pszcz00la Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 podziękował za spota :good: miło było poznać nowych :hi: a marcinos80 czemu się wykręcił? :bicz3: gdzie byliscie bylem z kolega dwie a4 jedna czerwona kombi druga niebieska sedan ale sie nie spotkalismy czekalismy do 17.45 i nikogo nie bylo
Knob Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Byliśmy na końcu Zarzecza - tak jak na mapie. A co do tego infiniti, to pod maską siedzi 5,6V8 400KM, dlatego ładnie się zbierał.
pszcz00la Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 nastepnym razem prosze odrazu o mape gdzie ma byc spocik
Knob Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Jeździłem z kolesiem Q7 4,2V8, to mówił że na trasie przy prędkości 120-140 jara 16-18 litrów benzyny.
joker-lukasz Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 dzięki chłopy za spota frekwencja dopisała
sylwiasty Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 gdzie byliscie bylem z kolega dwie a4 jedna czerwona kombi druga niebieska sedan ale sie nie spotkalismy czekalismy do 17.45 i nikogo nie bylo Czerwona B5'tka? Jakaś zawracała przy nas na parkingu. nastepnym razem prosze odrazu o mape gdzie ma byc spocik Mapa z miejscem spota jest na samym początku tematu oraz stronę wcześniej. Wisi od piątku. [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 06:56_________________________________________________Spocik spoko, nowe twarze. Gdzie robimy następny? :>
Lo-buz Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Witam Wielkie dzieki za spotkanie, milo bylo Was poznac Dzieki za przejazdze i za utwierdzenie mnie ze jednak jakis virus przypaletal sie do mojego samochodu. Mam nadzieje, ze nastepne spotkania to ustawimy sie do zdjecia. Troche podpatrzyłem i wiem ze musze zmienic tylnie swiatla i moze swiatla dzienne ( szkoda ze nie widzialem jak dzialaja ) A6 piękna, B6 rowniez, ale i B5 spisały sie wzorowo, włalaaa :>
marcinos80 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 podziękował za spota :good: miło było poznać nowych :hi: a marcinos80 czemu się wykręcił? :bicz3: A ochlałam sie jak świnia na nastepnym na sete jestem.Fajny spocik z tego co na fotkach widać.Pozdrawiam
joker-lukasz Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 chłopy orientuje się ktoś czy do przedliftowej B5 pasi taka kiera z A3? http://moto.allegro.pl/kierownica-audi-a3-i1789644976.html znalazłem tez jedną aukcję, na której była taka sama i było napisane że to kiera z A4 widziałem że jest sporo takich i sa tańsze niż te do B5 i nawet wg mnie wyglądają ładniej niż te trójramienne przedliftowe
karolasterka Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Joker też sie nad tym ostatnio zastanawiałem czy ona pasuje p&p do naszej przedliftowej na nasz wieloklin
joker-lukasz Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Joker też sie nad tym ostatnio zastanawiałem czy ona pasuje p&p do naszej przedliftowej na nasz wieloklin już zapytałem w tematach o wnetrzu, zobaczymy czy ktos się odezwie i nam pomoże, rozmawiałem z Grześkiem na ten temat to mówił że one wychodziły na duzy i na maly wieloklin, ale wie czy by nie było trzeba zmieniać jeszcze taśmy, a taśma to koszt 50-100zł, więc juz wtedy ten interes nie robi się az taki opłacalny
karolasterka Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 trzeba sie dokładnie dowiedzieć bo jeżeli taśma dochodzi to i pewnie obudowa itp a to juz idzie w większą &...
joker-lukasz Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 jeżeli sie okaże że trzeba wszystko wymieniać to lepiej wyjdzie wsadzić ta poliftowa trójramienną, albo w ogóle przedliftową trójramienną bo chyba do niej nic rezac i wymieniac nie trzeba
johnybravo Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Sylwek jeden xenon ci nie świeci
joker-lukasz Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Johny kiedy jedziesz do szwabów?
joker-lukasz Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 a myślałem że oglądnę Twojego paździerza
Rekomendowane odpowiedzi