Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,kupie szablony wlacznika swiatel i podnoszenia szyb,pisać na priv :wink:

Opublikowano

W oryginale masz to w macie, wydruk na folii raczej będzie z połyskiem więc efekt może być średni i ta cena 45PLN to lekkie przegięcie za taki patent.

Opublikowano

Ja to kupiłem od tego kolesia, ale jeszcze się nie zabrałem do regeneracji , w weekend znajdę trochę czasu to będę działał.

Opublikowano

Kupiłem właśnie taką naklejkę, efekt średni.

Po zdarciu gumy ze starego przełącznika i naklejeniu naklejki, ikony przy zgaszonych światłach są wyrażnie bielsze.

Zresztą samo przyklejenie jest pracochłonne i trzeba mieć trochę wprawy .

Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ VW PASSAT B5 GOLF IV (2620715691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gdyby przełożyć tylko tą częsć z ikonami, bo kostki od vw pewnie nie pasują?

Robił ktoś coś takiego??

Czy do radę rozebrać przełącznik od vw, tak żeby przełożyć sam ten plastik z ikonami?

Opublikowano

Kolego marcin78 przejrzyj poprzednią stronę wątku i będziesz wszystko wiedział na temat przełącznika od passata

Opublikowano

ja narazie załozylem od passata, bo mój byl fest wytarty ale w przyszłosci albo zregeneruje swoj albo jak sie trafi to kupie ładny oryginał :wink:

Opublikowano

Przy okazji regeneracji, warto zobaczyć czy świecą wszystkie diody. Można dać większą 5mm, ja dałem 3mm i efekt taki sobie jeśli chodzi o jasność świecenia lub super jasną 3mm. W oryginale siedzą chyba dyfuzyjne 3mm.

Opublikowano

Czy ktoś posiada szablony do guzików od radia?

Opublikowano

Wysłałem kiedyś do tego gościa: Włącznik Przełącznik świateł audi A4 - regeneracja (2650269897) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

włącznik i panel climatronica i bardzo ładnie mi to zrobił.

Jeśli się komuś nie chce samemu babrać z tą regeneracją to jest to dobra opcja :)

Opublikowano

jakubekk długo zeszło się z regeneracją ? Bo jak tu jeździć bez świateł

Opublikowano

coś koło tygodnia bo zanim moja paczka ta dotarła a później od niego do mnie to też chwile trwało.

Robiłem t w A3 i tak to wyszło:

14062012001.jpg

robiłem też w panelu climatronica 3 przyciski: temperature, nawiew i ECON który wyszedł troche śmiesznie. Jak się człowiek przyjrzy to widać inny odcień i jakbym robił to dla siebie to wolałbym zrobić cały panel.

Tak to wyszło:

14062012.jpg

Opublikowano

Witam,kupie szablony wlacznika swiatel radia Concert by Blaupunkt i podnoszenia szyb,pisać na priv

Opublikowano

Witam jakimi materiałami włącznik świateł i climatronika malować. Podkład i jaka farba?

Opublikowano

czarny mat

Opublikowano

u mnie jest tak:

b727755f8f7fd173med.jpg

Opublikowano

zakładam, że jest to ten z Polo:whistling: jak go założyłeś, że pokrętło nie jest w pionie a ikony nie poprzechylane?

Opublikowano

mała "modyfikacja" mocowania była...

Opublikowano

szablony zrywacie jak całkiem wyschnie czy jak lekko podeschnie? jeśli odstawie na dobę to czy przy zrywaniu farba nie będzie odchodzić z szablonem?

Wysłane z mojego GT-I9100

Opublikowano
szablony zrywacie jak całkiem wyschnie czy jak lekko podeschnie? jeśli odstawie na dobę to czy przy zrywaniu farba nie będzie odchodzić z szablonem?

Wysłane z mojego GT-I9100

Ja zrywałem jak całkiem wyschło