Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj, koło południa Iverson namierzony w TBG, na przeciwko Rossmana. Nie wiem czy na klapie naklejka była, bo kolor auta, zaczynając od przodu, ku tyłowi coraz bardziej w "grafitowy" wpadał :polew:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj, koło południa Iverson namierzony w TBG, na przeciwko Rossmana. Nie wiem czy na klapie naklejka była, bo kolor auta, zaczynając od przodu, ku tyłowi coraz bardziej w "grafitowy" wpadał :polew:

własnie na myjkę jechałem :tongue4::wink4: , pozdro Dżej
Opublikowano

Wczoraj namierzone ciemne B6 avant WF 475XX Praha Północ ul. Jana Młota z rameczkami klubowymi i naklejeczką Fast tjuning :wink4:

:hi:

Zaparkowane pod siedzibą Straży Miejskiej i nie pytajcie po co tam chodziłem :gwizdanie:

Opublikowano

Czarne/granatowe B5 avant blachy WI ramki klubowe na Jerozolimskich ok 20.15 w strone Pruszkowa, zjechałeś pod Leroy Merlin a ja poleciałem prosto.

Pozdrawiam

Pozdro Kali to mojego parcha widziałeś :tongue4: zdaje się taka czarna albo granatowa esa

wszystko na to wskazuje. Ale tak prawym pasem to nieładnie wyprzedzać :P

O widzę że kolega z Ursusa .. ja przy Dzieci Warszawy stacjonuję :naughty: trza jakiś chmielowy spocik urządzić.

Opublikowano

Oskaro dzis po 21 w bialym Scirocco na Sikorskiego :kox:

Opublikowano

srebrna b5 sedan WOT w stronę CZD chyba widziałem rameczki klubowe, ale ręki nie dam sobie obciąć :wink4:

Opublikowano

srebrna b5 sedan WOT w stronę CZD chyba widziałem rameczki klubowe, ale ręki nie dam sobie obciąć :wink4:

CZD?

Jesli czestochowa to Adrian lecial sciagac dlug :decayed:

Opublikowano

A ja go widziałem jak wracał :) Nie z CZD tylko z kolejowego :)

Opublikowano

Oskaro dzis po 21 w bialym Scirocco na Sikorskiego :kox:

powoli nam klub do VW emigruje :naughty:

Opublikowano

powoli nam klub do VW emigruje :naughty:

byl pasazerem :tongue4:

Opublikowano

CZD?

Jesli czestochowa to Adrian lecial sciagac dlug :decayed:

CZD - Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu :wink4:

Opublikowano

Pozdrowionka dla kierownika ciemnego Avanta DWR 163** z klubowymi ramkami. Stał na lewym pasie, na światłach, przy Toruńskiej, we Wrocku, wczoraj około 19:00.

Opublikowano

co za kamikaze wczoraj czarnym klekotem, B5, avant, szalal na lewym pasie od shella w konstancinie az do zwezki w kierunku rzeczonego miasteczka? [WE 335XX] (chyba) :decayed:

Opublikowano

Wczoraj namierzone ciemne B6 avant WF 475XX Praha Północ ul. Jana Młota z rameczkami klubowymi i naklejeczką Fast tjuning :wink4:

:hi:

Zaparkowane pod siedzibą Straży Miejskiej i nie pytajcie po co tam chodziłem :gwizdanie:

to mój pażdzioch,a Fasttjuning :decayed: to http://www.fasttuning.eu/

nie to żebym sie tłumaczył :>

Opublikowano

Dziś trasa około 15 WZ w zstronę Placu bankowego ciemne b6 sedan blachy KOL ramki i naklejka i diody na tyle [;

Opublikowano

Dziś Wawka około 10,30 rondo przy arkadii prawy pas .... zielony avant B5 rejestracja WL dalej nie pamiętam (ramki Klubowe :) ) ale pozdrowienia były ...Kto To ???// furka :kox: i ten mniodzio kolorek :gwizdanie:

Opublikowano

nie ja.. nie wożę się zielonymi.. :wink4: ale jeżeli WL to jakiś sąsiad :)