Szymanek31 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 :hi:Panie i Panowie.szymanek, te sa do Ciebie , do mojego takze, zobacz na foto jak mu slicznie auto stoi : http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/sprezyny-weitec-315614/ wiem wiem widzialem to ogloszenie - sledze dzial sprzedam z 10 razy dziennie i oczekuje na sprezyny hehe chetnie bym je wzial ale cena mnie troche ogranicza, wolalbym cos nieco tanszego... jak mialbym to brac wolalbym dolozyc 50 zl i kupic nowe eibach pro kit... ale mimo wszystko bardzo dziekuje za podeslany link ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ja niestety odpadam szkoda za to ja wpadłem na chwilę ... ale gardło mnie boli i zimno .. więc szybko uciekłem ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- Karol, chyna mam takie dystanse. Sprawdze dzisiaj i dam znac a masz 2 czy 4ry sztuki ? śruby masz ? 2 mam chyba 10mm i 2 15mm, komplet ze srubami. chcesz je do siebie zalozyc? tak, ale chyba wolałbym równe 4ry sztuki, ale na razie to i tak chcę pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 panowie sprawdzicie mi czy beda pasowac czy sa od innej b6.. (niestandardowy to sa te co wyslalem wczesniej link aukcji - numery podal mi koles) numery : AU504HA/517 AU504VA/517 i jakis numer zdaje sie 60990287 33/08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 :hi:Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie sprawdzicie mi czy beda pasowac czy sa od innej b6..(niestandardowy to sa te co wyslalem wczesniej link aukcji - numery podal mi koles) numery : AU504HA/517 AU504VA/517 i jakis numer zdaje sie 60990287 33/08 tu Ci nie pomoge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Szkoda bo w sumie właśnie na ciebie liczyłem:p Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Marcin rozmawiałem z Lele na temat BT także jak coś fon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Napisz moze do Bart-Sa Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Spoko Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 nie żebym dyskryminował W końcu to Bmw nie ? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie potrzebuje pilnie nr poduszek silnika do A4 3.0 TDI 2006r 233km i jak rozpoznać która jest która bez wchodzenia do kanału i odpinania ich i sprawdzana na kompie? np wyświetla mi błąd prawej poduszki to jest to ta od strony kierowcy czy od pasażera i to samo z lewą? pamiętam że wizualnie chyba wyglądały tak samo, ale inne nr miały i cholera wie czy można je zamiennie stosować... z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 W końcu to Bmw nie ? quattro swoją drogą jeździłem ostatnio takim M3 z kumplem... coś pięknego! jeśli chodzi o fun, to w życiu quattro co mnie wręcz "przeraża" montują w nim teraz kompresory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 co tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie potrzebuje pilnie nr poduszek silnika do A4 3.0 TDI 2006r 233km i jak rozpoznać która jest która bez wchodzenia do kanału i odpinania ich i sprawdzana na kompie? np wyświetla mi błąd prawej poduszki to jest to ta od strony kierowcy czy od pasażera i to samo z lewą? pamiętam że wizualnie chyba wyglądały tak samo, ale inne nr miały i cholera wie czy można je zamiennie stosować... z góry dzięki za odpowiedź auto ma zawsze jedną prawą i lewą stronę ... bez względu jak patrzysz u nas lewa to strona kierownicy .. prawa pasażera ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- są różne dla BKN są o numerze 8E0 199 379 T lewa 8E0 199 382 H prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie potrzebuje pilnie nr poduszek silnika do A4 3.0 TDI 2006r 233km i jak rozpoznać która jest która bez wchodzenia do kanału i odpinania ich i sprawdzana na kompie? np wyświetla mi błąd prawej poduszki to jest to ta od strony kierowcy czy od pasażera i to samo z lewą? pamiętam że wizualnie chyba wyglądały tak samo, ale inne nr miały i cholera wie czy można je zamiennie stosować... z góry dzięki za odpowiedź auto ma zawsze jedną prawą i lewą stronę ... bez względu jak patrzysz u nas lewa to strona kierownicy .. prawa pasażera ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- są różne dla BKN są o numerze 8E0 199 379 T lewa 8E0 199 382 H prawa Karolu, być może to bez znaczenia, ale 233 KM to ASB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Benoos z Sebastianem śmigałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie potrzebuje pilnie nr poduszek silnika do A4 3.0 TDI 2006r 233km i jak rozpoznać która jest która bez wchodzenia do kanału i odpinania ich i sprawdzana na kompie? np wyświetla mi błąd prawej poduszki to jest to ta od strony kierowcy czy od pasażera i to samo z lewą? pamiętam że wizualnie chyba wyglądały tak samo, ale inne nr miały i cholera wie czy można je zamiennie stosować... z góry dzięki za odpowiedź auto ma zawsze jedną prawą i lewą stronę ... bez względu jak patrzysz u nas lewa to strona kierownicy .. prawa pasażera ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- są różne dla BKN są o numerze 8E0 199 379 T lewa 8E0 199 382 H prawa Karolu, być może to bez znaczenia, ale 233 KM to ASB. wiem, ale nie widzę nigdzie ASB, przypuszczam, ze numer będzie ten sam, tylko litera inna na końcu ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- farmer , dzwoń na krańcową - części i serwis czynne do 22giej to CI potwierdzą numer ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Cena ok 114GBP czyli w ASO ponad 500PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Benoos no czasem zdarza się kraksa, ale weź pod uwagę gdzie był kręcony filmik:decayed: Rosja to nie kraj, to stan umysłu:decayed: farmer widziany pół godziny temu na krzyżówce piątkowska/solidarności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi