Dexter Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 wygląda bardzo ładnie a po zmianie zawiasu bedzię śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Tez widzialbym bardziej S4 , RS4 ale tez mile dla oka sa. Tylko glebnij ja troche :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Panie Adminie jak dla mnie super sa te felusie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No Hugo congratulations :mrgreen: Bardzo ladnie wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ładne fele Hugo ..... autko tez bardzo ładne... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 i te felgi wygladaja jak 17 dokładnie, nie wyglądają na fotce na "18 te, które ma wojtas -audi bardziej mi leżą ale najbardziej te, które bratpit wkleił :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 i te felgi wygladaja jak 17 dokładnie, nie wyglądają na fotce na "18 : Faktycznie na zdjęciu jakies małe wyszły.Dobrze , że na żywo wyglądają na większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no te co bratpit wkleil sa takie sobie, fakt oryginal to oryginal, ale jednym sie podoba drugim nie , lepsze moje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale Hugo fotki wszystkiego nie oddaja, tak to juz jest, trzeba po prostu na zywo zobaczyc a wtedy efekt jest napewno powalajacy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 zapomnialem o tym temacie musze przyznac. bo nie napisalem nigdy nic w nim i nie dostawalem powiadomien. nie chwalilem sie felami bo niebylo czym. orginalne 15" to d*pa i tyle ale teraz mam 17" z S4 to chyba moge sie pochwalic. moze juz niektorzy widziel w temacie moje audi a jak nie to zapraszam do albumu album i jak sie wam podoba?? i chy mozna stwierdzić czy jest obnizony po tych fotach bo mi sie wydaje ze nie wyglada jak allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No wyglada tak jak moj - nie allroad, mi sie podoba, a nad obnizaniem sie dlugooo zastanowie, narazie mi wystarcza to co jest, u Ciebie tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych74 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A co powiecie na to 235/40-18" w kolorze nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie wiem czemu , ale nie trawie czarnych felg.W dodatku widze , że dokładki i progi nie są pomalowane pod kolor nadwozia , a to dużo daje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Rozumiem zlote w subarynce ale czarne w audi to nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a mi sie podobaja, nawet bardzo! tylko tak jak mowi Hugo, dokladki i progi przydaloby sie walnac w kolor nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych74 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Progi już leżą ,przód i tył także za dwa tygodnie będzie gotowe i całe czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 jakby rant był chromowany ... :roll: to by było cudo tylko czarne fele to jest import tuner bardziej ale mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych74 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Trochę był by z tym problem bo one nie mają rantu to sąorginały S-Line A właściwie to listwy w drzwiach są już pomalowane wszystko powoli i dokładnie bo narazie jestem u niemców a maluje w kraju bo lepiej jak nasi zarobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Jeszcze oponki czernidlem posmaruj i niczego nie bedzie sie dalo odroznic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Bez urazy ale takie ładne felgi pomalowane na czarno - ble niepodoba mi się. Czarne auto plus srebrna felga to dopiero ładnie wygląda a tak jak na stalówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czarne auto plus srebrna felga Dokladnie, wymyslaja juz wynalazki, zadnych czarnych felg do audi .... tylko ladne srebrne felgi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi