Opublikowano 12 Października 200916 l w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry
Opublikowano 12 Października 200916 l Dlaczego tak sądzisz, myślisz że Total to zły olej? to po co sie pytasz?
Opublikowano 12 Października 200916 l wszystko jest w tym wątku zawarte i tak na dobra sprawe to powinien on być zamknięty
Opublikowano 13 Października 200916 l w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry Wyjąłeś mi to z ust. Szkoda, że nie można nakazać lania wyłącznie Motula.
Opublikowano 13 Października 200916 l w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry Wyjąłeś mi to z ust. Szkoda, że nie można nakazać lania wyłącznie Motula. A kto by nie zalał silnika Motulem to by płacił kare :polew:
Opublikowano 16 Października 200916 l Osobiście do Pompowtryskiwaczy używam oleju Petro-Canady 5W-40: http://sklep.variant.pl/?c=mdSklep-cmProdukt-29859-12481 i bardzo dobrze się spisuje. Specyfikacja praktycznie taka sama jak Motula.
Opublikowano 19 Października 200916 l Ja leje motula x-cess 8100 od 2 lat, i sprawuje sie dobrze a czy jest lepszy, czy gorszy to trzeba by chyba rozebrac silnik i sprawdzic jego kondycje. P.s. Cos w tym jest, ze wszyscy leja motula :>
Opublikowano 21 Października 200916 l witam Ja zalałem swoją audi Mobilem 5W-30 ESP a co do marki to zawsze zalewam auta Mobilem i wszystkie chodzą bez zażutu. pozdrawiam kazimierzm
Opublikowano 21 Października 200916 l niby Castrol do Audi to szmelc ale dlaczego poraz kolejny w nowej reklamie Castrola widac samochod marki Audi
Opublikowano 21 Października 200916 l niby Castrol do Audi to szmelc ale dlaczego poraz kolejny w nowej reklamie Castrola widac samochod marki Audi castrol raczej nie szmelc...tylko jego podróby jesteś pewny co masz zalane? bo ja juz różne rzeczy widziałem... szczególnie w Mobil1
Opublikowano 22 Października 200916 l Ja tam z Mobila jestem bardzo zadowolony biorę z pewnego źródła i zawsze jest ok. W Cze-wie w ASO u Marszałka na nowych ramkach na rejestracje pojawił się Shell czyżby przestali lać Castrola
Opublikowano 23 Października 200916 l przeglądalem ostatnio allegro i na kilku aukcjach oleju motul x- cess 8100 bylo wyszczegulnione ze olej nie zaleca się do silników z pompami czyli tych starszych i ze do nich motul specific a na specific napisane ze tylko do pompowtrysków to wię c jaki motul najlepszy do mojego silnika bo czegoś tu nierozumiem tu większośc daje xcesa 8100 i nie narzeka a wrecz przeciwnie ?
Opublikowano 23 Października 200916 l dokładnie. 8100 najlepszy dla ciebie. bedziesz w sz-nie - umów sie z marcinem http://www.a4-klub.pl/smf/motul_pelna_gama_produktow-t44215.0.html
Opublikowano 23 Października 200916 l SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada
Opublikowano 23 Października 200916 l dokładnie. 8100 najlepszy dla ciebie. bedziesz w sz-nie - umów sie z marcinem http://www.a4-klub.pl/smf/motul_pelna_gama_produktow-t44215.0.html i tak terz zrobie pozdrawiam
Opublikowano 24 Października 200916 l SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada Moje auto było od samego początku zalane olejem Shell i przy wymianach niemieckie ASO takim samym zalewało. Gdzieś czytałem, że to często się zmienia w zależności z kim producent podpisze umowę.
Opublikowano 24 Października 200916 l mój też był zalany Shellem, ale dupowatym bo 5W-30 LL a że mam dostęp do taniego oryginalnego Castrola to dostał on jego. Magnatec Diesel 5W-40 i jest smarowanie
Opublikowano 27 Października 200916 l SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada shell, produkuje specjalnie dla Audi, linie produktow pod marka Vapsoil, ktore sa sprzedawane i rozprowadzane przez dealerow, jako oryginalne oleje Audi i VW