slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a myślałem że mu o konsole chodzi
Tomasz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 różni się poduszką pasażera, poliftowa jest zespolona a przedlift ma taką odstającą
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 a myślałem że mu o konsole chodzi konsole mam 2din :naughty: :naughty: różni się poduszką pasażera, poliftowa jest zespolona a przedlift ma taką odstającą to nie chce , jeszcze kratki nawiewu są podświetlane w polifcie ale mam leżeć takie na balkonie , a moja deska z parówy idzie do flokowania , wkładam ją do eski i jak bedzie ładnie wygladac to zostaje :naughty: :naughty:
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a myślałem że mu o konsole chodzi konsole mam 2din :naughty: :naughty: różni się poduszką pasażera, poliftowa jest zespolona a przedlift ma taką odstającą to nie chce , jeszcze kratki nawiewu są podświetlane w polifcie ale mam leżeć takie na balkonie , a moja deska z parówy idzie do flokowania , wkładam ją do eski i jak bedzie ładnie wygladac to zostaje :naughty: :naughty: będzie ładnie , ja kupiłem kratki za 70zł, z przesyłką od Europejczyka
Tomasz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 flokowana fajnie wygląda , ale ciekawe jak z użytkowaniem, bu kurz będzie się nieźle na tym zbierał
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 będzie ładnie , no ja sie zastanawiam jak to bedzie sie miało deska flok / boczki bez floku ale ciekawe jak z użytkowaniem, jesli bedzie ładnie wyglądac to kurz zejdzie na dalszy plan
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 dlatego ja bym to zrobił tak, decha flok, i boczki powyżej listew we floku, mogło by wyjść nieźle, tyle że na standardowych boczkach bedzie cięzko to zrobić, pasowało by takie które miały dwa kolory tapicerki, dzielone na listwie właśnie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 pasowało by takie które miały dwa kolory tapicerki, dzielone na listwie właśnie :gwizdanie: no takich nie ma , dlatego najpierw zrobie deske (i tak mam jedna luźną) we floku , wstawie i zobacze jak to sie ma do boczków , jak bedzie chójnia to sie sprzeda , zawsze sie znajdzie ktoś kto kupi
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 moskal wątek założony 16.09.10 a 36 stron narąbane, a jeszcze auta nie ma, wariacie jeden
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 moskal wątek założony 16.09.10 a 36 stron narąbane, a jeszcze auta nie ma, wariacie jeden toz to nie ja nabijam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=158847
Buba Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 moskal wątek założony 16.09.10 a 36 stron narąbane, a jeszcze auta nie ma, wariacie jeden toz to nie ja nabijam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=158847 JA
hornet Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 moskal wątek założony 16.09.10 a 36 stron narąbane, a jeszcze auta nie ma, wariacie jeden toz to nie ja nabijam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=158847 JA :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ale czad Po czym po Viagrze :?:
wojciu0308 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 łape sie do pierwszej 10 kiedy odbior maszyny?
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 łape sie do pierwszej 10 kiedy odbior maszyny? poniedziałek
Sqizzy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 łape sie do pierwszej 10 kiedy odbior maszyny? poniedziałek To w niedziele na spot polówką wpadasz?
Rekomendowane odpowiedzi