krolu Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 zaraz usunę ten zbędny spam tutaj :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 19:12_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
djtatra Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś
stanley Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów....
Miszka82 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów.... ale po co
stanley Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów.... ale po co na spota się jeździ aby zVAGować samochód i porozmawiać o motoryzacji
zib0l Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów.... ale po co na spota się jeździ aby zVAGować samochód i porozmawiać o motoryzacji na spoty sie jezdzi jak jest grill
keżor Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów.... ale po co na spota się jeździ aby zVAGować samochód i porozmawiać o motoryzacji na spoty sie jezdzi jak jest grill czyli co tydzień :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dokładnie, a nie tylko pisuje ,że kiedyś się znajdzie trochę czasu i wpadnie :gwizdanie:
zib0l Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kurde co na tym forum się dzieje :> Normalnie pytam kto jeździ taką fura po Chorzowie a tu jakieś odpowiedzi jakby się komuś z lenistwa pisać nie chciało :] i te emoty jak z GG :/ masakra jakaś przyjedź na spota a nie pier*dol morałów.... ale po co na spota się jeździ aby zVAGować samochód i porozmawiać o motoryzacji na spoty sie jezdzi jak jest grill czyli co tydzień :gwizdanie: wiem, wiem:) bylem kiedys ale musialem sie zmyc do pracy.... i mnie ominelo
Miszka82 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 dokładnie, a nie tylko pisuje ,że kiedyś się znajdzie trochę czasu i wpadnie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ustrzelony dziś w Katowicach boczna Gliwickiej koło 15
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ustrzelony dziś w Katowicach boczna Gliwickiej koło 15 Sobieskiego
hubtychy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Takie oto autko pojawiło się dziś u mnie na parkingu. Kto to taki
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Takie oto autko pojawiło się dziś u mnie na parkingu. Kto to taki H wie nigdy na spocie nie był
zib0l Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Takie oto autko pojawiło się dziś u mnie na parkingu. Kto to taki H wie nigdy na spocie nie był ja wiem ale nie powiem:D joke
Wujek-West28 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Takie oto autko pojawiło się dziś u mnie na parkingu. Kto to taki Ja też nie znam choc stoi koło mojego bloku
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Takie oto autko pojawiło się dziś u mnie na parkingu. Kto to taki Ja też nie znam choc stoi koło mojego bloku ta a gdzie Ty wujek mieszkasz SK czy ST
lorenz007 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Czarna A4 B6 na rejestracji SZ z klubowymi ramkami była widziana dziś w Katowicach pod wiaduktem kolejowym w centrum.
Gość fudi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Około 20:15 ciemno-czerwona B5 na blachach SK, 1.9TDi, sedan, lampy po 1 lifcie widziana na światłach na Roździeńskiego przed rondem Ziętka, pojechała w lewo w stronę Qubus, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi