Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] A6 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś takie nie zgrabne, ale zobaczymy co z tego wyjdzie..

przeciez takie wlasnie sa wersje "spy" :)

Opublikowano

Jednym słowem tragedia :wallbash:. Zbyt podobne do A4 B8 i A8 D4... :confused4::disgust::kwasny:

Opublikowano

dla mnie rewelacja , koncu A6 które nie jest do bolu nuuuuudne.I znów dobra tendencja utrzymana model bez Slina równie fajny jak z :good: , a środek to juz to inna liga.

Opublikowano

Faktycznie, podobne do nowego A8. Różnice między modelami się zacierają również w przypadku nowego BMW 5 i 7. Ogólnie dużo ładniejsze niż poprzedni model C6, który osobiście wcale mi się nie podobał. Wnętrze identyczne jak w A7.

Opublikowano

Dla mnie wlasnie to A6 jest straszliwie nudne. Zero wlasnego charakteru. Odchodzaca generacja z zewnatrz podoba mi sie zdecydowanie bardziej (chociaz nie jest to az tak dramatyczna roznica jak miedzy smuklym, agresywnym D3 i czolgowatym D4) Jedyny co mi sie w nowym A6 podoba to wnetrze wzorowane na A7 i bedace gigantycznym krokiem naprzod (przynajmniej na fotkach) w stosunku do obecnej generacji.

http://moto.pl/MotoPL/51,88389,8746770.html?i=44

Opublikowano

macie jakieś dziwny gust :mysli: , poprzednia generacja ma zaburzone proporcje jest długa jak parowa ma długi przedni zwis i wyglada jedynie dobrze jako RS6 , a tu auto zyskalo na dynamice , jest krótsze , szersze ma mały przedni zwis co dodaje dynamiki i zdecydowanie lepsze proporcje które dobrze współgrają z obecnie lansowanym przez markę sportwym image.Dla mnie fajnie bo pojawiło sie kolejne fajne rodzinne auto do kupna za parę lat , gdyz obecna generacja dla mnie nie istnieje ale kto co lubi oczwisicie.

Opublikowano

a mi się podoba i A6 C6 przedliftowe (bo polift to z tyłu kaszana jak dla mnie) i A6 C7... piękne....

a wiadomo kiedy premiera w DE?

Opublikowano

Taśmowa robota. :wink4:

Opublikowano

Dwie rzeczy dla mnie są do kitu - tył auta, szczególnie lampy. Kiedyś się śmieli z Koreańcow, ale to co Audi teraz wymyśla na tył, to :sick3:

Druga sprawa, to monitor na desce - szkoda, że 32 cali nie wsadzili :wallbash:

Opublikowano

Zgadzam się. Tył fatalny :thumbdown:. Jak tak dalej pójdzie to za kilka lat modele od A4 do A8 będą jedynie różniły się długością ;(. Według mnie, każdy model powinien mieć swój indywidualny charakter. A4 B8 bardzo mi się podoba. Tego nie mogę powiedzieć o A6 C7 i A8 D4 :sick3:.

Opublikowano

A mnie sie podoba. Jak to Norki mowia, gust jest jak pupa, kazdy ma swoj! :)

2012-Audi-A6-60.jpg

2012-Audi-A6-59.jpg

2012-Audi-A6-58.jpg

2012-Audi-A6-57.jpg

rs6v.jpg

rs6rear.jpg

2012-Audi-A6-20.jpg

Opublikowano

A mnie sie podoba. Jak to Norki mowia, gust jest jak pupa, kazdy ma swoj! :)

Tak mawiał Marszałek Piłsudski :wink4:

"Racja jest jak d*pa - kazdy ma swoją"

Mnie też sie nowe A6 podoba - zwłaszcza w srodku. Gdybym miał kiedys kupować sedana, to raczej zdecydowałbym się na A7.

Ale raczej i tak pozostanę juz przy Q7, bo patrząc na drogę którą idzie oooo w A8, A7 i nowym A6 to nowe Q7 zapowiada się całkiem fajnie

Opublikowano

A ja bym chciał A6/S6/RS6 dla siebie a Q7/Q5 dla żony :gwizdanie:

Opublikowano

Dajcie sobie na minute 6:18s i zwróćcie uwagę na prawą lampę jak patrzymy na audi z przodu i jedna dioda przepalona z tych co są przeznaczone do jazdy na światłach mijania :polew:

Chyba że takie jest tylko wrażenie :naughty:

!
Opublikowano

dla mnie nowe A6 kox

A8 za krowiaste i takie bez polotu, zdecydowanie wolałbym A7

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...