Buba Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 ja w tych cenach miałem oritedgum wolałem nie testować naszczescie to tylko 2 tuleje,jak sie sypna wpadna ori I jak się jeździ na nowych tulejach? Ja dzisiaj byłem na geometrii i czuć różnice. Co prawda tylko kilka km przejechałem na razie ale auto jest pewniejsze i lepiej się prowadzi. kiedyś ktoś mądry napisał że to tył kieruje autem:wink:
krzysiek23 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 ja w tych cenach miałem oritedgum wolałem nie testować naszczescie to tylko 2 tuleje,jak sie sypna wpadna ori I jak się jeździ na nowych tulejach? Ja dzisiaj byłem na geometrii i czuć różnice. Co prawda tylko kilka km przejechałem na razie ale auto jest pewniejsze i lepiej się prowadzi. kiedyś ktoś mądry napisał że to tył kieruje autem:wink: dopiero za jakies 2 tyg..dotra do mnie wiec wtedy zdam relacje....czekam jeszcze na gwint bo wysylalem do olkusza zeby mi tuleje dolnych amorow dorobili i odboje troszke dluzsze od ori KW
Buba Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 8.5 i 9.5 próbują mnie przekonać że felgi z rantem są za***iste ale dla mnie to kupa. bedą opony to założe i ciekawe jak będzie wyglądać
Pucek Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 8.5 i 9.5próbują mnie przekonać że felgi z rantem są za***iste ale dla mnie to kupa. bedą opony to założe i ciekawe jak będzie wyglądać Tak jak wspomniałeś - kupa, nie masz sytej gleby żeby założyć coś z rantem
czorny_07 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 8.5 i 9.5próbują mnie przekonać że felgi z rantem są za***iste ale dla mnie to kupa. bedą opony to założe i ciekawe jak będzie wyglądać parametry godne nie wiem jak 9,5 J wygląda w Q, jakiś naciąg planujesz?
Buba Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 nawet jakbym miał to i tak brzydkie poza tym nie wsadze tego na zaciski chyba
Buba Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 wszyscy sie nimi jarają ale do b5 jakoś ich nie widze
szafa Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 wszyscy sie nimi jarają ale do b5 jakoś ich nie widze Buba to jest Artec L?? Parametry fajne, ale żeby to koło wyglądało fajnie w b5 trzeba sowicie posadzić i naciągnąc 205/35 i 215/35 lub 4 x 215/35:kox:
jozek726 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 8.5 i 9.5próbują mnie przekonać że felgi z rantem są za***iste ale dla mnie to kupa. bedą opony to założe i ciekawe jak będzie wyglądać +1
Buba Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 ja też. z ciekawości przymierzyłem. będą w A3 śmigać a tam to nawet stalówki pasują
cys Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Buba jak wyciągałeś tyleje dolnego wachacza z tyłu. Jest na to jakiś patent? Mi bez cięcia tuleji się nie udało:kox:
cys Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ale jak skoro są po 2 i mają kołnieże, przez co nie można ich przepchać? Chyba że ten kołnież się podda:eusathink:
Buba Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 prasą nie da rady wziąłem diaxa, obciąłem co się dało z zewnątrz. Później ponacinałem kołnierze w kilku miejscach, mały przecinak i waliłem pomiędzy kołnież a wahacz do okoła aż wypadło. myślałem że będzie gorzej ale bardzo łatwo i szybko wyszło
Rekomendowane odpowiedzi