Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wczoraj ok 15 na Osiedlu Bażantów w Katowicach Kamil Durczok w Volvo s60
stanley Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wczoraj ok 15 na Osiedlu Bażantów w Katowicach Kamil Durczok w Volvo s60 kogo to obchodzi
Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wczoraj ok 15 na Osiedlu Bażantów w Katowicach Kamil Durczok w Volvo s60 kogo to obchodzi w sumie to nie wiem
Michał Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: moje to "cudo" dosc czesto cie widuje tez na niwce
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: padło Kędziora, znaczy nie kłamał, że jedzie do swojej
Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: padło Kędziora, znaczy nie kłamał, że jedzie do swojej :naughty: :kox: mogl zrobic lewy profil podobno jest lepszy hehe a napewno lepszy bo nie widac tego "skorpiona" :polew:
andy_sky Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: na tym zdjęciu wygląda jakby miał lewą lampę z malacza
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: na tym zdjęciu wygląda jakby miał lewą lampę z malacza bo ma
Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: na tym zdjęciu wygląda jakby miał lewą lampę z malacza bo ma i sie wydalo :decayed: a to tak naprawde nie sa alusy tylko takie kolpaki
andy_sky Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zapodaj jeszcze drugą z kaszla będzie symetrycznie i zrób se wloty z boku ala kaszlak
Michał Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: moje to "cudo" dosc czesto cie widuje tez na niwce tak podejrzewałem, felgi mnie zmyliły mieszkam niedaleko czasem na tym parkingu widuje czerwone padło Taliba, wiech chyba musicie poważnie pogadać
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: moje to "cudo" dosc czesto cie widuje tez na niwce tak podejrzewałem, felgi mnie zmyliły mieszkam niedaleko czasem na tym parkingu widuje czerwone padło Taliba, wiech chyba musicie poważnie pogadać no raczej :polew:
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 takie cudo namierzyłem dzisiaj na niwce :gwizdanie: moje to "cudo" dosc czesto cie widuje tez na niwce tak podejrzewałem, felgi mnie zmyliły mieszkam niedaleko czasem na tym parkingu widuje czerwone padło Taliba, wiech chyba musicie poważnie pogadać Talib rozwoiz pizze, a ja z laską Kędziora często zamawiamy
Kędzior Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja tam do laski jezdze Talib rozwoiz pizze, a ja z laską Kędziora często zamawiamy przynajmniej mam cieple kapcie jak wracam z pracy :decayed: czasem na tym parkingu widuje czerwone padło Taliba, wiech chyba musicie poważnie pogadać talib do rodzinki tam podjezdza
talib1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kędzior, ciesze sie ze tą kobiete z którą spędzasz wieczory(a ja noce ) nazywasz moją rodziną... w końcu zrozumiałeś to:D ostatnio widzialem kogoś w ciemnej b6 avancie na So blachach.. mrygłem a koleś na mnie jak na idiote patrzy..
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w piątek 18:50 Adam S. z jakąś laseczką :gwizdanie: z Granicznej skręcał w Krasińskiego
Kanar Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wczoraj niebieskie b6 w avancie tablica SG a ramkami na trasie na Ogrodzieniec
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak biegałeś mi przed oknami na 8 piętrze to jeszcze pod blokiem stała czarna Honda CRX, dopiero od grudnia zeszłego roku mam A4 widziałem pewnego dnia jak srebrna BMW wdupiła w tego crx-a
Rekomendowane odpowiedzi