wustyle Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 czy spotkania w pracy tez sie licza? jesli tak, to pozdrawiam Kaske (czarny sedan, B5, 1.8T) [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 10:54_________________________________________________ no i wczoraj z kim sie zlapalem na Sobieskiego w wawie? granatowy sedan, B5 z jabluszkiem na klapie?
Kaśka Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 czy spotkania w pracy tez sie licza? jesli tak, to pozdrawiam Kaske (czarny sedan, B5, 1.8T) To było naprawdę niezwykłe i zaskakujące spotkanie Pozdrawiam
wustyle Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 czy spotkania w pracy tez sie licza? jesli tak, to pozdrawiam Kaske (czarny sedan, B5, 1.8T) To było naprawdę niezwykłe i zaskakujące spotkanie Pozdrawiam dokladnie tak bylo
janjazda Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Wczoraj ok 19.00 na Al. Jerozolimskich koło Łopuszańskiej najpierw machał do mnie któryś kolega z szarego sedana B5 rejestracja LRY ... a chwilkę później ja machałem trąbiłem do kolegi stojącego na skręcie w Łopuszańską .. czarne B5 z rameczkami klubowymi. Pozdrawiam to mogłem byc ja, ale nie mam ramek tylko naklejkę
krajek_007 Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 wczoraj na trasie świecko-> świebodzin (aż do ronda) jechałem firmowym czarnym Peugeot Partner, a przede mną (a potem za mną ) jechała klubowa B6 Avant 1.9 TDI szara z naklejką klubu na szybie, rejestracja WPN _ _ _4 (Piaseczno) kto to? przyznać się
Flyer Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 wczoraj na trasie świecko-> świebodzin (aż do ronda) jechałem firmowym czarnym Peugeot Partner, a przede mną (a potem za mną ) jechała klubowa B6 Avant 1.9 TDI szara z naklejką klubu na szybie, rejestracja WPN _ _ _4 (Piaseczno) kto to? przyznać się hehe... TO ROBERT Klubowy importer Audi
marcys Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 pozdrowionka dla srebrnej b5 avant stoi w cossw kalisz niedaleko stołówki.ujawnij się.też tam jestem
krajek_007 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 WPN _ _ _4 (Piaseczno) WPN = Płońsk na ramce bylo napisane "coś tam... Piaseczno" więc to mnie zmyliło
franio Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a4 b5 LRY xxxxx, zielone widziane wczoraj o 17.15 na Czecha w wawie za Kajki w stronę centrum, ale trąbnołem, minołem i mrygnołem, a żadnej reakcji to nie wywołało
Armi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a4 b5 LRY xxxxx, zielone widziane wczoraj o 17.15 na Czecha w wawie za Kajki w stronę centrum, ale trąbnołem, minołem i mrygnołem, a żadnej reakcji to nie wywołało Pozdrawiam, widziałem, że się przypatrujecie najpierw jadąc równolegle a później za mną W ostatniej chwili zobaczyłem logo klubu ale już nie zdarzyłem mrugnąć awaryjnymi. Auto mam granatowe a nie zielone
franio Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no może trochę przykurzone i kolorek słabo zgadłem, szkoda, że CB nie masz byśmy pogadali, pozdrawiam
adrianus Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 i ja sie wypytam:) jadac w sobote 21.03.09 Wisłostrada w Wawie na Torwar widzialem przez chwilke dwie a4 z choragiewkami na szybach z logo a4-klub, bialy avaancik w tym pierwszowiosennym sloncu wygladal pieknie, pozdrawiam!
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Pozdrowienia dla kierowników kilkudziesięciu A4 widzianych na trasie Bukowina - Zakopane w Niedziele około 13 :gwizdanie: Fajnie wyglądał taki ciąg aut.
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Pozdrowienia dla kierowników kilkudziesięciu A4 widzianych na trasie Bukowina - Zakopane w Niedziele około 13 :gwizdanie: Fajnie wyglądał taki ciąg aut. ta A4 na samym początku była najfajniejsza :gwizdanie:
lexpar Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 No nie koledzy, tak być nie może. Pozdrawiamy i cieszymy się, że ktoś nas widział. A tu okazuje się, że to "lepsza połowa" , brat, siostra,kochanek, kochanka, teściowa , itd. Mnie nikt nie widzi i dlatego od dziś wysyłam teściową. Może ktoś zobaczy moją
Andrzej Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki czarnej A4 Avant z aluminiowym logo klubu na tylnej klapie spotkanej dziś na parkingu pod galerią dębicką.Blachy RRS..... . Piękna furka.
Dygu Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 kolejny strzal pod palacem na parkingu kolega srebrnym b5 po 2 lifcie 1,8T AJL klubowa naklejka zawracałeś tuz przed głównym wejściem ja stałem z kumplem przy swoich motocyklach
wustyle Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Sobota, Wawa, ul. Konduktorska, godz 17, czarny avant B6 z klubowymi ramkami. Jechalem przed Toba Yarisem zony wiec dawanie "sygnalow" nie mialo sensu
Rekomendowane odpowiedzi