MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 kolejne suwenir przyszedł w tamtym tygodniu thanks Czaki a tu kratki które już jakiś czas temu przyszły- FLY
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja bym kladl S4. Dla mnie robi lepsza robote niz s line
jedrekx Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 a jak dla mnie S-line jest ładniejszy
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 powoli zaczyna mi się S4 podobać ale do Sline brakuje mi już tylko środkowego grilla więc będzie mixtura- najwyżej się zmieni za jakiś czas
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 w czarnym lakierze podoba mi sie bardziej body S4 ale w kazdym innym wole S-line'a
marcin_o23 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 na aucie mam front s-line bo mi się zawsze bardziej podbał ale w garażu leży też zderzak z s4 i powiem szczerze też jest fajny , jednego jestem pewnien, albo cały s-line albo s4, łączenie jakoś mi niedokońca podchodzi
Młody Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak mówiłem S4 to nie s-line . Tego s-line w B6 już
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 front bedzie s line- zaje.ście mi się podoba z ES będzie dufffa i listwy boczne z s line przód i listwy progowe- po równo. a i teraz następny mod to (prócz pozakładania tego wszystkiego w końcu na auto) rns ale to najwcześniej przed wakacjami. miejmy nadzieję że dojedzie ta moja padaczka do Bułgarii
czester Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Marcinie z S4 jak zwykle kupę problemów, bo nic nie pasuję, także ze względów finansowych i estetycznych wybrałbym s-line
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 i czas się trochę pożalić- był spokój auto jeżdziło aż w końcu zaczeła się sypać powoli- pierw wachacz zaczął bić+łożysko+spalona wycieraczka- w sumie pierdoły i już zacząłem powoli naprawy ale jak ja tego nie lubię :wallbash: a z pozytywnych stron życia- założyłem listwy S4 i jest mega kozak gdzieś od tygodnie nie ma podejścia pod auto żebym nie popatrzył chociaż przez chwilę w weekend wpadną listwy progowe s line a w przyszły jak się uda progi pójdą w kolor ---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:14 ---------- aaa i mam plan umyć auto :polew: i chyba już czas przejść na letnie koło :whistling:
Wandej Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 good shit te listwy:naughty: Z tym body coś wymodziłeś?? Ja bym założył na przód s-line a tył to jak tam chcesz bo nawet i seria w kolorze i z ładnymi fifuszkami ładnie wygląda
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 zderzak S4 sprzedałem bo kasa byla potrzebna- szukam teraz takiej dokładki jak ma WRC na swojej B6 :naughty: albo jak się trafi s line to też dobrze Listwy to jest inna liga- mega efekt
Wandej Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 zderzak S4 sprzedałem bo kasa byla potrzebna- szukam teraz takiej dokładki jak ma WRC na swojej B6 :naughty: albo jak się trafi s line to też dobrze Listwy to jest inna liga- mega efekt Myślałem nad nimi ale nadal wydaje mi się chore wyrzucać prawie 1k zł na 4 plastikowe listewki
Flyer Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Marcin, zakladaj tyl s-line, zobaczysz jak u mnie fajnie wyglada Sobota w Kielcach aktualna? MALUJ DOKLADKI !!
Wandej Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Marcin, zakladaj tyl s-line, zobaczysz jak u mnie fajnie wyglada Sobota w Kielcach aktualna? MALUJ DOKLADKI !! U ciebie to kolor auta robi niezłą robote:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 zderzak S4 sprzedałem bo kasa byla potrzebna- szukam teraz takiej dokładki jak ma WRC na swojej B6 :naughty: albo jak się trafi s line to też dobrze Listwy to jest inna liga- mega efekt Myślałem nad nimi ale nadal wydaje mi się chore wyrzucać prawie 1k zł na 4 plastikowe listewki też tak o nich myślałem ale ten Zielony wyżej wjechał mi na ambicje w Dywizionie i nie było siły żeby ich nie kupić :whistling:---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:24 ---------- Marcin, zakladaj tyl s-line, zobaczysz jak u mnie fajnie wyglada Sobota w Kielcach aktualna? MALUJ DOKLADKI !! jak się trafi s linę to założę- teraz chyba psiknę tyl w kolor i już- co do soboty to tak na dwa razy bo mam sprawę do załatwienia i jak dam radę to jak najbardziej tak. w końcu obczaiłbym to cudo na chodzie :naughty:
MARCIN607 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Byłem dzisiaj u mechaniora- diagnoza cieknący amortyzator :wallbash: . Teraz dylemat co założyć
Rekomendowane odpowiedzi