Mateusz69 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Szukam dysz sprysków do B7 również mgłowych ktoś może coś polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nie ma, kup te z VW plus adaptery i po problemie. Zresztą czy B7 czy B6.... to przecież to samo. Jak się przyjrzysz numerom w ETKA to zobaczysz że takie nigdy nie wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 tez mysle nad wymiana,,,tylko musze zdobyc adaptery,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 adaptery za grosze w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 masz dostep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jeśli masz niedaleko do ASO to adaptery kupisz za grosze. Jeśli nie to zadzwoń do ASO, np. Gładysz w Tarnowie lub do Wrocławia gdzie w obu przypadkach prowadzą sprzedaż internetową i mają tanie wysyłki Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 kupowałem niedawno w aso - 1.80 pln za jeden adapterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike23b7 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A czy po włożeniu tych adapterów i mgiełek coś trzeba jeszcze przycinać, rzeźbić? Czy coś odstaje lub są jakieś dziury? Są jakieś fotki jak to wygląda w B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nic nie odstaje, wygląda tak samo jak w b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Próbował ktoś podpiąć te spryski pod pompkę od świateł ? Na forum wyczytałem, że pompka od świateł jest wydajniejsza więc mgła powinna być lepsza. Jest wydajniejsza ale ja bym nie ryzykował bo spryski rozsadzi Sprawdzałem spryski mgłowe w Golfie V i są dokładnie takie same dysze i też sprysk nie robi mgły na całą szybę tylko dwa podstawowe strumienie wokół których jest troche rozproszonego strumienia więc pompka zapewne też jest ta sama co w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 aktualna cena z aso za sprysk niepodgrzewany: 44 pln, adapter 5 pln za sztukę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A aktualna cena z aso za sprysk podgrzewany: 119,05 zł sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppa4 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie mam zestawik pytań: 1. Czy w przypadku spryskiwaczy mgiełkowych nie ma problemu z zatykaniem sie sprysków itp itd ?? 2. Czy da sie sprawdzić że moje obecne standardowe są podgrzewane bez rozbierania/zdejmowani puszki ze spryskiwaczami ? 3. W przypadku B8 kupując spryskiwacze z VW nadal potrzebne są adaptery ? 4. Moje standardowe mają 3dysze per puszka, mgiełki też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja sie wyleczyłem z mgiełkowych. Wcześniej mialem tradycyjne i często mi sie zatykały o ile standardowe łatwo udrożnić tak w przypadku mgiełkowych jest to prawie niewykonalne. Moje mgiełkowe zatkały się na amen, teraz mam podobno z a5 z trzema strumieniami i są git, jak się jedna dyszka zapcha to zostają jeszcze dwie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi55 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 koledzy czy do spryskiwaczy lamp jest osobny zbiornik czy jest tylko jeden w a4 b6,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 koledzy czy do spryskiwaczy lamp jest osobny zbiornik czy jest tylko jeden w a4 b6,pozdro Jeden zbiornik, dwie pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 koledzy czy do spryskiwaczy lamp jest osobny zbiornik czy jest tylko jeden w a4 b6,pozdro Jeden zbiornik, dwie pompki A nie jest zbiornik wówczas trochę większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jak są spryski to do zbiornika przyczepiony jest drugi mniejszy zbiorniczek do którego wchodzi druga pompka. Ten mniejszy jest połączony z głównym takim wężykiem. Tak jest w B6, w B7 już jest to chyba razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 U mnie jest jeden zbiorniczek składający się z dwóch części, jedna nad nadkolem, druga pod. Do tej dolnej części są dwie pompki podłączone. Wydaje mi się że tak samo jest w każdej B6 i nie ma różnicy pojemności czy zbiorniczek jest w wersji ze spryskami reflektorów czy bez. Na pewno inny, mniejszy zbiorniczek jest do wersji z webasto pionowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 u mnie to wygląda dokładnie tak: zbiorniczek nr 2 jest przyłączany do zbiornika nr 14 i połączony wężykiem nr 32. Na tym rysunku nie wiem dlaczego są 3 pompki spryskow ja mam tylko pompkę nr 12 do zbiornika 14 i 8 wchodzącą do zbiorniczka nr 2. Może później to zmienili ja mam końcówkę 2001 wg etki zbiornik nr 14 ma 3,8L a zbiorniczek nr 2 ma 0,65L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi