Korzeń Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Bordowe B5 na Siedleckich numerach WS 31xxx z naklejką klubową przed chwila koło więzienia przejechało na późno szarym To ja trąbiłem!
wustyle Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 srebrny avant B5, wpuscil mnie przed skretem do outletu w piasecznie wydawalo mi sie, ze to Spanky (chyba nie mialo relingow), ale odpowiedz na sms nie przyszla edit tak, to byl gentelmen Spanky
kalik Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bordowe B5 na Siedleckich numerach WS 31xxx z naklejką klubową przed chwila koło więzienia przejechało na późno szarym To ja trąbiłem! Nie bordowe a czerwone...., a to późno szare to różowe jeszcze było....
spanky Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 srebrny avant B5, wpuscil mnie przed skretem do outletu w piasecznie wydawalo mi sie, ze to Spanky (chyba nie mialo relingow), ale odpowiedz na sms nie przyszla edit tak, to byl gentelmen Spanky
franio Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dzisiaj rano ok 8, między Miłosną a światłami na Kajki, szary avant b6 o nr WND 55xx, z naklejeczką na klapie. Który to?
wustyle Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dzis rano, okolice przejazdu kolejowego w Kierszeku codziennie kolo 7.20-7.30 mijam sie z granatownym avantem B5 po lifcie (bardzo ladnie zrobionym) kto to?
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dzisiaj rano ok 8, między Miłosną a światłami na Kajki, szary avant b6 o nr WND 55xx, z naklejeczką na klapie. Który to? boberek
franio Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Cytat: franio Dzisiaj o 09:09dzisiaj rano ok 8, między Miłosną a światłami na Kajki, szary avant b6 o nr WND 55xx, z naklejeczką na klapie. Który to? mysli boberek naughty dzięki
Mario Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A z kim dziś się spotkałem na Żwirki i Muchomorki we Wawie ? :> Srebrne S-linowe kle kle B6 Avant Pozdrawiam
PIXI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A z kim dziś się spotkałem na Żwirki i Muchomorki we Wawie ? :> Srebrne S-linowe kle kle B6 Avant Pozdrawiam Witam kolegę jak by co to ja , miło było zobaczyć ramkę najlepszego klubu a i furka prezentuje się pięknie ....czasami jadę (skrót) do poleczki i dalej piaseczna do hurtowni ....Pozdrawiam Kolegę - miło mi było przekazać sobie pozdrowienia na drodze
rav Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 pozdro dla B6 na LLB z 4 rułami z tyłu nowa ramka klubowa na wiadukcie na Marsa ok południa [br]Dopisany: 20 Grudzień 2008, 17:13[/size Pozdrawiam to byłem ja. :>
spanky Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dzisiaj Puławska miedzy Piasecznem i W-wa kolo 7.20 rano ... Srebrne B5 Avant z przyciemnianymi szybkami ,ramki, podwojny prosty wydech [blachy CBxx albo BCxx nie pamietam] Pozdrawiam.
Reggi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 pozdro dla B6 na LLB z 4 rułami z tyłu nowa ramka klubowa na wiadukcie na Marsa ok południa [br]Dopisany: 20 Grudzień 2008' date=' 17:13[/size [/quote'] Pozdrawiam to byłem ja. :> Masz blachy LLB ? Krajan
Flyer Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Tak, LLB, w dodatku mieszkamy obaj na Alternatywy
rav Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Witam pozdro dla B6 na LLB z 4 rułami z tyłu nowa ramka klubowa na wiadukcie na Marsa ok południa [br]Dopisany: 20 Grudzień 2008' date=' 17:13[/size [/quote'] Pozdrawiam to byłem ja. :> Masz blachy LLB ? Krajan Tak mam blachy LLB bo tam jest tańsze AC, OC, NW A i tak poruszam się po Warszawie Tak więc blachy mi nie przeszkadzają, a zawsze mogę udać takiego co nie zna miasta i może "poprosić" o wpuszczenie do ruchy z kończącego się pasa :polew: ______________________ Pozdrawiam Rafał
Kolkov Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Pozdro dla kierownika ciemnego Avanta B5 na numerach WL****, z nowymi rameczkami, widzianego wczoraj około północy w Legionowie Pozdro też dla kolegi z ciemnozielonego sedana B5 na numerach WA ****, też z rameczkami i starymi naklejkami, widzianego dziś na obwodnicy Jabłonnej ok 19:30
Reggi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Moro99 widziany jak wczoraj ładował się do parkingu na Stawki Ten sam osobnik ładował się dziś uliczki na Złotej
moro99 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czuje sie jakbym byl sledzony Wczoraj ladowalem z niemiec a dzisiaj do pracy
Reggi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czuje sie jakbym byl sledzony No ..juz ze 3 razy widziałem Cię na Stawki Jeszcze raz i stawiasz flache
Kozi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Pozdro dla B5 sedan - czarny (rameczki, chyba nowe). Widziany w sobotę około 13:40 na odcinku Jerozolimskich (od Poniatowskiego do Towarowej). Na wysokości Novotelu przed rondem pomigałem awaryjnymi, kolega był z tyłu i też pomigał.
Rekomendowane odpowiedzi