badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 4 posty do roberta arrturroo [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________ Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem :polew: dobre ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :gwizdanie: Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie: I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :gwizdanie: równie dobrze można więc napisać: życie jest zbyt krótkie żeby jeździć na LPG. znaczenie to samo
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 W dzisiejszych ciężkich czasach to taki kompromis pomiędzy kosztami spalania-utrzymania a mocą i frajdą i bezpieczeństwem ucieczki przy wyprzedzaniu itp :naughty:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 W dzisiejszych ciężkich czasach to taki kompromis pomiędzy kosztami spalania-utrzymania a mocą i frajdą i bezpieczeństwem ucieczki przy wyprzedzaniu itp :naughty: bo lewy pas to nie kółko różańcowe [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:15_________________________________________________arturoo dajesz, pobijesz robercika
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 4 posty do roberta arrturroo [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________ Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem :polew: dobre ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :gwizdanie: Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie: I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :gwizdanie: równie dobrze można więc napisać: życie jest zbyt krótkie żeby jeździć na LPG. znaczenie to samo i tu Jestez w błędzie j.w.
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 4 posty do roberta arrturroo [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________ Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem :polew: dobre ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :gwizdanie: Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie: I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :gwizdanie: równie dobrze można więc napisać: życie jest zbyt krótkie żeby jeździć na LPG. znaczenie to samo i tu Jestez w błędzie j.w. niby czemu jestem w błędzie? idąc tym tokiem myślenia Ty apropo diesla też jesteś w błędzie. skoro zycie jest takie krótkie to wal na benzynie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:17_________________________________________________Arturoo chyba przysnął na lapie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 arturoo dajesz, pobijesz robercika luz ,ja będę spadał do wyrka
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra na spocie wymienimy się furami na przejazd do ronda na Gliwickiej i nazot -Pojedziesz na gazie-żeby nie było i Porównasz -ja zresztą też jestem ciekaw... :naughty: :gwizdanie:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra na spocie wymienimy się furami na przejazd do ronda na Gliwickiej i nazot -Pojedziesz na gazie-żeby nie było i Porównasz -ja zresztą też jestem ciekaw... :naughty: :gwizdanie: akurat porównanie mojego i Twojego nie ma najmniejszego sensu bo to też przepaść jeszcze jeśli chodzi o osiągi, ale jakbym miał 330d e46 nie ma sprawy ja tez spadam do wyrka. dobrej Pany i jakby na to nie patrzec walnęliśmy niezłą nockę tu dzisiaj
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra na spocie wymienimy się furami na przejazd do ronda na Gliwickiej i nazot -Pojedziesz na gazie-żeby nie było i Porównasz -ja zresztą też jestem ciekaw... :naughty: :gwizdanie: benzyna musi mieć T,żebyś miał porównanie do klekota[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:22_________________________________________________albo w litrażu musi być podobnie
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 porównanie to porównanie ja zobacze co trace jezdząc benzyna na gazie a Ty jezdzac dieslem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:24_________________________________________________Zawsze cos
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 porównanie to porównanie ja zobacze co trace jezdząc benzyna na gazie a Ty jezdzac dieslem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:24_________________________________________________Zawsze cos nic Ci to nie da , auta muszą mieć podobne parametry żeby można było zrobić sobie porównanie-proste
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 porównanie to porównanie ja zobacze co trace jezdząc benzyna na gazie a Ty jezdzac dieslem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:24_________________________________________________Zawsze cos nic Ci to nie da , auta muszą mieć podobne parametry żeby można było zrobić sobie porównanie-proste Koszty podobne Mi sie nie przelewa -dlatego na gazie jezdze zamiast rs 4 na benzynie-jak tylko bedzie mnie stykac to to zmienie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:34_________________________________________________A może Wilma z tym spalaniem 10 z hakiem to też przelicznik gazu? :> to by się może mniej więcej zgadzało? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:36_________________________________________________ do zas
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobrej nocy [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:39_________________________________________________ [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 07:48_________________________________________________Spocik ludzi wymeczyl ,śpicie jak małe dzieci :> , a inni już w pracy dawno.
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 misja wyprzedzenia Łylmy osiągnięta Naciesz się póki możesz Ale żeście tu nockę trzasnęli A ja pospałam trochę... a jestem tak śpiąca... I nie kombinować nic! [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 08:32_________________________________________________PS: co to za obgadywanie mnie pod moją skromną nieobecność?
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czesc, zaspalas :gwizdanie: normalnie to kolo 7 juz na forum.
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czesc, zaspalas :gwizdanie: normalnie to kolo 7 juz na forum. Może nie tyle zaspałam, co z łóżka się wygramolić nie mogłam, a potem nadrabiałam czas i na forum weszłam przed samym wyjściem...
Rekomendowane odpowiedzi