szymas Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jak mozna to lepiej na tym normalnym poziomie bo niezjade na nizszy, próbowałem ostatnio i sie zawiesiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 z king crossem jest ten sam problem co z innymi parkingami przy centrach. ochrona sie nami zainteresuje i bedzie po spocie. pozatym jezeli bedzie ladna pogoda najfajniej spotkac sie pod chmurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 zloty vw cała zimy ponoc były na tym parkinkgu w kongcrosie i nic mi niewiadomo aby ktoś cos komuś gadał ze niewolno im tam stac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Panowie, W marcu ma być już prawdziwa Wiosna :>.Jestem żółtodziób, ale nie lepiej na świeżym powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 w zimie możemy się gnieść po zadaszonych parkingach ale wiosną to tylko pod chmurką...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Facet siedzi w barze, podchodzi do niego nieznajomy i pyta: - Gdybyś obudził się w lesie z podrapanym i wysmarowanym wazeliną tyłkiem, powiedziałbyś komuś? - Ależ nie - odpowiada facet. Nieznajomy dalej pyta: - Gdybyś zauważył, że masz w swoim tyłku zużytą prezerwatywę, powiedziałbyś komuś? - Jasne, że nie - odpowiada facet. - Chcesz jechać z nami na zlot A4 16 marca? - pyta się nieznajomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 hyhy, ale zacheta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ...cicho wszędzie,głucho wszędzie, co ze spotem naszym będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ive Ty sie z powołaniem minąłes chyba... wiersze powinienes pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ...jeszcze wszystko przedemną----przecież młody jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no dokładnie, młodzieniaszku licze ze po wydaniu jakiegoś tomiku poezji po starej znajomosci dostane z dedykacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 spoczko , nawet Ci zdjecie moje dorezam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 noo ze zdjęcie to bylby dopiero A tak na marginesie... Tomek Ty nie mogłes sobie gdzies blizej roboty poszukac tylko aż w WLKP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 WLKP jest super, takie życie, nie zawsze można wszystko mieć...pozatym dzięki temu mogę bywać na 3 róznych spotach hyhyhy Dzieki temu poznałem też swoich MEGA ZIOMÓW-pozdro chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Na trzech spotach Rzeszów, Poznań i...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Na trzech spotach Rzeszów, Poznań i...?? i....mój garaż!!!!!! :polew: ciągła reanimacja pazdiochow - mordy gwalty na zlecenie i bez tez!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ...i Kalisz-Ostrów!! Powoli Twój garaż, staje się moim garażem hyhyhy[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 21:09 _________________________________________________mordy i gwałty to będą jutro jak Pet3r paździochem nas wszystkich wyreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A co Wy tam koledzy w tym garazu porabiacie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 najpierw psujemy, a potem naprawiamy, a jak cos nie wyjdzie no to trudno...tak zostawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A co Wy tam koledzy w tym garazu porabiacie co wszystko na czym sie nie znamy i sie uczymy jak to zrobic czyli jak zrobic cos czego sie wczesniej nie robilo!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi