Tposejdon Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 oo właśnie sprawdź jak możesz jak tam jest czy miejscówka dobra i czy sie dojedzie no i najważniejsze czy bedzie gdzie grila rozłożyć
Nosb Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Ja na razie nie mialem potrzeby zagladac do walu... I mam nadzieje ze nie predko bede musial Spot ok
Tposejdon Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no odpukać w niemalowane ...ja podejżewam podwieche i może któryś krzyżak ale dopuki nie rusze to nie będe miał pewności.. no to liste robimy żeby wiedziec kto bedzie kto nie: 1. Nosb 2. Doman13 3. Tposejdon 4. 5. 6. .. .. .. Wpisywać sie..żebym na darmo grilla nie targał hehe
plastuch Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 bo do niedzieli następnej jeszcze 6dni i ciężko mi powiedzieć czy będe na 100% ale się postaram! Rezerwuje numer 4 Nosb zrobimy gdzieś ustawkę i pojedziemy razem
Tposejdon Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no to mamy 4... no myśle że tak będzie dobrze jak poprzednio.. zbiórka gdzieś na parkingu w kielcach tych co będą przejazdem czy z Kielc i razem się pojedzie na miejscówe.. 1. Nosb 2. Doman13 3. Tposejdon 4. Plastuch 5. 6. .. A jak tam Aniołek?? liczymy że tym razem do nas dołaczysz co?? .. ..
aniolek Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 wow jakie zachety no zalezy gdzie i o ktorej-bo ja znowu z Wawy bede wracala :gwizdanie:
Tposejdon Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 no pewnie że trzeba zachęcić jesteś naszym rodzynkiem jedyna wśród nas hehe co do czasu to jeszcze nie ustawialiśmy ale myśle że godzinke dopasujemy jakoś tak byś mogła spokojnie dojechac a jesli chodzi o miejscówke to są plany na Cedzyne jechac ale teren jeszcze nie zbadany... to jest zaraz koło kielc bliziutko a jeśli nie wypali to myśle że może tam gdzie poprzednim razem na Mostkach co chłopaki?? przelece te 70 Km a co mi tam
aniolek Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 heheh Tposejdon ale slodzisz no nie ukrywam,ze na mostkach by mi bardziej pasowalo,no ale zobaczymy co i jak
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 sprzedałem było ciężko ale w końcu sprzedałem moje autko :banan3: -zaczynam akcję zakup kontrolowany- jak byście słyszeli albo widzieli A4 2000r 1,9 s-line najlepiej albo jakąś bogatą wersję dajcie znać!!! :a4fan:
aniolek Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 sprzedałem było ciężko ale w końcu sprzedałem moje autko :banan3: -zaczynam akcję zakup kontrolowany- jak byście słyszeli albo widzieli A4 2000r 1,9 s-line najlepiej albo jakąś bogatą wersję dajcie znać!!! :a4fan: no Marcin gratulejszyn poszukiwania czas zaczac
michal-oracz Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 to ja tez bym sie pisał tylko o ktorej godzinie i dokladnie gdzie chociaz nie na 100% ale postaram sie byc ominely mnie juz dwa to tego postaram sie nie ominac
huzio00 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Siemka. Ja jeszcze nie byłem na żadnym takim spociku i myślę wreszcie się wybrać w najbliższym czasie
Tposejdon Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no czekamy na wieści od Doman13... ma podjechać obczaić jak tam na Cedzynie ale jak coś to Mostki chyba zostaną co?? jeśli chodzi o godzinę to jeszcze sie ustali tak żeby wszystkim pasowało ale na pewno wieczorem tak 17 ..a i zawsze można później dojechać :)na pewno nie zbierzemy sie po pół godzinie także Aniołek nie martw sie:) kiełbaska będzie czekać jakbyś mały poślizg w czasie miała:) no to jest szansa poprawić frekfencje ostatniego spocika choć było miło jak zawsze.. 1. Nosb 2. Doman13 3. Tposejdon 4. Plastuch 5. Aniołek 6. MIchał-oracz 7. huzio00 8. 9. 10. .. .. ..
aniolek Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 kiełbaska będzie czekać jakbyś mały poślizg w czasie miała:) :polew:dobrze wypieczona prosze ;P zartuje
kar_sci Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 ja takze postaram sie zawitac:) i mialbym mala sprawe. Jesli ktos na kompa z Vagiem to moglbym wziasc na najblizszy zlocik??
ciahciah Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ja też sie postaram być tylko muszę pogadać z grzankiem bo też nigdy nie byłem na spocie.
Rekomendowane odpowiedzi