bossawka Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pozdro dla kierownika A4 kombi LC**** tak samo czerwonej jak moja na trasie siekierkowskiej dzis koło 20. Dzięki! Pamiętam kolegę z tablicami WWL chyba. śliczna furka i kolorek Tabliczki WH Fakt już przypomniałem sobie
tomash77 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pozdrowienia dla kierownika granatowego A4 B5 sedan z rejestracją KOL 91xx widzianego w ostatnią sobotę ok godz 12ej w Olkuszu na skrzyżowaniu przy wyjeździe na Katowice.
domelq Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pozdrowienia dla niebieskiego B5 AVANT na poznańskich blachach lecącego w dniu 05.09.2009 drogą A2 w kierunku Konina tuż za bramkami w Poznaniu około 14:00 - 15:00
MUCHA1 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pozdrowienia dla Malina dwukrotnie widzialem Ciebie w okolicy Batorego...
keżor Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 a ja dziś widziałem na parkingu w katowicach pod SCC srebrną B6 z dość niekonwencjonalnym przodem czarno od grilla do gilla i chrom na metry :gwizdanie: ramki klubowe
Bedi Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Pozdrowienia dla kierowcy Kombiaczka DBLA... z klubowymi ramkami na a4 przed wrocławiem widzianego dziś przed 7rano . Migałem długimi, awaryjnymi i zero reakcji
Aydaho Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 a ja dziś widziałem na parkingu w katowicach pod SCC srebrną B6 z dość niekonwencjonalnym przodem czarno od grilla do gilla i chrom na metry :gwizdanie: ramki klubowe ja bym mu dał kropka za coś takiego
bakuś Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Siemian widziany w Jastrzębiu - Szerokiej na drodze do Żor o 12:30.
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 .i.KALI.i. chyba dzisiaj widziany w na odcinku miedzy ozarowem a babicami. Migalem swiatlami karetki ale chyba sie nie zorientowal a dzieki dzieki i tez pozdrawiam. Ale szczerze mówiąc nie zajarzyłem że mi wogóle ktoś mruga. Rano było więc musisz mi wybaczyć Codziennie jeżdże tamtędy do pracy i niby zadupie a juz 2-ga osoba mnie tam wyczaiła a w centrum ani razu nikt...
Dżej Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Pozdrowienia dla kierownika niebieskiego avanta na niemieckich blachach, zaczynających się na WM... widzianego dzisiaj po dwunastej w Krakowie, w okolicach ul. Okulickiego. Na klapie naklejka klubowa była.
Krzysztof Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Pozdrowienia dla kierownika granatowego A4 B5 sedan z rejestracją KOL 91xx widzianego w ostatnią sobotę ok godz 12ej w Olkuszu na skrzyżowaniu przy wyjeździe na Katowice. Jechalem tamtedy ale rejestracja KOL 19xx.. CB bylo?
tomash77 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Jechalem tamtedy ale rejestracja KOL 19xx.. CB bylo? Końcówka rej to WS. CB nie zauważyłem bo bym zagadał do Ciebie. Stałem na światłach za Tobą białym Sprinterem, potem skręciłeś w prawo.
soolek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Pozdro dla Bialego (wyczytałem z ramki) - parking Centrum Fort Piontek godz. 14.00 (W-wa, Modlińska). Mój Szarak stał z tyłu :>
RomanS Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Pozdrowienia dla Madasa, z którym spotkałem się dziś w Luboniu. Spotkanie było otyle nietypowe, że byliśmy na nie umówieni w sprawie pewnej farby przez osoby trzecie. Nie znalismy się przedtem osobiście. No i wyszło spontaniczne spotkanie A4 z A6, no i my dogadaliśmy sie kto jest kto
mile_end Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Dzisiaj koło politechniki Wrocławskiej fili w Wałbrzychu mijałem się na skrzyżowaniu z użytkownikiem carlos666 i jego odblaskowym audi :> kierowca napewno mnie zauważyl i zmierzył pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 rano 9.35 rondo Lwowska Pobitno Audi B5 grafitowe klubowicz RZE .... chyba .... :> Grzes1150
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pozdrawiam kierowników 2 B5-tek sedanów, jadących jeden za drugim dziś ok godz 18-19 obwodnicą trójmiejską w stronę Gdyni. Pierwsza granatowa, druga też jakaś ciemna, 1.9 Tdi. Kierownik drugiego wyskoczył za mną i jechaliśmy chwilę razem. Niestety nie widziałem blach ale może ktoś z klubu ?
bakuś Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Pozdro dla gościa, który dzisiaj prawie się rozwalił na zakręcie północnej i warszawskiej w Jastrzębiu Zdroju wyprzedzając mnie czarnym sedanem B5 z oznaczeniami 1.8T ... Chyba na tablicach SWD. To ktoś stąd?
Rekomendowane odpowiedzi