seves Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 blant po 15 na kominka a ktoś podobny do Miszki meganem ok 13 na Gliwickiej koło carrefoura oczywiście w Rybniku:wink:
Mitshi Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Klubowe ramki Będzin jakoś ok 12-14 na przeciwko policji zaparkowane B5 Avant na blachach SPI.
ra.vi Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi iii jeszcze w quattro toto jest
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi ii jeszcze w quattro toto jest To dobrze ,że normalny napęd jest .....zapraszam na spoty w czwartek do Żor do Szałasu
Polko_V Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi ii jeszcze w quattro toto jest To dobrze ,że normalny napęd jest .....zapraszam na spoty w czwartek do Żor do Szałasu ja dziś Ci ten tylny napęd odepnę
seves Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi iii jeszcze w quattro toto jest jak jest w quattro to Ci dobrze na kreskach pójdzie
Polko_V Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi iii jeszcze w quattro toto jest jak jest w quattro to Ci dobrze na kreskach pójdzie a Ty zaś o kreskach:facepalm:
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi iii jeszcze w quattro toto jest jak jest w quattro to Ci dobrze na kreskach pójdzie a Ty zaś o kreskach:facepalm: ....napinacz z Rybnika
ra.vi Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 nie dam rady, pracuje ale za 3 tygodnie;d
seves Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 jakieś 20 minut temu na wjeździe do Jastrzębia od Pawłowic srebrny polift w avancie z ramkami i naklapie po lewej miał naklejkę z jakimś motocyklistą z tyłu ledy w tablicy przód na xenonie coś w rej sjz 52.. albo ..52 jakoś tak ....nie znam tia miło mi iii jeszcze w quattro toto jest jak jest w quattro to Ci dobrze na kreskach pójdzie a Ty zaś o kreskach:facepalm: ....napinacz z Rybnika no bo po co innego by o quattro wspominał chyba po to że jak go zimą na światłach spotkamy mamy dać spokój bo jestesmy bez szans
ra.vi Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ano tak latem mnie w tym aucie nie zobaczysz, wole 2 i to znacznie szybsze koła
dydo85 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 dzis koło 0:35 napadniety na Pniówku przez Arturoo ,
stanley Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 wczoraj ok 18:30 przy Tesco w silesi - granatowa B5 avant, nr rej OK....
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 dzis koło 0:35 napadniety na Pniówku przez Arturoo , sfajczone ,pogadane
seves Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ano tak latem mnie w tym aucie nie zobaczysz, wole 2 i to znacznie szybsze koła i prawidłowo naklejka o której wspomniał Arturo cos zdradzała
Polko_V Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 dzis koło 0:35 napadniety na Pniówku przez Arturoo , sfajczone ,pogadane curvencja esencja...Ty Arturku jesteś wszędzie nie zależnie od pory dnia czy nocy:shock3: ...Ewka powiedziała jak to poczytała: "kiedy Ty śpisz ?!"
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 dzis koło 0:35 napadniety na Pniówku przez Arturoo , sfajczone ,pogadane curvencja esencja...Ty Arturku jesteś wszędzie nie zależnie od pory dnia czy nocy:shock3: ...Ewka powiedziała jak to poczytała: "kiedy Ty śpisz ?!" w weekendy nadrabiam
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 9:20 Turzol na Bielskiej na wysokości Reala
nikaa Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 W Tychach o 12 na Tęczy SPI...... granatowe jeśli dobrze pamiętam pare minut po 12 od strony tesco w kierunku ronda SPS ...... i chyba też w granacie
Rekomendowane odpowiedzi