cinkers Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Wroclaw - parking whirlpool parkuje b5 granatowa. Pozdrawiam Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Chaberiusz Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Pozdro dla kierownika b6 kombi LZA16*** widzianego kilka minut przed 19-ta na swiatłach koło Nomi w Zamościu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiego avanta B6 widzianego wczoraj około 12:55 na al.Włókniarzy przy makro w łodzi autko miało ramki klubowe i poczatek blach OOL
Olszak86 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Piatek spotkany kolega w b6 avant na SC stales w korku przed sękocinem w kierunku radomia bylem kilka aut za tobą. Pozdrawiam. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
lukmistrz Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Pozdro dla srebrnej b6 sline sedan WOT0776* lecącej w stronę Mińska dziś ok.15. Leciałem fordem mrugnąłem awaryjnymi A to ja leciałem, coś pamiętam , że ktoś mrugał ale nie zczaiłem o co chodzi Pozdro Pozdro dla niebieskiego b6 avant stojącego w korku do traktu od strony Sulejówka dziś ok. 18:00 trąbiłem ale kierownik nie zczaił sie Domin widziany na swojej Fazerze na rondzie w Kołbieli, pomachane było Pozdro ps. fajne te soczewy wyglądają Edytowane 27 Września 2015 przez lukmistrz
gelo_leczna Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 pozdro dla pana w niebieskim B7 który trąbił na mnie wczoraj w Krk na al. Mickiewicza
xBladex Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Dziś parę minut po 14 widziany czarny avant b7 rej.KNS w Sandomierzu.Pozdrawiam.. Ja stałem na orlenie to pewnie kolega niewidział. Edytowane 30 Września 2015 przez xBladex
A4b6quattro Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Widziana dziś około 15;30 na skrzyżowaniu Kartuska-Chylońska w Gdyni czarna b6 Avant 1.8T na fajnych alusiach ,pozdrawiam kierownika.
jcwpl Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 W niedzielę ok 14.30 na parkingu pod MM/Tesco na Górczewskiej stała B6 avant srebrna na WE chyba - ładna sztuka, pozdrawiam!
Olszak86 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Czarny avant b7 z ramkami na WU spotkany na parkingu przy biedronce na olbrachta. Pozdrawiam. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka U mnie na osiedlu tj. Gorczewska 181 zaparkowany granatowy sedan b5 na WCI. Fele RS6, biały znaczek audi na grillu. Ktos z klubu? Bo furka zacna a ramek nie bylo Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
sebek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pozdro dla kierownika szarej B5 Avant na WWY .... z ramkami klubowymi widzianego w czwartek rano na POW koło 8:00
Kolkov Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pozdro dla kierownika szarej B5 Avant na WWY .... z ramkami klubowymi widzianego w czwartek rano na POW koło 8:00To pewnie ja ale Ciebie nie widziałem. Również pozdrawiam Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
sebek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pozdro dla kierownika szarej B5 Avant na WWY .... z ramkami klubowymi widzianego w czwartek rano na POW koło 8:00To pewnie ja ale Ciebie nie widziałem.Również pozdrawiam Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Już tam do Krakowskiej zjeżdżałeś a ja poleciałem prosto więc mogłeś nie zauważyć
WhyMe? Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Dzisiaj bodajże w Żywcu widziana niebieska B7 na ramkach klubowych Do tego Arturoo ustrzelony na A1 węzeł A4
Gość Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Dziś na wjeździe do Pruszcza, od strony A1, około 12.50 widziałem zielone B5 avant, ramki klubowe pod rejkami WSE. Kierowca wiózł swoją rodzinkę na tylnym siedzeniu. Pozdrawiam
Kolkov Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pozdro dla kierownika szarej B5 Avant na WWY .... z ramkami klubowymi widzianego w czwartek rano na POW koło 8:00To pewnie ja ale Ciebie nie widziałem.Również pozdrawiam Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Już tam do Krakowskiej zjeżdżałeś a ja poleciałem prosto więc mogłeś nie zauważyć Ach... dzień jak codzień Zapraszam na spoty warszawskie! Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
sebek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Pozdro dla kierownika szarej B5 Avant na WWY .... z ramkami klubowymi widzianego w czwartek rano na POW koło 8:00To pewnie ja ale Ciebie nie widziałem.Również pozdrawiam Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Już tam do Krakowskiej zjeżdżałeś a ja poleciałem prosto więc mogłeś nie zauważyć Ach... dzień jak codzień Zapraszam na spoty warszawskie! Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Chętnie się wybiorę tylko muszę trochę czasu wygospodarować
sambo Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Właśnie śmigneła obok mnie czarna B6 na WJ żwirki i wigury przy skrzyżowaniu z 1 sierpnia Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Miszki Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Pozdrowienia dla kolegi z zielonego a4 na blachach LZA widzianego dziś w stojadlach k. Mińska Mazowieckiego przy hurtowni Asaj.
PIXI Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Kogo namierzyłem wczoraj na parkingu w Nadarzynie "Shop Line" czarne b6 w avancie z klubowymi ramkami , rej BKL 1*4*3 ??? Fajny kolor felg Pozdro Edytowane 6 Października 2015 przez PIXI
Rekomendowane odpowiedzi