gucio07 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Fura super lusterka mega wyglądaja też sie zastanawiam u siebie tak zrobić i dach mega kozacko to wyglada
swir88 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Zderzaczek tył przydałby sie esowy i jakies szersze kolo 9j przod i 10j tył był by grubas
Klajtekkk21 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Zderzaczek tył przydałby sie esowy i jakies szersze kolo 9j przod i 10j tył był by grubas Co do kolek to będą nowe w przyszłym tygodniu tez 19" ale wzór rs4 b7 cale srebrne, w planie byla nie za szeroka felga ale okrutna gleba ale niestety mam mały problem z zawieszeniem, narazie gleba będzie taka jaka jest. :wink4: Z czasem postaram się coś z tym zrobić. Dzieki za mile słowa
Pucek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 miałem na aucie felgi z rs4 b7 et29, czyli oryginały, co mogę powiedzieć, wyglądają MEGA, ale wystają po za błotnik więc bez poszerzenia się nie obejdzie
slaviozo Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 stylistyka mega .... szkoda ze angol ale co tam tylko wiesz co sie rzuca w oczy ? te listwy progowe drzwi bo w srebrnym widac kazde odksztalcenie i tak wyglada jak bys te elemnty dosztukowal na jednym foto listwa kkonczy sie i jest szersza od tego elementu za drzwiami czy to takie zludzenie optyczne a pozatym powiginane jakies takie ale focisza zawitala i tak na tapecie na ten tydzien hehe Gratki auta i i smaku bo auto palce lizac ...
Klajtekkk21 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Te co zamówiłem maja ET35 (niestety nie orginal), i oponka będzie 225 zarzucona wiec powinno się super chować w blotniczek miałem na aucie felgi z rs4 b7 et29, czyli oryginały, co mogę powiedzieć, wyglądają MEGA, ale wystają po za błotnik więc bez poszerzenia się nie obejdzie Te co zamówiłem maja et35 (niestety nie orginal) będzie na nich zarzucona oponka 225 wiec powinno się super chować w blotniczek [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 14:36_________________________________________________ stylistyka mega .... szkoda ze angol ale co tam tylko wiesz co sie rzuca w oczy ? te listwy progowe drzwi bo w srebrnym widac kazde odksztalcenie i tak wyglada jak bys te elemnty dosztukowal na jednym foto listwa kkonczy sie i jest szersza od tego elementu za drzwiami czy to takie zludzenie optyczne a pozatym powiginane jakies takie ale focisza zawitala i tak na tapecie na ten tydzien hehe Gratki auta i i smaku bo auto palce lizac ... Tak te listwy nie są do końca idealne ale postaram się je poprawić, tylko czekam na dobra pogodę[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 14:37_________________________________________________Witam ponownie W mojej niuni zawitały nowe kolka, Wzór RS4 b7 19" 8J ET33 Z oponka 225/35 Jeszcze tylko troszkę w dol musi iść i myślę żeby jakiś mały dystans jeszcze upchnąć na tył Do tego doszła mała naklejeczka depo na tylnia szybę Komentujcie
SebaMC Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Na tych pomalowanych RS'ach wyglądało lepiej, ale tu też jest dobrze A jeszcze jak pójdzie w dół to dopiero
pitman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 nice fura ja bym ściemnił tylne lampy to lepiej by pasowały do reszty koło też najlepsze z tych co miałeś
Klajtekkk21 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Myślałem nad czarnymi lampami z tylu lub czerwonymi ale nie wiem jak to by wyglądało Moze spróbuję takie coś mam jeszcze jedne lampy w domu to może je okleję, POMYŚLE
plastuch Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 czarne według mnie odpadaja czerwole będą dobra
abdul81 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 zastanawiałem sie jak te felgi bedą wyglądać w B5 i jest ładna furka .. bezawaryjności życzę
swir88 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 No na czerwonych fajnie by sie prezentował tyłek
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czerwone lampy z czarnymi z przodu będzie bałagan. fura fajna :naughty: :naughty:
pitman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ja to osobiście widzę tak :kox: :kox: ja pisząc ściemnić miałem dokładnie to na myśli
Klajtekkk21 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Tez mi się tak wydaje ze tylko to białe ewentualnie przyciemnię w lampie i będzie dobrze
pitman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 wrócę do tematu wydechu wyciąłeś już ten środkowy?
Klajtekkk21 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 wrócę do tematu wydechu wyciąłeś już ten środkowy? No właśnie jeszcze nie hehe zawsze mi coś wypadnie i muszę odwoływać wizytę u mechanika bylem już umówiony 2 razy, ale nie wyszo ;( muszę się w końcu zebrać i to ogarnąć bo to teraz jest priorytet :naughty: mam nadzieje ze sie uda :>
pitman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 a kata masz? zastanawiam się u siebie nad wycięciem środkowego ,ale boje się że może być za głośno przy końcowym Remusa
Rekomendowane odpowiedzi