Flyer Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Troche wiecej niz cena zwyklego angola... tak wiec w bardzo dobrych pieniadzach. Generalnie to idealne auto do zrobienia i jazdy. Wymienic zwrotnice, blotnik, drzwi, prysnac lakierem i bryka jak ta lala :gwizdanie: Nawet nowe opony mam
GILI Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 madeinpoliszszrot Zderzaki całe,środek niczego sobie. Widać,że auto było niedawno w świetnym stanie.
Flyer Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Przedni niestety lekko pekniety od dolu, ale to kosmetyka. Jeden prog tez niestety lekko zagiety. Srodek na zywo jeszcze ladniejszy, fotele w ladnym stanie, podloga i plastyky jak w aucie z 2x mniejszym przebiegiem. Nawet FIS w zegarach bez najmniejszej skazy :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 bajk mowi, ze to jakis spiek Co to znaczy??
Gracjan Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 No to gratki zakupu, czekamy na pierwsze efekty prac
designer Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Może nie wkładaj silnika do B6 tylko zrób eSkę na cacy i śmigaj, a klekota w całości do żyda :gwizdanie:
soolek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 No to ja poproszę o wycenę kiery i lamp - pierwszy ustawiam się w kolejce. Jak portfel pozwoli, to biere - jak nie, to i tak kupca znajdziesz
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Wzmocnione sportowe sprzeglo. moze i cos jeszcze bylo dlubniete w silniku
Reggi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ładna S4 i nie angol Na carbony pewnie ustawi się kolejka
grzenia Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 teraz musisz AKE wyciągnąć i będziesz mógł walczyć
hornet Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ile Wam zajmie przekładka ? Ja myślałem nad przeszczepem do swojego i usłyszałem 2 tyg. Walenie z wiązką będzie jak nic.... mam nadzieję, że nikt tego nie spierdzieli bo szkoda pruć auto na nowo.
moskal Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Na carbony pewnie ustawi się kolejka nie stać tego plebsu na takie rarytasy :naughty: :naughty:
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dziwne że jeszcze nikt nic o halogenach nie napisał :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 No Fly - ładniutka rzeczywiście - miejmy nadzieję, że wszystko z motorkiem będzie grało i operacja się powiedzie. Przyznam szczerze, że z niecierpliwością również czekam na wynik końcowy Powinno ładnie zapitalać po zrobieniu - gdybym miał Q u siebie to powiem szczerze, że też bym pomyślał o takim zabiegu
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 No Fly - ładniutka rzeczywiście - miejmy nadzieję, że wszystko z motorkiem będzie grało i operacja się powiedzie. Przyznam szczerze, że z niecierpliwością również czekam na wynik końcowy Powinno ładnie zapitalać po zrobieniu - gdybym miał Q u siebie to powiem szczerze, że też bym pomyślał o takim zabiegu Q mozna dolozyc
mystic.pl Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Michał, cieszę się, że w końcu udało Ci się dorwać konkret dawcę :th: 3mam kciuki za efekty rezanka
moskal Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dziwne że jeszcze nikt nic o halogenach nie napisał :gwizdanie: nikt nie napisał bo ja biore komplet zderzaków :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi