Gwerty Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 w b6 podgrzewana kiera była włączana razem z grzaniem fotela kierowcy, nie ma osobnego włącznika. najlepiej sprawdzić w kodach wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 w b6 podgrzewana kiera była włączana razem z grzaniem fotela kierowcy, nie ma osobnego włącznika. najlepiej sprawdzić w kodach wyposażenia. W B5 tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 w b6 podgrzewana kiera była włączana razem z grzaniem fotela kierowcy, nie ma osobnego włącznika. najlepiej sprawdzić w kodach wyposażenia. Po VINie wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 slo o której ci pasuje spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Grzesiu a ja myślałem, że tak jak w b7 jest przycisk z tyłu:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 przycisk jest ale tak jak mowi Grzesiek, zalaczasz kierate grzanym siedzeniem. jrzycisk jest ale nim zalaczasz grzanie ale w a6 c6, bo to ta sama kierownica. nie pamietam kanalu ( bartek bedzie wiedzial ) ale idzie to sprawdzic vagiem. co do spota ja zawwsze chetny, tylko wczoraj do 22 rezalem siedzisko skorzane do mojej takczki i dzisiaj troche zmeczony a dzisiaj na nocke do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Panowie Jaguś wystawił swojego AVJ-ta Audi A4 B6 S-line 1.8 T Manual Xenon Navigacja P-ń (4037739101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 przeciez nigdy tego nie ukrywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a dzisiaj na nocke do pracy Widzę, że nie tylko ja tak pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no wiem, że nie ukrywał ale nie przypucował się, że to już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Hej wszystkim:) Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam w ten ponury dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam wszystkich:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kurde od paru dni mam wystawiona corse b na tablicy i allegro. Telefonow juz miałem dosc z tym ze jak kazdy słyszy przebieg 230 tys to go odstrasza to.. moze lepiej zrobic przebieg z 170 tys i bedzie dobrze co?? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Szybko się pozbywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 kto lata czerwoną civicą ufo na pgs i klubowych ramkach? jechałem za nim wczoraj obornicka/niestachowska ale nie mogłem go dogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zawsze zapominam jego nick ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- Drosdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi