Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1 Wyniki Roberta K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się wydaje że od przyszłego sezonu Kubica pojedzie w McLarenie a Alonso przygarnie BMW. Alonso ma słabą psychikę (swoją drogą jakiś powalony koleś) oczernia wszystkich wkoło i jakiś spisków węszy a poprostu mu jazda nie idzie.

Opublikowano

Robert startuje z 5 pozycji tuż za kolegą z teamu Nickiem Heidfeldem.

Powinien wywalczyć kilka pkt

Opublikowano

No i wyprzedził Heidfelda, tylko ten postanowił się nie dać.... :angry:

Swoją drogą dawno nie widziałem takiej potańcówy na trasie, co się tutaj zrobiło, czekamy teraz za powtórzonym startem :decayed:

Opublikowano
Robert ukończył wyścig na 7. miejscu. Na ostatnim okrążeniu pozwolił się wyprzedzić koledze z zespołu - Nickowi Heidfeldowi.

No to już wiadomo jaka jest polityka zespołu, oby jak najszybciej zmienił team

Opublikowano

Jak on nie zmieni auta i teamu to nie ma co oglodąć, układy w BMW mają jakieś chore, paranoja, aż sie wkurzyłem. :bicz:

Opublikowano

trochę OT ale wam też wywaliło relację na polszmacie ? ? żenada dosłownie. Tłumaczyli się burzą a jakoś wszystkie inne stacje działały 15 okrążeń nie widziałem.

Gość MorgothV8
Opublikowano

Mi też wywaliło

Kaszana na maxa, jakby były reklamy to by działało kuźwa

Ciekawy wyścig ale ten ch.j Heidfeld mnie wkur.ił :rant:

Opublikowano

Ja tam na problemy z transmisją mam jeden sposób. www.formula1.com i LiveTiming :decayed: Wiem wszystko, co dzieje się na torze...

Opublikowano

Robert startuje z 5 pozycji tuż za kolegą z teamu Nickiem Heidfeldem.

Teraz to już wrogiem , a nie kolegą :decayed:

Opublikowano

No wreszcie doszli do prawidlowych wnioskow :chytry

o tym na forum :a4fan: już dawno wiemy :decayed:

Opublikowano

rob no my moze tak.. Ale team dopiero teraz do tego doszedl.. :polew:

Opublikowano

Oj coś nie chcę mi się wierzyć w zapewnienia i tak niemiec dostanie lepszy bolid (bez usterek) :rant:

Opublikowano

Zobaczymy jak na wegrzech mu pojdzie oby jak najdalej heidfelda sie trzymal. Bo mu znowu bolid zj...ie.Wazne beda kwalifikacje moim zdaniem . Z 2 pozycje moglby za robertem byc :przebiegly:

Opublikowano

No ładnie ładnie dobrze się zaczyna. Miejmy nadzieję że forma się utrzyma do niedzieli i na kwalifikacjach będzie wysoko.

Opublikowano

Super ale to trenig ... jutro dopiero sie okaże jak Robert i bolid są przygotowani Na hungaroring

ps. czy ktoś wie czy na piątkowe trening i sobotnie kwalifikacje obowiązują bilety - czy bilet na wyścig uprawnia wstęp na piątkowe treningi i sobotnią kwalifikację. Czytełem też że w czwartek jest zwiedzanie padoku dla tych co mają bilety czyli ceny od ok. 120 Euro nie poraża jak za niemal 4 dniową imprezę.

Opublikowano

Hmmm....

P7...

Może należałoby wyjaśnić mechanikom BMW, że do sesji kwalifikacyjnej nie leje się paliwa po korek? :wallbash:

Chociaż chyba o tym wiedzą, bo Heidfeld zbyt ciężki nie był...

Jeżeli Kubica pojedzie na 1 pit stop, to warto było, jeżeli na 2, to dali ciała...

Zobaczymy jutro :th:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...