jarko Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 No to już problem po stronie kibiców z Gdańska niestety...
Skyliner89 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Wróciła Nasza kochana polska piłka kopana . Ale będą emocje
stanley Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 w trudnych warunkach pogodowych fajny mecz Śląska z Widzewem póki co 0:1
jarko Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 Raczej jednostronny ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Widzew druga poprzeczka i wynik 1-1. Robi się coraj ciekawiej
stanley Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Raczej jednostronny ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Widzew druga poprzeczka i wynik 1-1. Robi się coraj ciekawiej póki co - najlepszy mecz kolejki ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- legia jestem ciekaw formy Koseckiego, jeżeli będzie grał jak na jesieni ( lub lepiej) to chyba jego ostatnia runda w naszej kopanej i wyjazd za granicę
Matek Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Bramke Rafaela polecam z dzisiejszego meczu z QPR No i nieśmiertelny Giggs..
jarko Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Bramke Rafaela polecam z dzisiejszego meczu z QPRNo i nieśmiertelny Giggs.. A kogo to interesuje, ekstraklasa gra
jarko Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie ważne co, ważne żeby Buras zagrał ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- Staś poszedł na mecz a tam Lech prowadzi 1-0
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie ważne co, ważne żeby Buras zagrał ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- Staś poszedł na mecz a tam Lech prowadzi 1-0 nawet mi nie mów o wyniku Nie mogłem iść na mecz bo rodzina z DE zwaliła się dzisiaj na głowę
akjam Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV.
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo... spadkowicze są już murowani. A, że niebiescy w 6 ostatnich spotkaniach zdobyli cały punkt to musi boleć...spaść nie spadną, ale w tej lidze jest ostatnio taka ruletka, że głowa mała
Damian Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Ruch grał jak grał ale w obronie to ciężko było znaleść jakikolwiek pozytyw :-/
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Ruch grał jak grał ale w obronie to ciężko było znaleść jakikolwiek pozytyw :-/ narazie się nie wypowadam, bo niesterty nie oglądałem meczu Czy to Ruch był taki słaby, czy Lech zagrał tak dobrze... poza tym- nie pamiętam kiedy Niebiescy przegrali u siebie 4:0
Matek Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo... nie ma szans na 6 pkt wedlug mnie - Widzew powinien pomóc, ale Śląsk maksymalnie remis. Czyli 4 pkt zdobyte i też tragedii tragedii nie bedzie. Podbeskidzie sie imo posypie - jedna jaskółka wiosny nie czyni, Bełchatów tak samo. Swoja drogą mocny ten dół tabeli poza B-B i GKSem.. Dla mnie jutro dopiero sie runda zaczyna :kox: Zwycięstwo i 3 miejsce w tabeli
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo... nie ma szans na 6 pkt wedlug mnie - Widzew powinien pomóc, ale Śląsk maksymalnie remis. Czyli 4 pkt zdobyte i też tragedii tragedii nie bedzie. Podbeskidzie sie imo posypie - jedna jaskółka wiosny nie czyni, Bełchatów tak samo. Swoja drogą mocny ten dół tabeli poza B-B i GKSem.. Dla mnie jutro dopiero sie runda zaczyna :kox: Zwycięstwo i 3 miejsce w tabeli Lepiej dla Górnika gdyby zajął miejsce poza strefą pucharową -> patrz, w zeszłym sezonie z Ruch. Albo bierzesz wszystko- czyli majstra, albo lepiej daj sobie z tym spokój. Obecnie są to zbyt biedne kluby na puchary.... ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Liga + Extra z Bobo Kaczmarkiem - co za gość - :kox:
Rekomendowane odpowiedzi