Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Damian jak bysmy sie kiedys zgadali to jak myślisz dało by rade ogarnąć temat w dzień z tą elektryką
f16mysliwiec Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Damian jak bysmy sie kiedys zgadali to jak myślisz dało by rade ogarnąć temat w dzień z tą elektryką Możliwe że tak w końcu raz już to robiłem a poza tym będzie nas dwóch do rozbierania i składania
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Damian jak bysmy sie kiedys zgadali to jak myślisz dało by rade ogarnąć temat w dzień z tą elektryką Możliwe że tak w końcu raz już to robiłem a poza tym będzie nas dwóch do rozbierania i składania no to niebawem sie odezwe, obrobie sie tylko z materiałem na studia
vauxhall95 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie ja zamontowalem do siebie te szybki,ale mam problem mianowicie nie dziala domykanie szyb tylnych,dodam ze wyjete z a4 00 chyba miala modul komfortu bo miala pelny fis po lifcie.Oraz cos nie dziala blokada tylnych szyb a juz mowie jak to wyglada,jak mam odblokowane szyby tylne z panela kierowcy wszystko dziala,ale jak wciskam blokade to pasazerowie z tylu nie moga otworzyc,ale JA TEZ poprostu nie mozna wtedy sterowac a powinno byc ze kierowca moze sterowac.Mialem oryginalna wiazke drzwi kierowcy tylnych drzwi tak samo,polaczenie bylo tylko z tylnych slupkow pod przednie drzwi.Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A zamykanie z przodu działa Ci z kluczyka szukałem w etce tego modułu komfortu i nie znalazłem
oktawiusz5 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 czyli jak dokładam tylne szyby to muszę dokupić taki sam przekaźnika jak jest z przodu tak?
f16mysliwiec Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 nie bo jest ten sam 2X od 4X różni się wiązką tylko
f16mysliwiec Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Panowie ja zamontowalem do siebie te szybki,ale mam problem mianowicie nie dziala domykanie szyb tylnych,dodam ze wyjete z a4 00 chyba miala modul komfortu bo miala pelny fis po lifcie.Oraz cos nie dziala blokada tylnych szyb a juz mowie jak to wyglada,jak mam odblokowane szyby tylne z panela kierowcy wszystko dziala,ale jak wciskam blokade to pasazerowie z tylu nie moga otworzyc,ale JA TEZ poprostu nie mozna wtedy sterowac a powinno byc ze kierowca moze sterowac.Mialem oryginalna wiazke drzwi kierowcy tylnych drzwi tak samo,polaczenie bylo tylko z tylnych slupkow pod przednie drzwi.Pozdrawiam Mi po wymianie wiązki wszystko działa, wszystkie szyby się domykając, blokada itp.
vauxhall95 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kurde czyli lipa,mi dzialaja z przodu bo to mialem w serii,jak zamykam z kluczyka prad dochodzi,do tyłu bo sie podswietla baa,nawet jak otworze tylne szyby przekrecam kluczyk w pozycje domykania to jak przez szybe nacisne przycisk domykania to sie zamyka.A z ta blokada to niewiem o co chodzi jak jest jest odblokowana wszystko smiga jak zablokuje to sam tez nei moge otwierac.A cala wiazke od drzwi mialem orygi,tylko podlaczenie od slupkow do slupkow,ale to tylko dolutowanie kolorami:)
ic3ek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Kurde czyli lipa,mi dzialaja z przodu bo to mialem w serii,jak zamykam z kluczyka prad dochodzi,do tyłu bo sie podswietla baa,nawet jak otworze tylne szyby przekrecam kluczyk w pozycje domykania to jak przez szybe nacisne przycisk domykania to sie zamyka.A z ta blokada to niewiem o co chodzi jak jest jest odblokowana wszystko smiga jak zablokuje to sam tez nei moge otwierac.A cala wiazke od drzwi mialem orygi,tylko podlaczenie od slupkow do slupkow,ale to tylko dolutowanie kolorami:) Ja jak sie zagłębiałem w ten temat to wyczytałem ze szyby tylne z przedlifta nie maja opcji domykania szyb. czyli może byc tak ze silniczki od szyb sa od przedlifta i dlatego nie działa to . U mnie po wcisnieciu przycisku blokady szyb tylnich nadal z panela kierowcy.
nicramk Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie czy orientujecie sie co do elekt. szyb do B6, podobnie będzie
vauxhall95 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 tylne sa z polifta 00 a przednie seria czyli 96 rok.A u mnie nie jak zablokuje blokade jako kierowca to sam tez nie moge sterowac.Moze ktos pomoze?
EndriuGiz Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 ja tez przełożyłem tył tylko jest jeden problem z tylna lewa strona od siebie z panelu mogę sterować a pasażer ni hu hu co moze byc ?[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 15:28_________________________________________________a moze ma ktos rozpiske guzika podnosnika szyb gdzie powinien byc prad itp
damian81Z Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 za blokade odpowiada pin 4 na właczniku (srodkowy poprzeczny nad dwoma podłuznymi), z tylnej szyby powinien kabelek przechodzic przez blokade w przednich drzwiach i do pinu 4 włącznika w przednich drzwiach
EndriuGiz Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 nie wie nikt co dochodzi do wlacznika? gdzie jest masa gdzie + itd. ?
damian81Z Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 EndriuGiz pin 4 przez blokade i mostek z pin4 wlacznika drzwi przednich ''+'' ,pin1 do pinu 4 silniczka, pin2 do pinu 3 silniczka , pin3 do pinu1 włacznika drzwi przednich ''-'', pin 5 do pinu 2 wlacznika drzwi przednich "-"
EndriuGiz Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 kurde to czemu ta szyba sie otwiera z panelu kierowcy a z pasazera nie ?
damian81Z Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 wyglada na załaczoną blokade,albo pin 4 wlacznika pasazera ma przerwe w obwodzie,jakbys pociagnał kabelkiem z wlacznika pasazera z pinu 4 do pinu 4 wlacznika u kierowcy i zmostkował
EndriuGiz Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 blokada raczej chyba nie bo by wszyskie blokowalo. raczej wygladami to na przerwe w obwodzie chyba
Rekomendowane odpowiedzi