Gość gugas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jutro nie dam rady niestety, ale jak będzie pogoda lepsiejsza to wpadnę do was może z reszta ekipy Mam nadzieje, że się rozkręcicie ze spotami. A do Łodzi zapraszamy jak się zrobi cieplej i będzie można spokojnie na świeżym powietrzu troszkę posiedzieć. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 wcześniej to pewnie się na zlocie w Wiśle spotkamy, jak się zrobi cieplej to coś się wymyśli :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dokładnie my do Wisły w 3 albo 4 autka jedziemy A latem będzie można balować, u nas niestety z parkingiem piętrowym, żeby na łeb nie padał deszcz wieczorem cienko. Jest tylko jeden czynny wieczorem na całe miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 pogoda jutro bardzo ladna bedzie. chetnie wjade na spota lodzkiego. miedzywojewodzki tez moze byc po srodku to bylby konin zalapaliby sie ludzie z konina i okolic. z poznania czy lodzi to godzinka spokojnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Musashi weź vaga na spota-proszę, turbo by trzeba sprawdzić u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 łoki wezmie sie wlasnie ładuje bateryjkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 zapowiadam swoją obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 no to czad. start zapowiada sie calkiem calkiem. zrobie dokumentacje fotograficzna naszego spota, jeszcze by nam nie uwierzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 gdzie to qurva słońce :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no jak to w poznaniu powoli wychodzi. patrz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 własnie odebrałem info o spocie kurde dlaczego wczoraj niesprawdziłem poczty nastepny razem będe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 totalna porazka moim zdanie byłem i nikogo niewidziałem. moze lepiej gdzie indziej bo tu za duzo aut. np. pod kingcrosem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 http://www.mm.pl/~pet3r/pzn1002/DSC10836.JPG http://www.mm.pl/~pet3r/pzn1002/DSC10850.JPG http://www.mm.pl/~pet3r/pzn1002/DSC10853.JPG ogólnie z frekwencją cieniutko ale za to były atrakcje - pan w srebrnym STI dbał o rozrywkę widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 mało było nas, jednak początki bywają trudne. miejscówkę trzeba znaleźc inną, następny spot będzie w spokojniejszym miejscu. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 hehe miejscówka upalanie fur na maxxa, aż te bidne beemki piszczały. Pan w STI koxił dobrze bajka-poszukam może są gdzies filmy na necie z jego udziałem. Mało nas było ale ja się świetnie bawiłem, i te 4 miesięczne lody mniami-dobrze ,że ich nie jadłem buahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ogólnie spocik byl super. trzeba obmyslec kolejny termin :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Spocik był rewelka, ubawiliśmy się równo... Nie ma to jak bumy "mało upalane" :gwizdanie: Od lodów proszę się odczepić - były przecież zamrożone... No i wrażenia z jazdy za Iversonem - bezcenne, nasza ma teraz maseczkę na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Panowie nawet niewiecie jaki jestem na siebie wkur...... (przegapiłem zlot) teraz zostało mi tylko czekać na nastepny ja pier**le niedaruje sobie tego chyba ......sory panowie............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ano, pozostaje tylko zalowac. prosimy czesciej zagladac na forum i kontrolowac co sie dzieje niedlugo bedzie kolejne spotkanie, tymbardziej ze dni coraz dluzsze i cieplejsze. proponuję 15 lub 16 marca jako datę kolejnego spotu [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 21:17 _________________________________________________oczywisciee zapraszamy kolegow z innych miast. yelo maseczka na a4 się zmyła? tak z ciekawosci jaki mieliscie czas powrotny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Do Kalisza jechaliśmy powoli, więcej zabawy niż spieszenia się... Maseczka została usunięta, ale nie widać specjalnie efektów upiększających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi