sebero Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 fioletowe b5 to może ja;) jeśli białe ramki od drzwi;)
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ja wczoraj miałem przyjemność na światłach pod ślimakiem w sosnowcu zobaczyc bordową a4 z sticker bombami na zderzaku;) wie ktoś może czyj to samochód??SBL lub SBI ? widzialem ja pare razy, ale na forum sie nie udziela, a przynajmniej ja nieznam---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- we wtorek ok 14 w strone DG na wysokosci zjazdu na milowice srebrna b7 avant SD na ramkach
sebero Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 na blachach sosnowieckich była ta bordowa a4 co ją widziałem dlatego się zdziwiłem, z prawej strony kawałek zderzaka w stikerach i przywitanie na światłach;) niestety na rozjazdach wiec nie miałem jak zaproponować zjechania gdzieś;/
seves Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 na blachach sosnowieckich była ta bordowa a4 co ją widziałem dlatego się zdziwiłem, z prawej strony kawałek zderzaka w stikerach i przywitanie na światłach;) niestety na rozjazdach wiec nie miałem jak zaproponować zjechania gdzieś;/ a co Ci się tak te stickery spodobały kierownik czy kierowniczka
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 na blachach sosnowieckich była ta bordowa a4 co ją widziałem dlatego się zdziwiłem, z prawej strony kawałek zderzaka w stikerach i przywitanie na światłach;) niestety na rozjazdach wiec nie miałem jak zaproponować zjechania gdzieś;/aha to ja jak ja widzialem to byla jeszcze na innych blaszkach ale to napewno ta sama hehe
sebero Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 stickery;) jak nie przemawia to do mnie wgl to akurat te mi się bardzo spodobały i chciałem jakoś z bliska bardziej zobaczyć po za tym jechał kierownik a gdyby kierowniczka to był dostał naganę od swojej haha ;p
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 stickery;) jak nie przemawia to do mnie wgl to akurat te mi się bardzo spodobały i chciałem jakoś z bliska bardziej zobaczyć po za tym jechał kierownik a gdyby kierowniczka to był dostał naganę od swojej haha ;ppodjedz sobie na staropogonska tam ja czesto widuje zaparkowana
sebero Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 to muszę kuzyna popytać żeby tam ruszył temat bo jest z tamtej okolicy;) może się uda ja gdzieś załapać i to by pasowało bo skręcał na pogoń jakoś, a dopóki to się nie stanie to moja mi będzie głowę suszyć haha bo też chce sobie takie na samochodzie zrobić a jak widziała z bliska kiedyś to była tragedia wykonanie
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami
talib1990 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 dzisiaj mijałem się pod Tesco w Sosnowcu z kierownikiem w ciemnym b5 avant na SMY blachach.. mrygnąłem pomachałem ale kolega z deka zdziwiony był :decayed:
Matek Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami Możliwe, że moje jak stało zaparkowane
danielom Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami Możliwe, że moje jak stało zaparkowane Ty robisz na Pniówku?
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami Możliwe, że moje jak stało zaparkowane Jakieś 50-100m od przejazdu kolejowego stało zaparkowane.
Matek Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami Możliwe, że moje jak stało zaparkowane Ty robisz na Pniówku? Nee, KWK Chwałowice Wczoraj o 11:40 na ul. Śląskiej w Rybniku widziana granatowa B5 sedana na SR... z ramkami Możliwe, że moje jak stało zaparkowane Jakieś 50-100m od przejazdu kolejowego stało zaparkowane. No to moja niunia
ucho.77 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Turzol na spacerze z dzieckiem, sciema dla żony i na garaż
turzol Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Turzol na spacerze z dzieckiem, sciema dla żony i na garaż Grzegorz to też zastanawiające gdzie ty zawsze w sob/niedziele o tej identycznej porze wymykasz się sam z domu btw jade na garaz, wpadaj
ucho.77 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 chwila relaksu, basen:decayed: wpadnę weź kabel
Rekomendowane odpowiedzi