Nosb Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 O ile dobrze pamietam to po regulacjach nie wpinalismy vaga zeby skasowac byki. Moze to stare ? Skasuj i zobacz co sie bedzie dzialo... Moze w koncu by sie zmienilo swiece ?
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 O ile dobrze pamietam to po regulacjach nie wpinalismy vaga zeby skasowac byki. Moze to stare ? Skasuj i zobacz co sie bedzie dzialo... Moze w koncu by sie zmienilo swiece ? może terazod poniedziałku będę miał 2 zmianę to pomyślimy
badboy Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Fajna tapeta jeden z powodów zagazowania :decayed: :gwizdanie:
_Bartek_ Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Missfire u wujasa zniknął po wymianie świec. Przy czym on zmieniał również przewody zapłonowe. Ty masz inne rozwiązanie - jedna cewka na jedną świecę, brak przewodów zapł. Jeśli nie zmieniałeś świec przed instalacją LPG to radzę to zrobić. Ponoć nie trzeba platynowych do gazu. Ja kupiłem platynowe i jeżdżę bez problemów. Ostatni błąd masz spowodowany gazem. Tapetę masz zacną Musisz być bardzo grzecznym i przykładnym mężem
Stolkien Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no może po prostu komputer żony Chłopaki noo.. Marcin Świece komplet ok 70 zł u tego mojego dostawcy. i zara bede wiedział o tym akumul..
Łukasz 23 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Marcinie 130zł w łapkę i po nowe świece NGK platynowe :> jak chcesz to nawet ja Ci je mogę zmienić [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 13:26_________________________________________________ no może po prostu komputer żony Chłopaki noo.. Marcin Świece komplet ok 70 zł u tego mojego dostawcy. i zara bede wiedział o tym akumul.. widzę że cena jeszcze bardziej przystępna wiec prezesie kupuj
_Bartek_ Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Obyś tylko nie trafił felernej! Ja trafiłem... 4 cewki poszły w piz*u, jedna po drugiej na tym samym (czwartym) cylindrze. Także bierz świece z pewnego źródła!
Stolkien Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 No ja mu sprzedam te moje co 6 miesięcy temu wymieniłem i szkoda było wyrzucić : :polew: A tak poważnie to NGK nie zalatwie w tej cenie. tak że za 130 to dobra cena a przy wymianie mogę i ja pomagać jak będzie :drunk: :drunk:
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 No ja mu sprzedam te moje co 6 miesięcy temu wymieniłem i szkoda było wyrzucić : :polew: A tak poważnie to NGK nie zalatwie w tej cenie. tak że za 130 to dobra cena a przy wymianie mogę i ja pomagać jak będzie :drunk: :drunk: popraw się jutro podjadę i będę miał 70 zł na nówki :gwizdanie:dzisisiaj znowu Ostrowiec Kielce w obie strony zrobiłem i nic.
Łukasz 23 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zakładaj platyny i będziesz miał głowę spokojną na długi czas
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja tam smigalem na lpg majac 1,5 bara doladowania na swiecach za 10 zl i nic sie nie dzialo
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 2tygodnie spokoju i kolejny zonk http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185634.0 :wallbash: [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 16:28_________________________________________________ale miałem wczoraj drogę do stolicy- dojechałem do Radomia-zalałem LPG a tam mi się kabelek z cewki upierdzielił-oczywiście ja laik tego nie zauważyłem i wracałęm 3 cylindrach do NOSBa gdzie on się produkwał a ja sobie ESKĘ oglądałem. :gwizdanie: a co najgorsze żę jak już w końcu wracałem z Wawy znowu mi się Check zapalił :wallbash: ale będzie wymiana świec i może się poprawi
_Bartek_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Weź kup piątkę benzyny, zapałki i burn mada faka burn
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Weź kup piątkę benzyny, zapałki i burn mada faka burn chodzi mi to po głowie-ale jakoś się jeszcze nie skusiłem :polew: muszę podstawowe rzeczy wyminić ale zebrać się nie mogę do chwili aż się check zapali
dudi75 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Weź kup piątkę benzyny, zapałki i burn mada faka burn chodzi mi to po głowie-ale jakoś się jeszcze nie skusiłem :polew: muszę podstawowe rzeczy wyminić ale zebrać się nie mogę do chwili aż się check zapali Ja juz wezne 5 lit ropy na moj koszt i zalatwimy to raz na zawsze bo mi cie tak zal ze sie z tym parchem tak mordojesz
johnybravo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 kurde ale ci sie pierd... te autko
grzes1150 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 kurde ale ci sie pierd... te autko To samo miałem napisać Jakaś nie udana ta sztuka a Ty ją jeszcze gazem pokarałeś
Łukasz 23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Marcinie powiedz ty mi jak kupiłeś auto to ile flaszek na oblanie poszło???bo ja nie wiem żeby drugie auto z którym co trochę coś się dzieje, ty chyba za mało %%%% wypiłeś za to auto i przez to się tak dzieje .Kup te świece i będziesz miał problem rozwiązany ,bo tak to szkoda twoich nerwów chyba że się lubisz denerwować
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 e tam nieudana... Marcin powinien raz a dobrze zainwestowac, wymienic wszystkie podejrzane pierdoly i miec spokoj - ale z tego co pisze nie ma czasu.
Rekomendowane odpowiedzi