Bart-S Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam wszystkich .Panowie ja tez dziekuje za spota za***ista ekipa a i wielkie dzieki Bart-s:decayed: NP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Hehe spoko slo:-D A tak poważnie panowie nie wie ktoś może o małym aucie do kupienia Corsa B bądź Seicento tak do 2500tys ? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- A i jeszcze jedno pytanie takie małe... jak auto ma instalacje gazowe ale nie ma na nią papierów można jakoś to załatwić żeby były papiery i normalnie wszystko? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Papier potrzebujesz tylko na butle Jak dasz rade przeczytać, to znajdź wlepkę na butli gdzie była produkowana, legalizowana itp, napisz/zadzwoń do nich a oni przyślą Ci papier o legalizacji butli. Więcej nie potrzeba ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- chyba, że gaz wbity w dowód to 0 problemów, bo papiery w zasadzie nie potrzebne, tylko do przeglądu będą chcieli legalizacje butli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A jak nie będzie na butli tej informacji? Wiem od gościa że jeszcze dwa lata ma butla. Można do jakiegoś gościa co zakłada gaz podjechać i on tez mi zrobi by wszystko było legalne? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Żaden obcy monter nie będzie brał na sobie odpowiedzialności. Jak nie będzie można stwierdzić do kiedy jest ważna butla, ani nie będzie możliwość ściągnąć od producenta legalizacji to na przeglądzie będziesz miał problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Przechodziłem przez tę "przyjemność" wyrabiania dokumentów dot. butli LPG, z tym, że u mnie zwyczajnie się gdzieś zapodziały. Duplikaty wydaje terenowe TDT, transportowy dozór techniczny, w linku masz wszystko opisane: Transportowy Dozór Techniczny - Duplikaty poświadczeń zbiorników LPG BTW. skoro już o tej szemranej stronie mowa, to kupię koszta FV na ok. 10-11 tys. najlepiej usługa (branża do uzgodnienia), może też być mniejsza kwota, ew. produkt, może być w kilku FV, z terminem styczniowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Przechodziłem przez tę "przyjemność" wyrabiania dokumentów dot. butli LPG, z tym, że u mnie zwyczajnie się gdzieś zapodziały. Duplikaty wydaje terenowe TDT, transportowy dozór techniczny, w linku masz wszystko opisane: Transportowy Dozór Techniczny - Duplikaty poświadczeń zbiorników LPG BTW. skoro już o tej szemranej stronie mowa, to kupię koszta FV na ok. 10-11 tys. najlepiej usługa (branża do uzgodnienia), może też być mniejsza kwota, ew. produkt, może być w kilku FV, z terminem styczniowym. takie rzeczy tylko w erze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 bry... dopiero zawitalem do domu. co do auto to nie jezdzic na econ. na zime klima nie uruchamia sie ponizej 4 stopni. ale za to zalacza sie grzalka w nagrzewnicy ( w moim przypadku i b6 pewnie tez ) i mega szybko sie przez to nagrzewa w kabinie. a na wolnych i tak wychlodzi wentylator nagrzewnicy silnik ( gdy temperatura spadnie ponizej 75 stopni slychac przekaznik jak zalacza sie wlasnie grzalka w nagrzewnicy ... dieselka trza butowac ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- scq - dawno Cie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Cześć Marcin, człowiek zabiegany w pracy wiecznie, stąd ta absencja Karol jutro przekręcę tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ale dzisiaj cisza tutaj ... odwilż jakaś idzie czy co ? Ktoś jeszcze się uczy w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dobra wszystko wiem;) Niestandardowy butówac ok ale nie jak zimny i nie rozgrzany;p Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Karol, dzięki za kontakt do kolegi od miejscówek, nie pocieszył mnie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ale dzisiaj cisza tutaj ... odwilż jakaś idzie czy co ?Ktoś jeszcze się uczy w tym tygodniu ? Ja Kończę projekt Manipulatora 3 osiowego zaliczenie z teorii maszyn i mechanizmów zaliczenie z projektowania mechatronicznego zaliczenie z metod sztucznej intgeligencji w sterowaniu i z czegoś jeszcze i to wszystko na sobotę ps ogarnia ktoś może inventora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Karol, dzięki za kontakt do kolegi od miejscówek, nie pocieszył mnie niestety u r welcome ... choć jak widzę kiepski rezultat ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- Ale dzisiaj cisza tutaj ... odwilż jakaś idzie czy co ?Ktoś jeszcze się uczy w tym tygodniu ? Ja Kończę projekt Manipulatora 3 osiowego zaliczenie z teorii maszyn i mechanizmów zaliczenie z projektowania mechatronicznego zaliczenie z metod sztucznej intgeligencji w sterowaniu i z czegoś jeszcze i to wszystko na sobotę ps ogarnia ktoś może inventora ? nie, a czy znasz niemiecki ? PS. ja bazy danych - może uda się OCP z Oracle skończyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 niemiecki tyle o ile raczej na samochodowe potrzeby bardziej english Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 mój wentylator dzisiaj , przy -5, załączął się po ok 10 minutach od startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale dzisiaj cisza tutaj ... odwilż jakaś idzie czy co ?Ktoś jeszcze się uczy w tym tygodniu ? Ja Kończę projekt Manipulatora 3 osiowego zaliczenie z teorii maszyn i mechanizmów zaliczenie z projektowania mechatronicznego zaliczenie z metod sztucznej intgeligencji w sterowaniu i z czegoś jeszcze i to wszystko na sobotę ps ogarnia ktoś może inventora ? Szykuje nam się potencjalny robotyk/automatyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie śpisz jeszcze Tomaszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie śpisz jeszcze Tomaszu? haha ---------- Post dopisany at 02:58 ---------- Poprzedni post napisany at 01:52 ---------- idę trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi