diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dzisiaj okolo 20.00 na knurowie Egon na skrzyżowaniu ulicy 1maja i kosmonautów koło małego tesco
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dzisiaj okolo 20.00 na knurowie Egon na skrzyżowaniu ulicy 1maja i kosmonautów koło małego tesco tam u Was, to każde wyjście z domu jest rownoznaczne z tym, że spotkasz kogoś z forum
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dzisiaj okolo 20.00 na knurowie Egon na skrzyżowaniu ulicy 1maja i kosmonautów koło małego tesco tam u Was, to każde wyjście z domu jest rownoznaczne z tym, że spotkasz kogoś z forum no powiem ci ze nie jest tak do konca chodz jest w tym troche prawdy :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 dzisiaj okolo 20.00 na knurowie Egon na skrzyżowaniu ulicy 1maja i kosmonautów koło małego tesco dokladnie potwierdzam [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 15:11_________________________________________________ Wczoraj około 18.20 Egon w Gliwicach pociskał w stronę Knurowa[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 16:23_________________________________________________Dzisiaj koło 15 Arek w Rybniku na Wiejskiej (tak mi się przynajmniej wydawało że to byłeś ty) Dokladnie nie widzialem Cie:P Stałem na przeciwko jak skręcałeś w prawo z Kochanowskiego na Rybnicką aha to nie zauwazylem ale dokladnie to bylem ja:P
Majkel_83 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 wczoraj w Rudzie Śląskiej na parkingu Lidla przy ul. Obrońców Westerplatte widziane B5 avant rej. SL .... kolor granat na klubowych ramkach
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Miron, dzisiaj na A4 i DK88, napisze krótko: chyba nie miał czasu
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 zielone b5 avant SM na parkingu żwirowym pod KWK "Mysłowice-Wesoła"
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ciemne B6 na klubowych ramkach często parkuje przy GANINEXie w K-ce na tablicach SO.... Who is this
Kanar Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wczoraj w Rudzie Śląskiej na parkingu Lidla przy ul. Obrońców Westerplatte widziane B5 avant rej. SL .... kolor granat na klubowych ramkach to moje.. na siłowni byłem wczoraj na trasie na Tychy przeleciał obok mojej firmówki Kędzior.. no co jak co ale żeby tak sie do roboty spieszyć?? Muszą Ci tam na serio nieźle płacić
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wczoraj na trasie na Tychy przeleciał obok mojej firmówki Kędzior.. no co jak co ale żeby tak sie do roboty spieszyć?? Muszą Ci tam na serio nieźle płacić nieprzypominam sobie zebym szybko jechal no normalnie kokosy
Kanar Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no dobra może mi sie wydawało że jechałem szybko bo fabia załadowana po dach pewnie szybka nie jest..
Gość fudi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to nie on
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to nie on kędzior ma rację, Stanley ma zawsze taki nakałt po sobocie, że w niedziele nie wsiada za kółko
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my !
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my ! tak to wy i czarna ramka grilla?
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my ! tak to wy i czarna ramka grilla? może koledze się coś pomyliło ... o tej porze to musieliśmy być my bo reszta się zgadza
Gość fudi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my ! tak to wy i czarna ramka grilla? może koledze się coś pomyliło ... o tej porze to musieliśmy być my bo reszta się zgadza No to może mi się przywidziała ta ramka :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my ! tak to wy i czarna ramka grilla? może koledze się coś pomyliło ... o tej porze to musieliśmy być my bo reszta się zgadza No to może mi się przywidziała ta ramka :polew:
krolu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej to my, to my ! tak to wy i czarna ramka grilla? może koledze się coś pomyliło ... o tej porze to musieliśmy być my bo reszta się zgadza tak zapie.... ści, oczywicie do 3000 rpm, że się światło na ramce zagieło i widział czarną
Rekomendowane odpowiedzi