sylwiasty Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam! Ja ostatnio trochę zajęty jestem i dla tego spot w tamtym tygodniu nie doszedł do skutku. W tym tygodniu też pewnie nie za bardzo, ewentualnie piątek lub sobota wieczorem np. 19:00. Jak będą chętni na spota na któryś z wymienionych dni to ja jak najbardziej będę. Pozdro!
johnybravo Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 dla mnie spoko możemy się spotkac w piątek tam gdzie ostatnio , byle by nie było zimnooooo :>
marcinos80 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Pasuje w piatek na 19-sta.Odrazu zvaguje znajomego i bede,do zobaczyska.pozdr
sylwiasty Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 No to w piątek ok. 19:00 na parkingu na przeciwko Urzędu Miasta. Łukasz - daj info na początku tematu o spocie.
qoorczak Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam!!! Chętnie bym dzisiaj do Was dołączył, ale u mnie żona z córusią się pochorowała i musi ktoś z nimi zostać (a ja tylko zostałem zdrowy), także następnym razem będe obecny ;-)) Pozdrawiam!!
marcinos80 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Dzieki panowie za spotka sorki ze tak krotko ale mala marudzila .Do nastepnego.Pozdarwiam
joker-lukasz Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 sorki chłopaki że nie wrzuciłem info o spocie ale nie miałem czasu siedzieć na kompie.. ile osób wpadło?? jak wrażenia??
johnybravo Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 heheh oj śmiesznie było , się przeciągnoł dla nas ten spot , dla kolegi braklo tanku i w ogóle ciekawie ciekawie byle do wiosny , toi frekwencja będzie Aha noi padło hasło ,żeby iść na jakiegoś browara , wiec trzeba co nieco pomysleć w ramach pojednania
sylwiasty Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Z jednego spotu zrobiły się dwa. Kolega pierwszy raz był na spocie i od razu mocne wejście. Na szczęście Johnybravo miał linkę i udało się doturlać do stacji a nie uśmiechało mi się pchać avanta pod górkę na Kościuszki. Ps. A dzisiaj rano jadąc do pracy troszkę sobie polatałem bocurami - wraca quattro pogoda. [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 07:25_________________________________________________ Dzieki panowie za spotka sorki ze tak krotko ale mala marudzila .Do nastepnego.Pozdarwiam Spoko - mam nadzieję, że się nie zaziębiła. Swoją drogą słodki maluszek. [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 07:26_________________________________________________ sorki chłopaki że nie wrzuciłem info o spocie ale nie miałem czasu siedzieć na kompie.. ile osób wpadło?? jak wrażenia?? Spoko Łukasz - jak ktoś nie zwrócił uwagi na miesiąc to nr dnia jak najbardziej pasuje.
joker-lukasz Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 to widzę chłopaki śmiechu trochę było hehe ;p a z tym piwem to będzie trzeba kiedy bez fur się ugadać bo jak na razie na samych propozycjach się kończy ;( a co do braku paliwa to ostatnio też miałem jazdę.. panna mnie wiozła z imprezy w gdańsku i o 5 rano zabrakło jej gazu w furze :laghing2: na szczęście jakoś na oparach się dotoczyliśmy do stacji bo jakoś niedaleko była no i jeszcze te ostatnie metry musiałem już pchać hehe na szczęście nissan almera więc oczywiście "silny człowiek po alkoholu" dał radę go dopchać do celu wrzuciłem info o wielkanocnym spocie naszych wypowiedzcie się na temat daty, godziny i innych spraw myślę że gdybyśmy ustalili to w miarę dokładnie to można by było zaprosić kolegów z Augustowa, Białego i jeszcze jakiś miejscowości (Ełk, Olecko) pozdro
sylwiasty Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 To będzie nasz kolejny SPOT, proponuję Sobotę 03.04.2010 o godzinie 18.00 przy Ratuszu (nieduży parking wyłożony brukiem) na ulicy Kościuszki jeśli ktoś ma znajomych posiadających A4 a nie należących do naszego klubu to poinformujcie ich o SPOCIE pozdro.. mam nadzieje że do zobaczenia Spoko, 3.04 mam na 19:00 do pracy więc zalecę na chwilkę.
marcinos80 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Dzieki sywiasty za zapytanie,mala ok :-) Panowie ruszmy tymi suwalkami-werbowac nowicjuszy "A4" do nastepnego w kontakcie jestesmy.Pozdrawiam
joker-lukasz Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 to możemy ustawić się mna 17.00 lub 17.30, myślę że reszcie powinno pasować bo to sobota i raczej każdy będzie miał wolne To będzie nasz kolejny SPOT, proponuję Sobotę 03.04.2010 o godzinie 18.00 przy Ratuszu (nieduży parking wyłożony brukiem) na ulicy Kościuszki jeśli ktoś ma znajomych posiadających A4 a nie należących do naszego klubu to poinformujcie ich o SPOCIE pozdro.. mam nadzieje że do zobaczenia Spoko, 3.04 mam na 19:00 do pracy więc zalecę na chwilkę.
sylwiasty Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 to możemy ustawić się mna 17.00 lub 17.30, myślę że reszcie powinno pasować bo to sobota i raczej każdy będzie miał wolne Myślę, że niech zostanie tak jak jest czyli na 18:00. Nie wszyscy to studenci, niektórzy maja rodziny a to będzie wielka sobota.
marcinos80 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Bede :decayed:jak sie cos zmieni piszcie.pozdrawiam
joker-lukasz Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 no dobra to zostawiamy na tą 18 i przy okazji jak ktoś ma Vaga i umiałby usunąć inspekcję to byłbym wdzięczny
marcinos80 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Da rade:-) a z ciekawosci jakowy mas zten komunikat?
sylwiasty Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Da rade:-) a z ciekawosci jakowy mas zten komunikat? Może się okaże, że wszystkie po kolei. Ile razy usuwam moim znajomym to zawsze są przynajmniej 2 komunikaty. :>
johnybravo Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Sylwek gdzie tam śmigałeś , za pużno machnołem do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi