bajk Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Co do "mam nadzieję" nSTUkWzjUlM podjąłeś decyzję na jaki kolor malujesz?
Flyer Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Mam ochote na żółć, taka jak w Porsche. Do kompletu przydalyby sie jeszcze fele jak np. u Nosba
GRazny Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 zamiast porsche walnij Flyer na zielono
Nosb Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 taki wzor jak moj na b6 chyba kiepsko by wygladal feli ... do b5 ladnie pasuje a do b6 raczej zbyt obla
Flyer Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 taki wzor jak moj na b6 chyba kiepsko by wygladal feli ... do b5 ladnie pasuje a do b6 raczej zbyt obla Wiadomo... w dodatku moj maks. to 18", a w 18" ta fela nie wyglada. Szczegolnie w B6.
Wandej Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Mam ochote na żółć, taka jak w Porsche. Do kompletu przydalyby sie jeszcze fele jak np. u Nosba te od carrery gt by pasowały do b6
Stolkien Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Fly no i opowiadaj. Jak się Bit trzyma? nie odpadło nic? immo zrobiłeś? licznik wstawiony? program zrobiony? co sie nie chwalisz. koła to se kupisz na Lato
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 BiT sie trzyma. W miescie pali w ch*j, w trasie spoko Gdzies kapie olej - prawdopodobnie spod prawego dekla - zrobi sie. Zegary prawie udalo nam sie na spocie w niedziele wymienic... ale nie zrobilismy jazdy probnej i wyszedl maly babol - ale bedzie do ogarniecia. W pazdzierniku soft... Hamulce ostatnio zmienilem... Przod 345mm + tyl 300mm, aktualnie docieram caly zestaw. Zacisk Porsche, 6-tloczkowy, tarcza Zimmermann 345mm I tu mam niestety problem - kupilem 2 komplety AVUS'ów 18", w tym jedne w stanie idealnym i niestety felga nie wchodzi mi na zacisk... musi byc dystans min. 5mm [ET45]. Jako, ze nie jestem zwolennikiem dystansow - chyba bede musial zmienic felgi Jesli ktos ma fajne felgi 18" z ET35-40 - i chcialby sie zamienic na AVUS II - czekam na propozycje. Od razu mowie, ze wzory RS6 C5 i RS4 B7 odpadaja.
Iverson Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ...ależ ładnie to wygląda :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 No hebelki prezentuja sie zacnie... a bedzie jeszcze lepiej jak pomaluje je na zolto i szczele PORSCHE na czarno
rafalekx Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 No hebelki prezentuja sie zacnie... a bedzie jeszcze lepiej jak pomaluje je na zolto i szczele PORSCHE na czarno ujowo 15'' czarnej stali na zimę nie założysz... Nawet 17 nie podejdzie chyba że na tył ale min. 16'' Pokaż jak autko prezentuje się na felach i z nowymi hamulczykami z daleka
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 W wolnej chwili zrobie sesje... musze w koncu przylepic daszek S-line na klape. Lezy juz od 1,5 roku w sypialni polakierowany
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ujowo 15'' czarnej stali na zimę nie założysz... : :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi