Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ori Biksenon (trzeba mu oddać, że odbłyśniki nie były już w najlepszym stanie) ...i po zmianie odbłyśników i soczewek na model z B8 + nowe ori palniki Philipsa
tomii Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 dlatego jesli mam regenerowac bez specjalnego efektu to wole zmienic kwestia kosztow i czasu na wykonanie ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- jesli jest taka kolosalna roznica to pytam tylko ile czasu:grin:
mateusz16 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 dlatego jesli mam regenerowac bez specjalnego efektu to wole zmienic kwestia kosztow i czasu na wykonanie---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- jesli jest taka kolosalna roznica to pytam tylko ile czasu:grin: To już załatwiaj z Gwerty
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 dlatego jesli mam regenerowac bez specjalnego efektu to wole zmienic kwestia kosztow i czasu na wykonanie---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- jesli jest taka kolosalna roznica to pytam tylko ile czasu:grin: jak wstawienei projektorów b8 bez rozklejania i czyszczenia. to od reki. czas około 1h moze szybciej. cena 250zł za projektory z adapterami i montażem.
tyc_jan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cżeść Wszystkim...... dzięki za świetnego spota, z tak dużą frekwencją... Pozdro z Warszawy
tomii Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gwerty ok pasuje kwestia tylko dogadania co ijak jestes z samego poznania?
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gwerty twoje felgi w USA reklamują, te czarne
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gwerty ok pasuje kwestia tylko dogadania co ijak jestes z samego poznania? tak mieszkam na ogrodach. ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Gwerty twoje felgi w USA reklamują, te czarne interlagosy. ale one maja przeciętne parametry jak na usa.
niestandardowy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 jaguś tak na marginesie Gwerty:wink: Uwazaj bo Grzesiek na to jest uczulony wiesz coś o tym:naughty: :whistling: ...
jaguś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 jaguś tak na marginesie Gwerty:wink: Uwazaj bo Grzesiek na to jest uczulony No chyba go nie uraziłem Wiem nawet jeżeli będą dobre przetwornice wezme wtedy oryginaly i tak mi wsadzisz soczewke
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 to im faza na plastidipa jeszcze nie przeszła?
Madbar Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 No czesc tycjan :) He he he, uderz w stół. Czesc niestandardowy. Cześć tyc_jan.
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 jaguś tak na marginesie Gwerty Uwazaj bo Grzesiek na to jest uczulony No chyba go nie uraziłem Wiem nawet jeżeli będą dobre przetwornice wezme wtedy oryginaly i tak mi wsadzisz soczewke nie słuchaj Marcina:decayed:to jak będziesz wiedział co masz to dasz znać i będziemy działać.
jaguś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 napisalem pw po co maja wszyscy wiedziec hehe Bart dzieki za części jeszcze raz
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 napisalem pw po co maja wszyscy wiedziec heheBart dzieki za części jeszcze raz NP
variocustoms Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Reklamują mój filmik jak suszę twoje felgi
Gwerty Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Reklamują mój filmik jak suszę twoje felgi a gdzie tantiemy dla autora filmiku i właściciela rekwizytu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi