majuDJ Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Czy zmienić już opony na zimowe ? Temperatura w dzień nie przekracza 6 stopni C a w nocy dochodzi nawet do 2 stopni C. Jak radzicie bo jadę do domku i nie wiem czy już zmienić na zimówki.
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja na dniach zmieniam podobno pod koniec miesiąca ma być już śnieg przymrozki sa juz w niektórych rejonach pl
majuDJ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 U mnie maja być przymrozki już w ta sobotę w Lublinie
soolek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 W wawie dzisiaj przed godz. 9 było 0-3 stopni. A przyszłym tygodniu ma być chłodniej, więc chyba trzeba powoli planować zmianę...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pewnie ta zima przedwczesna nie utrzyma sie nawet 2tyg i znowu bedzie ciepło, musze znaleźć 16ki
majuDJ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 wrrr nie lubię swojego Audi na 15nastkach stalowych, trzeba kupić jakieś ładne kołpaki..hehe
jozek726 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja nie mam też kołpaków tylko 15 zimówki
soolek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Chce ktoś alu za stalówki? 15? (w moim wątku na pierwszych fotkach są).
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja jutro albo najpozniej w przyszla sobote zmieniam kola oraz zawieszenia wiec pare godzin mi zejdzie
johny_walker Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja jutro jadę zakłądać zimówki, przy okazji tarcze z tyłu wymieniam i klocki, bo już biednie wyglądają. A pogoda ma być nieciekawa i śnieg niedługo więc czas się za to zabrać
harley22 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja obstawiam dopiero przyszłą sobote Do tego termostat muszę jeszcze zapodać nowy.
Hugo Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja właśnie zamówiłem oponki i jak co roku założę je w drugiej połowie października
michcio1985 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 ja pewnie dzisiaj to zrobie, jak dorwe naszego kolege klubowego filip1001 od którego biore kółka nie ma co czekać na pierwsze śniegi.zawsze mnie śmieszyły tłumy pod zakładem oponiarskim gdy z rana poprószy snieżkiem, pozdrawiam
Młody Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ale panikę robicie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ale panikę robicie :gwizdanie: a kto niby :?: czy ktos tu napisal ze trzeba jak najszybciej wymienic bo inaczej bedzie zle :?: ja wymieniam bo zona pracuje na nocki, a w nocy temp jest juz w okolicach 0 stopni
juropek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 orientujecie się ile kosztuje zmiana?? ja chyba dzisiaj wymienię, opony i tak bardziej się nie zniszczą , a zawsze jeden kłopot z głowy
bryleks Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zazwyczaj sama wymiana w okolicach 20zł... z przekładką 40-80zł... wszystko zależy od stacji i od "korków"
dariodario Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Nie spieszcie się tak jak na wsi rolnicy ze sadzeniem ziemniaków na wiosne. A tak na serio to wyraźnie piszą i mówią i pokazują i testują że poniżej 6-7 stopni c letnia guma spać idzie razem z niedźwiedziami. Więc nie ma na co czekać jak jest już w okolicach zera. I tak zużycie letnich czy zimowych jest podobne ale zato banan będzie jak rano się człowiek obudzi a na dworze śnieg.
Armi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja czekam aż przyjdą opony z felgami i zmieniam. Ostatnio jak jechałem do pracy to było 0,5 a u kolegi -3. Bezpieczeństwo ważniejsze niż lans
juropek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Umówiony jestem na wtorek 80 zł na stalowych, ale mam inne ciekawe pytanko azot czy powietrze ??
Rekomendowane odpowiedzi