Iverson Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 z doświadczenia w spotowaniu się wiem ,że najlepsza jest niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 to co? ustawiamy niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 tak niedziela 16.03.2008 [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 13:54 _________________________________________________Musashi jaka miejscówka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Panowie co taki pozny ten termin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no panowie to decyzja sobota cyz niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 witam, niedziela jak dla mnie . ja w sobote odpadam. a gdzie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no jak jutro to niech ktoś zadecyduje gdzie i o której :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam długi czas nie zaglądałem na stronke jednak bardzo chetnie zawitam na zlociku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 najblizszy weekend zapowiadali dosyc zimny. bedzie ponizej zera w przyszly i kolejny weekend zamierzam odwiedzic kalisz. a kolejny wekend to juz jest 16 marzec. moze uda sie do tego dnia zebrac wieksza ekipe. a mnie szkoda by bylo przegapic chociaz jednego spocika ;( stad taka propozycja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no fakt to trzeba sie towarzystwo zgadać wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 hehe jak fajnie nam temat ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wygla obiecująco, zobaczymy jak wyjdzie gdy najedzie dzien spota... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 lepiej szukaj większego miejsca bo się nie pomieścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 sugerujesz park na 4 auta nie no, mam nadzieje, wiecej aut chyba bedzie.....? [br]Dopisany: 16 Luty 2008, 09:44 _________________________________________________ ale pogoda..... brrrrr , mam nadzieje, ze przejsciowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 U mnie też śnieg i zimnacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 w p-niu wyszlo od rana slonce ale berger trzyma.w nocy byo -8C ;( ale co tam. damy rade. marzec za pasem i patrzec wiosny :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja równiez sie pisze....własnie sobie ustawiłem przypomnienie także niema najmniejszych szans żebym przegapił jak ostatnio ..................pozdro dla was (szerokości!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 hehe na pierwszym spocie bylo tak zimno ze plyn od chlodnic zamrzal ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 o kurcze to kiedy to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidi Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Hej, Może czytam nieuważnie ten wątek, ale rozumiem, że spot odbędzie się w Poznaniu przed stadionem Lecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi