Dev Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 masz fotki? ciekaw jestem.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :mysli:
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 masz fotki? ciekaw jestem.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :mysli: jutro wrzuce bo dzis mi nie pójdzie :kox:
Dev Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 sobota... chyba juz najeb...any.... :decayed:
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Co Ci nie pójdzie fotografowanie sobota... chyba juz najeb...any.... :decayed: prawie , ale nie było czasu na zdjecia
plastuch Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox:
Szamek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox: to co Ty zażywasz że nie możesz zrobić zdjęć?
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox: to co Ty zażywasz że nie możesz zrobić zdjęć? Tajfuna :naughty: :naughty:
mrogal Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox: to co Ty zażywasz że nie możesz zrobić zdjęć? mariuhuane se wstrzykuje
Szamek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox: to co Ty zażywasz że nie możesz zrobić zdjęć? Tajfuna :naughty: :naughty: pochwal się co to takiego? od wczoraj w ciągu ten to może ja zwykle następnego dnia się regeneruje ale ja nie pije , no co wy ??? :kox: :kox: to co Ty zażywasz że nie możesz zrobić zdjęć? mariuhuane se wstrzykuje nie wierze, już szybciej pali
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 mariuhuane se wstrzykuje pale fete :kox: pochwal się co to takiego? czołowy specyfik z dopalaczy :naughty: :naughty:
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Moskal świetne auto.:... Może kiedyś na takie uzbieram
Szamek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 mariuhuane se wstrzykuje pale fete :kox: pochwal się co to takiego? czołowy specyfik z dopalaczy :naughty: :naughty: stary rzuć to bo w końcu nie dożyjesz do zimowego :decayed:
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Moskal świetne auto.:... Może kiedyś na takie uzbieram dzieki dasz rade , wystarczy chcieć :wink4:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 19:52_________________________________________________ stary rzuć to bo w końcu nie dożyjesz do zimowego :decayed: luźna guma [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 19:52_________________________________________________Bede na dniach wysyłał klamoty do Raggi , powiedzcie mi czy oprócz deski , tunelu i konsoli flokować coś jeszcze ??? chodzi mi o obudowe przycisków halo/awaryjnych , ten cienki pasek plastiku pod nimi ??? czy tylko obudowe konsoli a środek (ob. przycisków/pasek/navi/climatronic) zostawić ?? bo troche z dópy bedzie wygladać połowa (obudowa/pasek) we floku a druga połowa (clim/navi) nie
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Wg mnie tylko obudowa a resztę pomaluj (obudowę - znaczy konsolę, ten dekor dookoła przycisków nie) Gdybyś miał inne dekory to bym mazał w czarny fortepian, ale masz carbon to by się też carbon przydał tutaj Nie oklejaj tych elementów dookoła climatronica i navi bo będzie dziwnie wyglądała taka wycinanka, w jednolity kolorek to pomalować i będzie ok te wskaźniki - gajgerki Ty tak zamontowałeś?
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 resztę pomaluj ale to wszystko (obud przycisków , pasek , navi , climatr) jest w jednym kolorze - czarnym , nic nie trzeba malować czerwony - flok żółty - zostaje jak jest niebieski - carbon gajgerki Ty tak zamontowałeś? nie , poprzednik plan na gajgery jest taki , ze zadna kratka nie zostanie , dojdzie jeszcze jeden wskaźnik i bedą na jednym panelu z 3 dziurami
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Tak jak pokazałeś będzie ok Na tym foto niektóre elementy są bardziej czarne stąd moje słowa o pomalowaniu A gajgerki bym zrobił tak jak u siebie mam Znaczy w wyciętych kratkach
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 A gajgerki bym zrobił tak jak u siebie mam Znaczy w wyciętych kratkach własnie tak mi sie nie widzi
Rekomendowane odpowiedzi