Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to już problem po stronie kibiców z Gdańska niestety...

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wróciła Nasza kochana polska piłka kopana :decayed::naughty::kox:. Ale będą emocje :naughty:

:facepalm:

Opublikowano

4 - 0 :kox:

Opublikowano

Wiosna cudów :kox:

Opublikowano

w trudnych warunkach pogodowych fajny mecz Śląska z Widzewem

póki co 0:1

Opublikowano

Raczej jednostronny :)

---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Widzew druga poprzeczka i wynik 1-1. Robi się coraj ciekawiej :kox:

Opublikowano

legia :facepalm:

Opublikowano
Raczej jednostronny :)

---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Widzew druga poprzeczka i wynik 1-1. Robi się coraj ciekawiej :kox:

póki co - najlepszy mecz kolejki :kox:

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

legia :facepalm:

jestem ciekaw formy Koseckiego, jeżeli będzie grał jak na jesieni ( lub lepiej) to chyba jego ostatnia runda w naszej kopanej i wyjazd za granicę :naughty:

Opublikowano

Bramke Rafaela polecam z dzisiejszego meczu z QPR

No i nieśmiertelny Giggs.. :decayed:

Opublikowano
Bramke Rafaela polecam z dzisiejszego meczu z QPR

No i nieśmiertelny Giggs.. :decayed:

A kogo to interesuje, ekstraklasa gra :kox:

Opublikowano

Ciekawe co Wisła pokaże... :whistling:

Opublikowano

Nie ważne co, ważne żeby Buras zagrał :decayed:

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

Staś poszedł na mecz a tam Lech prowadzi 1-0 :whistling:

Opublikowano
Nie ważne co, ważne żeby Buras zagrał :decayed:

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

Staś poszedł na mecz a tam Lech prowadzi 1-0 :whistling:

nawet mi nie mów o wyniku :facepalm: Nie mogłem iść na mecz bo rodzina z DE zwaliła się dzisiaj na głowę :kwasny:

Opublikowano

I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. :kwasny:

Opublikowano
I dobrze, że nie poszedłeś... Masakra! Też miałem jechać ale ostatecznie obejrzałem w TV. :kwasny:

Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo... :doh:

Opublikowano

Muszą zdobyć 6 pkt w dwóch następnych meczach u siebie z Widzewem i Śląskiem. Jeżeli nie - może być nerwowo... :doh:

spadkowicze są już murowani. A, że niebiescy w 6 ostatnich spotkaniach zdobyli cały punkt to musi boleć...spaść nie spadną, ale w tej lidze jest ostatnio taka ruletka, że głowa mała

Opublikowano

Ruch grał jak grał ale w obronie to ciężko było znaleść jakikolwiek pozytyw :-/

Opublikowano
Ruch grał jak grał ale w obronie to ciężko było znaleść jakikolwiek pozytyw :-/

narazie się nie wypowadam, bo niesterty nie oglądałem meczu :facepalm:

Czy to Ruch był taki słaby, czy Lech zagrał tak dobrze... poza tym- nie pamiętam kiedy Niebiescy przegrali u siebie 4:0 :kwasny:

Opublikowano

nie ma szans na 6 pkt wedlug mnie - Widzew powinien pomóc, ale Śląsk maksymalnie remis. Czyli 4 pkt zdobyte i też tragedii tragedii nie bedzie. Podbeskidzie sie imo posypie - jedna jaskółka wiosny nie czyni, Bełchatów tak samo. Swoja drogą mocny ten dół tabeli poza B-B i GKSem.. Dla mnie jutro dopiero sie runda zaczyna :kox::kox::kox: Zwycięstwo i 3 miejsce w tabeli :wink:

Opublikowano

nie ma szans na 6 pkt wedlug mnie - Widzew powinien pomóc, ale Śląsk maksymalnie remis. Czyli 4 pkt zdobyte i też tragedii tragedii nie bedzie. Podbeskidzie sie imo posypie - jedna jaskółka wiosny nie czyni, Bełchatów tak samo. Swoja drogą mocny ten dół tabeli poza B-B i GKSem.. Dla mnie jutro dopiero sie runda zaczyna :kox::kox::kox: Zwycięstwo i 3 miejsce w tabeli :wink:

Lepiej dla Górnika gdyby zajął miejsce poza strefą pucharową -> patrz, w zeszłym sezonie z Ruch. Albo bierzesz wszystko- czyli majstra, albo lepiej daj sobie z tym spokój. Obecnie są to zbyt biedne kluby na puchary....:wink:

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

Liga + Extra z Bobo Kaczmarkiem - co za gość - :kox::kox: