Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już gdzieś w dywizjonie byli Ci zajebiści z gniazdkami w bagaju, u mnie niestety też bida :<

była gdzieś auckja na allegro,z tymi gniazdkami ale nie mogę znaleźć :confused4:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomson coś się ostatnio nie udziela w Diwiżjonie, ciekawe czy coś wykminił z tymi nakładkami RS4 na pedały :mysli:.

Opublikowano

Tomson coś się ostatnio nie udziela w Diwiżjonie, ciekawe czy coś wykminił z tymi nakładkami RS4 na pedały :mysli:.

wraca pojutrze z jakiegoś wyjazdu i bedzie kminił :good:

Opublikowano

Chlopaki rezal ktos z was wejscie 12v w bagazniku takie pod lodowke turystyczna,widzialem takie cos w passacie kombi

w a4kach, też to wychodziło :wink4:

tak ale pewnie w trumniakach a nie w sedanach :gwizdanie:

Bo Karavan ma to w serii a takie cienkie bolki jak "saloony" musza za to płacić :)

Opublikowano

Jak będziesz rezał to zrób to Yntelygentnie i kup sobie Ori zapalniczkę w Aso - jest taka fajna, chowana :)

+ przy okazji trzaśnij sobie wieszaki na siatki :naughty: :naughty:

(w audi były w opcji - co ciekawe, ze znaczkiem śkody i tylko w ich ASO do zdobycia :tongue4: )

Opublikowano

Chlopaki rezal ktos z was wejscie 12v w bagazniku takie pod lodowke turystyczna,widzialem takie cos w passacie kombi

w a4kach, też to wychodziło :wink4:

tak ale pewnie w trumniakach a nie w sedanach :gwizdanie:

Bo Karavan ma to w serii a takie cienkie bolki jak "saloony" musza za to płacić :)

:good: i tu się zgadam
Opublikowano

no wróciłem i leże chory :thumbdown: jedyne co wykminiłem to, że wytnę te gumy w około i zostawię tylko te na dole + klej przemysłowy :gwizdanie: a tak w ogóle to te gumy są tak dopasowane, że walczyłem z założeniem nawet oryginału :decayed:

Opublikowano

Ja najpierw skompletuje gaz do tego kompletu i będę myślał dalej.

Podstopnice będziesz kupował, czy nie?

Opublikowano

Panowie ile kosztuja wahacze na przod...bo cos mi tam zaczelo skrzypiec :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Panowie ile kosztuja wahacze na przod...bo cos mi tam zaczelo skrzypiec :wallbash: :wallbash: :wallbash:

dzis z 2 srubami za jeden wahacz febi zaplacilem 144zl

Opublikowano

o fak...a caly komplet na allgeo np. "lembfordera" zabija :wallbash:

Opublikowano

mi trzeszczą moje ukochane sprężyny FK :decayed: ale tylko pierwsze 2 km :gwizdanie:

Opublikowano

Coś stuka tylko jak wpadam w dziury, obojętnie czy na skręconych kołach czy wyprostowanych, na żadnych krawężnikach ani dremplach nic się nie dzieje, i stuka identycznie po obydwu stronach :naughty: zrobi się cieplej to zobaczę co tam puka. Dostałem też te nakładki z rs, i nie wiem skąd koleś to bierze w takich cenach, ale chyba są nowe :kox: szkoda, że nie podejdą p&p. [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 01:11_________________________________________________Nie wiem co to za zderzaki, ale jakieś nie standartowe :gwizdanie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1486762900

http://allegro.pl/show_item.php?item=1486553127

Opublikowano

ten przedni to chyba oettinger ,a tylni wydaje mi się że jest od a6

Opublikowano

no wróciłem i leże chory :thumbdown: jedyne co wykminiłem to, że wytnę te gumy w około i zostawię tylko te na dole + klej przemysłowy :gwizdanie: a tak w ogóle to te gumy są tak dopasowane, że walczyłem z założeniem nawet oryginału :decayed:

Też kiedyś się z tym męczyłem i zrobiłem tak jak napisałeś :decayed:

Opublikowano

Ja najpierw skompletuje gaz do tego kompletu i będę myślał dalej.

Podstopnice będziesz kupował, czy nie?

no co Ty :decayed: podstopnica kosztuje w ASO ponad 200zł, to wyjdzie drożej niż jakbym kupił cały zestaw na allegro :naughty: