Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Zrobi sie flyer dasz rade teraz na 3 od 50 do 200 przyspieszyc bez zmiany biegu? do 200 to raczej nie Nie wiem do konca gdzie konczy sie III, bo mam obrotomierz do 6000
wuju Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Zrobi sie flyer dasz rade teraz na 3 od 50 do 200 przyspieszyc bez zmiany biegu? do 200 to raczej nie Nie wiem do konca gdzie konczy sie III, bo mam obrotomierz do 6000 odetnie paliwo jak się skończy
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Jutro jade w dluzsza trase, wracam w niedziele, wiec zdam kolejne relacje...
boberek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fly zobacz odrazu ilu masz kolegów przez taki mod moze i ja cos wyrezam na taka skale
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fly zobacz odrazu ilu masz kolegów przez taki mod moze i ja cos wyrezam na taka skale Ja tam od kiedy się znamy zawsze lubiłem Flyera zawsze
Młody Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fly zobacz odrazu ilu masz kolegów przez taki mod moze i ja cos wyrezam na taka skale Kolegów boberek wymieniamy się na kiere.?
boberek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fly zobacz odrazu ilu masz kolegów przez taki mod moze i ja cos wyrezam na taka skale Kolegów boberek wymieniamy się na kiere.? pomyślimy ale ja obudowe tez potrzebuje jak cos ty tak samo moja docinana ale całkiem spoko Fly twój temat niedługo bedzie miał tyle stron co Pogadanki Warszawskie
CoLo Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Cwaniaczki... Juz jestesmy. Jeszcze musialem zrzucic Nosbowe graty w garazu firmowym i zabrac nowe kola. Pozniej pare sprintow z STI [dostalem baty ofcoz] i dojechalem Auto pomyka swietnie... generalnie nie szalelismy, bo nie wiem ile ma rozrzad w tym silniku itd. Pierwsze zaskoczenie: spalanie... od Nosba do Radomia 80-100 - 8,2l / od Radomia do Wawki stala predkosc 130-150 [+ kilka sprintow od swiatel] - 9,8l. Generalnie wrazenia super. Mam wrazenie, ze moja B6 schudla o 600kg. Skrzynia jest dluga i to w czuc, ale po sofcie powinno byc o niebo lepiej. Tak czy siak mam wrazenie, ze 2.5 mialo 100PS, a nie 200PS. Sadzac po wpisie jestes MEGA zadowolony Nareszcie ktos uciekl OD diesla a nie DO niego Cyknij fotki bo bym poogladal co tam NOSB napsul
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 PIE*DOLON ZACISK S4 B5 ! Zlozylem dzis komplet AVUS II na oponkach... zalozylem i... felga staje na zacisku Nie macie pojecia jak sie wku*wilem Sadzac po wpisie jestes MEGA zadowolony Nareszcie ktos uciekl OD diesla a nie DO niego Cyknij fotki bo bym poogladal co tam NOSB napsul Jestem mega happy. Spalanie bardzo spoko - spokojna jazda dzis po wawie to 12,5l. Duze korki - 16l. Kultura pracy super - ale wydech do zrobienia, bo jest za cicho Nosb spapral jedna sprawe... ...nie dokrecil mi kol :decayed: - myslalem, ze sie zawias, albo sanki poluzowaly, bo coraz mocniej dzis mi cos dzis strzykalo. Po zdjeciu i zalozeniu kol jak reka odjal
Tomeks Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 PIE*DOLON ZACISK S4 B5 ! Zlozylem dzis komplet AVUS II na oponkach... zalozylem i... felga staje na zacisku Nie macie pojecia jak sie wku*wilem ten problem rozwiążesz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=14.0
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ...nie dokrecil mi kol zazdrości ci i chciał zebys przydzwonił łajza
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Kto bierze heble 320mm? Tym szybciej beda 345mm A bylby taki piekny lans na 18" w Kazimierzy Dolnym od jutra
QRi Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 nie wchodzi Ci 320mm do 18 ?? o_0 ja mam u siebie 345mm w 17' upchane
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Wchodzi, chodzi o to, ze zacisk z S4 B5 jest mega szeroki i opiera sie o ramie felgi...
QRi Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no to zostaje kątówka kręć 0-250 onboard ja wczoraj zatankowalem pod korek... trzeba poczekac az mi zostanie resztka w baku - wtedy nagram na autostradzie 0-250 /OT jak wymontować tylną kanapę i fotel pasażera w b6 dodam ze pasażera mam pełną elektrykę
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Nagram, ja juz bede mial zegary od benzyny. Choc nagrywanie serii 250PS nie ma wiekszego sensu... to nie jedzie
QRi Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 jak wagowo wychodzi 2.7BiT w B6 ?? wydaje mi się, że będziesz potrzebował ~330 ps do sprawnego poruszania się
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kto bierze heble 320mm? Tym szybciej beda 345mm A bylby taki piekny lans na 18" w Kazimierzy Dolnym od jutra do Kazika sie wybierasz jutro
Rekomendowane odpowiedzi