RS Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 No na bank nie, bo ja i moje autko jestesmy od wrzesnia poza granicami PL , chyba ze.... ....powinnienem przejsc sie do garazu! No juz pare klonow widzialem, ale jeszcze zadnego z DectaneLED, jak ja mam. [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 17:29_________________________________________________Dzisiaj bylem w ASO na reklamacji, bo pozostawiali mgielki po malowaniu i tylni prawy hamulec blokowal... Wieczorem jak pojechalem odebrac auto zastalem taki obraz :
MarianekZg Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :shocked: śledzę ostatnio twój wątek i widziałem twoją przygodę ale to :shocked: ktoś załatwił ci auto pod ASO :?: :?:
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Tygrys co niemnieckie serwisanty odjebały ?
filip1001 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 to już jest kuźwa przegięcie interesu bez względu jak to się stało :wallbash: co ASO na to ? niech zgadnę- powiedzieli, że to nie oni?
adamooo Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 qźwa co za pech..najperw jedna strona teraz druga
RS Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Bo ja wiem czy pech ? Jakis czas temu ktos mi tam przywalil i spierdooolil... - ale to jako tako zrobilem i wypolerowalem Tym razem jakis klient przywalil w to miejsce konkretniej, ale nie zdazyl spierdzielic, bo mieli kamery na parkingu i teraz dostane nowy zderzak, blotnik i lampe.... No i oczywiscie samochod zastepczy.... Jak sie pytali jaki chce to odwrocilem sie w kierunku R8, ale mi powiedzieli ze nie ma opcji Tak se myslalem ze chyba im powiem ze psychicznie jestem chyba wykonczony i bede musial z ich powodu pare seansow u psychoanalityka zarezerwowac (oczywiscie na ich koszt)- moze przemysla jeszcze sprawe z tym R8 :polew:
filip1001 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bo ja wiem czy pech ? Jakis czas temu ktos mi tam przywalil i spierdooolil... - ale to jako tako zrobilem i wypolerowalem Tym razem jakis klient przywalil w to miejsce konkretniej, ale nie zdazyl spierdzielic, bo mieli kamery na parkingu i teraz dostane nowy zderzak, blotnik i lampe.... No i oczywiscie samochod zastepczy.... Jak sie pytali jaki chce to odwrocilem sie w kierunku R8, ale mi powiedzieli ze nie ma opcji Tak se myslalem ze chyba im powiem ze psychicznie jestem chyba wykonczony i bede musial z ich powodu pare seansow u psychoanalityka zarezerwowac (oczywiscie na ich koszt)- moze przemysla jeszcze sprawe z tym R8 :polew: w dzisiejszych czasach trzeba umieć iść na kompromis- powiedz im, że skoro nie R8 to może Q7 V12 czy S6 C7
RS Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Bo ja wiem czy pech ? Jakis czas temu ktos mi tam przywalil i spierdooolil... - ale to jako tako zrobilem i wypolerowalem Tym razem jakis klient przywalil w to miejsce konkretniej, ale nie zdazyl spierdzielic, bo mieli kamery na parkingu i teraz dostane nowy zderzak, blotnik i lampe.... No i oczywiscie samochod zastepczy.... Jak sie pytali jaki chce to odwrocilem sie w kierunku R8, ale mi powiedzieli ze nie ma opcji Tak se myslalem ze chyba im powiem ze psychicznie jestem chyba wykonczony i bede musial z ich powodu pare seansow u psychoanalityka zarezerwowac (oczywiscie na ich koszt)- moze przemysla jeszcze sprawe z tym R8 :polew: w dzisiejszych czasach trzeba umieć iść na kompromis- powiedz im, że skoro nie R8 to może Q7 V12 czy S6 C7 musze sie z tym przespac....
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Tygrys a gdzie Ci helmuty taką nową lampę znajdą ?? R8 i ni ma chu ja
RS Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Juz im mowilem ze to LIMITED EDYSZON - i chce takie same.
Brysio Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 hah no ciekawe jak oni to zrobia ):)
skrab Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 No to ładnie ci furę szkopy załatwiły
turdzi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Tym razem jakis klient przywalil w to miejsce konkretniej, ale nie zdazyl spierdzielic, bo mieli kamery na parkingu i teraz dostane nowy zderzak, blotnik i lampe.... i tym sposobem masz juz malowane pol auta
czarny Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 oj Tygrys ty masz przygody z autem :gwizdanie:
RS Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Tym razem jakis klient przywalil w to miejsce konkretniej, ale nie zdazyl spierdzielic, bo mieli kamery na parkingu i teraz dostane nowy zderzak, blotnik i lampe.... i tym sposobem masz juz malowane pol auta ...w sumie to jeszcze tylko dach i maska są z oryginalnym lakierem... To według życzeń na polskim rynku jest już złom nie warty uwagi
NYNA Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 To według życzeń na polskim rynku jest już złom nie warty uwagi No u nas jak by fachowcy z miernikiem lakieru przyjechali kupować to już na każdym forum by był opisany w "TREFNE OGŁOSZENIA - czyli uwaga na tą A4" walony z każdej strony tylko maska i dach nie malowany ale też pwenie były uszkodzone tylko wstawił nowe
filip1001 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Tygrys, zrób ewentualnie foty przed naprawą. W razie ewentualnej odsprzedaży auta za jakiś czas możesz pokazać fotę, że to parkingowa obcierka a nie spotkanie z TIRem
RS Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Kazalem im ten zderzak oddać więc jakby kto S lajna potrzebował to meldowac sie!
RS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odlamala sie ceramiczna cześć świecy zarowej i zrobiła sałatkę w cylindrze. Jeszcze nie wiem czy przeszło na wirnik turbiny. W serwisie powiedzieli mi ze te świece były wadliwe. Przebieg 168 000 km... Jak rozkrece to wszystko to dam fotostory. Ale na razie muszę zebrać kasę na drugi silnik.
Rekomendowane odpowiedzi