Nosb Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Kurfa ubiegl mnie ... a ja mialem dodac
Pucek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dźwięk fajny, ani głośny ani cichy, ehhh auto extra
Flyer Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 dźwięk fajny, ani głośny ani cichy, ehhh auto extra Ja nic nie slysze Musi byc gosniej, bede robil wydech z czasem
Pucek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dźwięk fajny, ani głośny ani cichy, ehhh auto extra Ja nic nie slysze Musi byc gosniej, bede robil wydech z czasem chyba mam dobre głośniki ale poważnie, jest chyba dobrze
Kali S4 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 i tam, przecież to całkiem inna fura,chodziło o to zeby Flyerowi oczy zamydlić ze niby już odpaliło itd
HiRide Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 btw, mam na oku Bridgestone Potenza 235/40/18 [ponad 7mm] - ma ktos doswiadczenia z ta opona? w Audi miałem RE050 i teraz w dresowozie też mam, dla mnie za***ista opona Mam nadzieje, ze bedzie tak jak ludzie pisza... W koncu jakas odmiana po 5 kompletach Conti *** Pierwsze spy video slide show hmm dziwnie pracuje ten silnik jak na 2.5 TDI V6.Byly jakies mody grubsze ?
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 jedzie buczy :hi: czekamy na reszte filmów
designer Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 btw, mam na oku Bridgestone Potenza 235/40/18 [ponad 7mm] - ma ktos doswiadczenia z ta opona? w Audi miałem RE050 i teraz w dresowozie też mam, dla mnie za***ista opona Mam nadzieje, ze bedzie tak jak ludzie pisza... W koncu jakas odmiana po 5 kompletach Conti *** Pierwsze spy video slide show hmm dziwnie pracuje ten silnik jak na 2.5 TDI V6.Byly jakies mody grubsze ? btw, mam na oku Bridgestone Potenza 235/40/18 [ponad 7mm] - ma ktos doswiadczenia z ta opona? w Audi miałem RE050 i teraz w dresowozie też mam, dla mnie za***ista opona Mam nadzieje, ze bedzie tak jak ludzie pisza... W koncu jakas odmiana po 5 kompletach Conti *** Pierwsze spy video slide show hmm dziwnie pracuje ten silnik jak na 2.5 TDI V6.Byly jakies mody grubsze ? Tak, dołożyli drugą turbinę :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Seria [250PS] na zegarach od diesla
rafalekx Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ładnie tego diesla kręcą A jak FIS krzyczy... Założę się że zegarek od temperatury silniczka też oszukuje i że na zimnym go tak katowali
rafalekx Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czujnik nie podpiety Podobno A oliwę chociaż zalali?
Młody_drog Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Zapierdziela za czerwone obroty A co z kontrolką cieczy?
Rekomendowane odpowiedzi