Iverson Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 niech pada będzie KingCross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Iverson a Ty jak zwykle chcesz pod dachem ,nidygaj lakier na tym nie ucierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 eee tam odrazu ucierpi, mam coś do załatwienia w KC i by pasowało tam,niechce mi się spowrotem wracać...btw dopisz się do listy bo Cię nie widzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ogolnie Panowie,cos slabiutko na tej liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 UWAGA,UWAGA...na spocie: tańczące w bikini laseczki,upalanie najmocniejszej fury,darmowe VAG-owanie,grill,hot-dogi i litry zimnej pepsi (imprezę sponsoruje w tym tygodniu Musashi). :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 UWAGA,UWAGA...na spocie: tańczące w bikini laseczki,upalanie najmocniejszej fury,darmowe VAG-owanie,grill,hot-dogi i litry zimnej pepsi (imprezę sponsoruje w tym tygodniu Musashi). :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Musashi, tego sie po tobie nie spodziewałem Jesteś wielkii !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Musashi, tego sie po tobie nie spodziewałem Jesteś wielkii !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Panowie spot spotem, nie oglądacie F1 ??? Kto ustalił tą godzinę spota ??? o 16 akurat powinni wjechać na metę, mam nadzieję, że Kubica nie da się wrednemu szwabkowi Heidfeldowi. Mam nadzieję kiedyś zawitać na spocik. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 nie kiedyś tylko zawitaj w niedzielę-zapraszamy nie gryziemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 hej pepin nie widze ciebie na liscie dasz rade? jak olej, wymieniony? cześć Olej, dziękuję ... filtr jeszcze domówiłem (a włąściwie u mnie występuje sam wkład) ... zostało mi 2.5litra wiec nastepnym razem tylko 5tkę zakupuję ... wlane 7.5 i jest max Musze teraz coś do pielęgnacji skórki wybrać ... planujesz jakis wyjazd na zakupy ? Co do spota to sie wszystko wyjaśni .. bo muszę odebrać dzieci od dziadków i ma to być w niedzielę w połowie drogi mniej wiecej w Łodzi .. wiec wtedy mogę nie zdążyć na spocik ... Chwilowo po naklejki 3D z mojej listy zgłaszać się do Waaren-a A to moje mody wakacyjne: http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955.html http://images27.fotosik.pl/241/c56057ea433822f6med.jpg http://images23.fotosik.pl/241/acbd4dc8fbe1b37fmed.jpg http://images23.fotosik.pl/241/a788c5516cc9b39cmed.jpg http://images32.fotosik.pl/310/9fd29bd620c42c44med.jpg Panowie spot spotem, nie oglądacie F1 ??? Kto ustalił tą godzinę spota ??? o 16 akurat powinni wjechać na metę, mam nadzieję, że Kubica nie da się wrednemu szwabkowi Heidfeldowi. Mam nadzieję kiedyś zawitać na spocik. Czasem spot trwa do 20tej ... PS. Wpłaciłem juz zaliczkę na zloct w sieprniu ... i nie wykluczone że pojadę całą familiadą .. bo coś marudzą że chcą też jechać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no wlasnie ja tez ogladam F1, wiec luzik nie spotykamy sie na 15 min. nie stosujemy kar cielesnych za spoznianie [br]Dopisany: 18 Lipiec 2008, 09:41 _________________________________________________ A to moje mody wakacyjne: http://pepin.fotosik.pl/albumy/464955.html moj mod wakacyjny to naprawa napedu klimy. z bolami ale udalo sie bez rozbierania przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 chetnie bym sie zjawil na spociku ale niestety do 19 do 26 nie ma mnie w poznaniu , Jak by w sierpniu bylo jakies spotkanie to juz sie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 chetnie bym sie zjawil na spociku ale niestety do 19 do 26 nie ma mnie w poznaniu , Jak by w sierpniu bylo jakies spotkanie to juz sie zapisuje sledz watek spotowy, jakies bedzie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 napewno bede wyczekiwal na informacje o nowym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ja też się zjawię na spociku ,po Kubicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no ja tez wpadne na pewno z naklejkami od Pepina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Kurde, bede w Poznaniu ale rano na giełdzie po częsci Nie wiem czy będe do 16tej , chciałbym wreszcie sie kiedys pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 chciałbym wreszcie sie kiedys pojawić jakbym tu juz kiedys slyszal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 chciałbym wreszcie sie kiedys pojawić jakbym tu juz kiedys slyszal... Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi