Wandej Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 wczoraj ale dzięki Panie Łukaszu teraz na on i na pb i na lpg się nie opyla- ale tnę koszty na wszystkim. myślę na d ibizką 1,4tdi. na rok dwa. ale to są przymyślenia-toż ja uwielbiam moją czarną qqq.wę chociaż mnie wkurza mam nadzieje ze wiesz komu RS`y w jedynym slusznym rozmiarze sprzedac??
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 wczoraj ale dzięki Panie Łukaszu teraz na on i na pb i na lpg się nie opyla- ale tnę koszty na wszystkim. myślę na d ibizką 1,4tdi. na rok dwa. ale to są przymyślenia-toż ja uwielbiam moją czarną qqq.wę chociaż mnie wkurza mam nadzieje ze wiesz komu RS`y w jedynym slusznym rozmiarze sprzedac?? wiem wiem tylko razem z gumami
Wandej Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 wczoraj ale dzięki Panie Łukaszu teraz na on i na pb i na lpg się nie opyla- ale tnę koszty na wszystkim. myślę na d ibizką 1,4tdi. na rok dwa. ale to są przymyślenia-toż ja uwielbiam moją czarną qqq.wę chociaż mnie wkurza mam nadzieje ze wiesz komu RS`y w jedynym slusznym rozmiarze sprzedac?? wiem wiem tylko razem z gumami oj z gumami to jak cygan za babke bedziesz chcial U mnie w domku czekaja grzecznie continentale
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 no opony mają pare tyś przelotu. ale póki co myślę- graty ewentualnie po sprzedaniu auto będęwysprzedawał. [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 11:27_________________________________________________jeszcze po kratki do dokładki s line muszę jechać w piątek po pracy.
Wandej Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 no opony mają pare tyś przelotu. ale póki co myślę- graty ewentualnie po sprzedaniu auto będęwysprzedawał. [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 11:27_________________________________________________jeszcze po kratki do dokładki s line muszę jechać w piątek po pracy. To kratki tez biore Z kolami bedziemy sie dogadywac
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Stop jeszcze nie sprzedaję [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 11:40_________________________________________________a poza chyba założe front s line żeby chociaż chwilę oczy nacieszyć
grzes1150 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 same wzloty i upadki masz z tym autem
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 same wzloty i upadki masz z tym autem żebyś wiedział km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 same wzloty i upadki masz z tym autem żebyś wiedział km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić opierdol mi silnik za 2tysie i zaloz dyszla
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Andriu Powiem Ci że To by był interes życia...
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Andriu Powiem Ci że To by był interes życia... No dla Marcina na pewno
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No Marcin niestety Krok w tył. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 13:25_________________________________________________Marcin. mam dla Cibie dobrą wiadomość. Mam dla Ciebie czujnik do tego napinacza łańcuszka.. Może w końcu pogasimy tą choinkę na żegarach :)L: I co ?> Nie mów że wujek zły....
plastuch Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 same wzloty i upadki masz z tym autem żebyś wiedział km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić Zmień wtryskiwacze!!!!!!!! Ile razy jeszcze to musisz uslyszeć/przeczytać :gwizdanie: zmienisz auto którego nie bedziesz znał histori napraw, po czasie zaczniesz do niego dokładac (rozrząd płyny filtry jakeis tam ukryte wady i się uzbiera tej kaski) A tak to wiesz co masz
Łukasz 23 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić mnie to zdziwiło że te wtryski założyłeś skoro wiedziałeś co ja z nimi miałem i ile km wytrzymały ,zmień na coś porządnego i tyle a nie gadaj o sprzedaniu bo kurde nawet nie dałeś się przewieść na śniegu :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 No Marcin niestety Krok w tył. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 13:25_________________________________________________Marcin. mam dla Cibie dobrą wiadomość. Mam dla Ciebie czujnik do tego napinacza łańcuszka.. Może w końcu pogasimy tą choinkę na żegarach :)L: I co ?> Nie mów że wujek zły.... czujnik zmieniłem u NOSBA ostatnio i też wytrzymał bez błędu 200km :polew: Karol ten czujnik to tzw chu. chu.. :> z tym gazem nie mogę do nih dojechać bo co wracam do domu to coś wypada i nie mam kiedy stanąć u nich :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________ same wzloty i upadki masz z tym autem żebyś wiedział km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić Zmień wtryskiwacze!!!!!!!! Ile razy jeszcze to musisz uslyszeć/przeczytać :gwizdanie: zmienisz auto którego nie bedziesz znał histori napraw, po czasie zaczniesz do niego dokładac (rozrząd płyny filtry jakeis tam ukryte wady i się uzbiera tej kaski) A tak to wiesz co masz Plastuch w starych klekotach nie ma tyle ukrytych wad - byle nie walone było i turbo w niarę sprawne-ale póki co rozmyślam sobie. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 16:42_________________________________________________ km drożeją o one nie chce mniej palić :wallbash: walczę ze sobą co robić mnie to zdziwiło że te wtryski założyłeś skoro wiedziałeś co ja z nimi miałem i ile km wytrzymały ,zmień na coś porządnego i tyle a nie gadaj o sprzedaniu bo kurde nawet nie dałeś się przewieść na śniegu :gwizdanie: jak nie sprzedam do końca miesiąca masz jeszcze szansę megiki fajne- 20kkm wytrzymały - może te hany -tylko nowe i jaki kolor?
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 czujnik do tego napinacza łańcuszka.. Może w końcu pogasimy tą choinkę na żegarach :)L: I co ?> Nie mów że wujek zły.... czujnik zmieniłem u NOSBA ostatnio i też wytrzymał bez błędu 200km Chooj wie na co żeś ty zmienił. ja mam oryginalesa .... ale jak nie chcesz ... To .... ..... Magic Jet ? Szajs / badziewie
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 czujnik do tego napinacza łańcuszka.. Może w końcu pogasimy tą choinkę na żegarach :)L: I co ?> Nie mów że wujek zły.... czujnik zmieniłem u NOSBA ostatnio i też wytrzymał bez błędu 200km Chooj wie na co żeś ty zmienił. ja mam oryginalesa .... ale jak nie chcesz ... To .... ..... Magic Jet ? Szajs / badziewie no jak masz lepszy to nie ma tematu :> a jakie wtryski poleciłbyś Karol?
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Prezes. Chyb a trzeba Ci pokazać jak się "Cytuje " Mam Oryginalny "podstawimy zobaczymy" Nie wiem jakie wtryski polecić... Nie mam LPG to niepomoge
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Prezes. Chyb a trzeba Ci pokazać jak się "Cytuje " Mam Oryginalny "podstawimy zobaczymy" Nie wiem jakie wtryski polecić... Nie mam LPG to niepomoge przygadał kocioł garnkowi :polew:
Rekomendowane odpowiedzi