moskal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 zmień ta rolke i sprzedaj to padło wp***u nasze auta różnią się tym że moje jeździ a twoje jak pojedzie raz na miesiąc to się psuje :kox: ale moje sie nie psuje :naughty:
Buba Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 zmień ta rolke i sprzedaj to padło wp***u nasze auta różnią się tym że moje jeździ a twoje jak pojedzie raz na miesiąc to się psuje :kox: ale moje sie nie psuje :naughty: no przecież mówię że nie jak nie jeździ
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Pierwsze S4 które się nie psuje ostatnio turbo , chyba w lipcu ??? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Z żalem i smutkiem ale niestety wydarzenia ostatnich dni zmuszają mnie do wystawienia fury na sprzedaż. Kur*wa myślałem że zostawię furę dzieciom a tu d*pa ;( ;( ;( ;( Nie będę się rozpisywał bo wszystko jest w temacie.
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Temat kiedyś powróci tego jestem pewny. Póki co sam czytam co napisałem i nie wierzę ale nie mam wyjścia ;(
Gracjan Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Weź skasuj ten post zanim ktoś zauważy i nie świruj pawiana A tak na serio to mega szkoda, ale następny będzie RS
swir88 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 DObrze sie zastanow ja sprzedałem swoja wczesniejsza zabawke i do dzisiaj tego załuje
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Póki co nie mam wyjścia. Nie chce ale muszę. Kombinuje jak mogę ale niestety pewne rzeczy są nie do przeskoczenia [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 14:46_________________________________________________ usterkę zlikwidowałeś? Sklepy pozamykane i nie mam gdzie kupić
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają
LCQ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 no co Ty piszesz chyba że RS Cantony bierzesz
Dev Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Leci se tak jak Moskal raczej nie, dostałem propozycje odkupienia auta ...
Rekomendowane odpowiedzi