Iverson Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zobaczymy co z gokartami najpierw, a poźniej ustalimy gdzie się spotkamy.
ulti Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja na gokarty zawsze chętny zawsze potwierdzam i podejzewam ze jeszcze ktos z moich znajomych by sie dołączył Pozdrowka
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 witam poznanska brac to kiedy jakis spocik robimy? moze gdyby dzien byl ladny ( niepadajacy) to chociaz by sie spotkac pogadac, poznac sie, he?
Iverson Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Musashi coś wymyslimy, tylko chetnych osób na spota potrzeba.
Musashi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 sadze ze gdy ustalimy opcje miejsca, postaram sie zalatwic zgode wlasciciela obiektu, zeby ochrona nas sie nie czepiala. wrecz beda nas chronic tyko trzebaby ustalic kiedy, jak dlugo i co bysmy tam dzialali oprocz przegladu furek. wyrobimy sobie chody to pozniej bedziemy mieli miejsce na "audi poznan hot spot". moze sprobujmy cos zaczac powoli ustalac, w grudniu nic nie wyszlo,ale wiadomo czas swiateczny. zakupy prezenty itp. panowie oglaszamy powszechne ruszenie
pre_pl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 czasem warto ruszyć temat we dwóch... potem zbiegną się następni
Iverson Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja wracam do Pleszewa w lutym , także mozemy zacząć już cos kombinować. Musashi daj mi proszę Twój nr. kom. na priva
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgadnijcie kto wrócił Widzę, że niewiele mnie ominęło, możecie mnie liczyć na gokarty :th:
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Yelo.....gdzieś Ty był jak Cię nie było!!!! Fura już zdrowa??
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zdrowa, wymieniona pompa serwo, przekładnia, łożysko i parę innych rzeczy... Ogólnie polecam daromową siłownię - parkowanie bez wspomagania na zatartej przekładni
lysy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam rozumiem że jak sie pojawi termi oraz miejsce spotkanie to każdy może sie zjawić oczywiście odpowiedni autkie . Jak tak to czekam tylko aż sie pokaże info Podrawiam
Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no super sprawa taka silownia jakis czas temu mialem fiata 125 - bez wspomagania Witam rozumiem że jak sie pojawi termi oraz miejsce spotkanie to każdy może sie zjawić oczywiście odpowiedni autkie . Jak tak to czekam tylko aż sie pokaże info Podrawiam
Iverson Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam rozumiem że jak sie pojawi termi oraz miejsce spotkanie to każdy może sie zjawić oczywiście odpowiednim autkiem zagladaj na forum regularnie a wszystko bedziesz wiedział.SZUKAM MIESZKANIA W KALISZU najlepiej kawalerka, ze strzeżonym parkingiem w pobliżu lub garażem. jak ktoś by cos wiedział to proszę o info
Iverson Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Musashi 2 lata temu mieszkałem w Poznaniu, no ale niestety zmieniłem oddział firmy i teraz mieszkam w Pleszewie. No i stąd chcę Kalisz.
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 kalisz spoxcity. ja od jakiegos czasu goscinnie, chociaz to moje rodzinne miasto. w poznaniu jestem na podobnej zasadzie jak ty pleszew
Iverson Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 To daj znac jak będziesz wracał przez Pleszew to wpadniesz do mnie na kawkę :>
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 no to raczej wpadne intencyjnie. jak bede przejazdem, to furka bedzie pelna mojej rodzinki
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 nic się nie martw chatę mam dużą, pomieścimy się
audia4s4 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Spytaj Yelo on moze cos bedzie wiedział
Rekomendowane odpowiedzi