cacek89 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a taka ircha to nie bardzo dla lakieru czy poprostu efekty po tym sa nie za ciekawe?
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a taka ircha to nie bardzo dla lakieru czy poprostu efekty po tym sa nie za ciekawe? Podwinie Ci się ziarenko piasku i porysujesz auto, lepiej coś miękkiego.
cacek89 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 dalbys jakas dokladna nazwe mikrofibry, niedrogiej i skutecznej? jest tego tyle ze az glowa boli nie wiem co wybrac... szczerze do tej pory wycieralem tylko i wylacznie ircha i efekt jest bardzo ok, ale tak teraz zaczalem sie zastanawiac czy to oby napewno bezpieczne dla lakieru
JawoR36 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Może mnie wyśmiejecie .. ale w Brico kupiłem zajebistą gąbkę do wycierania z mikrofibrą za 10 zł
variocustoms Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Panowie co zadajecie non stop te same "głupie" pytania? weźcie się do czytania a nie tylko do zadawania pytań, w tym wątku doradzamy notorycznie dobre kosmetyki w dobrych cenach, nie marketowych, nie można 1000 razy odpowiadać na to samo pytanie ! użyjcie , jest też google i kilka sklepów internetowych z kosmetykami, czasami warto podjechać do siedziby takiego sklepu i zapytać albo przetestować na miejscu ale jak widać d*py wam się nie chce ruszyć z fotela, co do cen: dużo, tanio: TESCO albo Biedronka, zawsze niskie ceny co do irchy, mój stary w 1978 używał takiej do pucowania Forda Taunusa MKII, owszem, co niektórzy wprowadzają pady polerskiej ze skóry byczej ale to raczej renesans jest albo czysty marketing jeszcze raz, poczytajcie trochę w tym wątku a jak czegoś nie znajdziecie to pytajcie, tanie kosmetyki to radzę pooglądać na wystawie a kupić droższe i sprawdzone przez nasze grono
Gracjan Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Panowie co zadajecie non stop te same "głupie" pytania? weźcie się do czytania a nie tylko do zadawania pytań, w tym wątku doradzamy notorycznie dobre kosmetyki w dobrych cenach, nie marketowych, nie można 1000 razy odpowiadać na to samo pytanie ! użyjcie , jest też google i kilka sklepów internetowych z kosmetykami, czasami warto podjechać do siedziby takiego sklepu i zapytać albo przetestować na miejscu ale jak widać d*py wam się nie chce ruszyć z fotela, co do cen: dużo, tanio: TESCO albo Biedronka, zawsze niskie ceny co do irchy, mój stary w 1978 używał takiej do pucowania Forda Taunusa MKII, owszem, co niektórzy wprowadzają pady polerskiej ze skóry byczej ale to raczej renesans jest albo czysty marketing jeszcze raz, poczytajcie trochę w tym wątku a jak czegoś nie znajdziecie to pytajcie, tanie kosmetyki to radzę pooglądać na wystawie a kupić droższe i sprawdzone przez nasze grono Powinien to być pierwszy post na każdej stronie i to na czerwono
Reggi Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 W sobotę użyłem fluffy.. swoją gumową ściągaczkę do szyb mogę śmiało wy***rdolic do śmietnika :kox: Rękawica z Megsa daje rade, ale ściągacz ciut przy luźny, ciężko ją wypłukac w wiadrze podczas mycia z syfku..a prócz tego jest
variocustoms Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Następną kup z Chemical Guys, polecam
Gracjan Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Następną kup z Chemical Guys, polecam Albo CarPro
Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Następną kup z Chemical Guys, polecam Albo CarPro dokładnie, niby stówka ale mycie nabiera innej rzeczywistości
cptolgierd Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Mówią że ta z CG nadaje się do mycia progów i felg, głównie dlatego że w środku jest folia, która po zamoczeniu w wiadrze jest denerwująca. Więc mój głos na tą Megsową, a drożej na Car Pro.
Bieniek Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Tomeksowe auto po korekcie: ---------- Post dopisany at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ----------
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Bieniek to jeszcze opisz czego użyłeś do korekty ? Tą wklęsłośc pod klamką też ruszałeś ?
Bieniek Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Ruszylem tyle ile sie dalo. Musze jeszcze to recznie poprawic. 2 przejazdy futrem z FG500. Przejazd bialym padem flexi z 500,pomaranczowy z 2500 i zolty z 4000.
variocustoms Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Elegancko wyszło co do rękawicy to folia nie przeszkadza w niczym
Gracjan Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Ruszylem tyle ile sie dalo.Musze jeszcze to recznie poprawic. 2 przejazdy futrem z FG500. Przejazd bialym padem flexi z 500,pomaranczowy z 2500 i zolty z 4000. Standard można powiedzieć Dobra robota
ikell Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 A czy któryś z kolegów robi korektę lakieru na terenie śląska dokładnie Gliwice i okolice?
H4mm3R Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 A czy któryś z kolegów robi korektę lakieru na terenie śląska dokładnie Gliwice i okolice? Radlin albo Lubliniec, na terenie Gliwic nie znam nikogo.
wladi Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Ruszylem tyle ile sie dalo.Musze jeszcze to recznie poprawic. 2 przejazdy futrem z FG500. Przejazd bialym padem flexi z 500,pomaranczowy z 2500 i zolty z 4000. Bieniek to może się zgadamy kiedyś i mi przelecisz moje padło:wink:
Rekomendowane odpowiedzi