Opublikowano 19 Października 201411 l ...przyzwyczajanie sie z forum ciag dalszy... gzies byl link do etki online... ktos wie gdzie to teraz jest?? wrzucałem do pierwszego postu divisionu.
Opublikowano 19 Października 201411 l Wszystko kwestia treningu a że ostatnio trenowałem tylko podnoszenie to i czas bez szału No to zacznij juz treniować do Z Helu do Bukowiny jest 774 km
Opublikowano 19 Października 201411 l Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia
Opublikowano 19 Października 201411 l Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia Sebo miał na myśli kukurydzęWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 19 Października 201411 l Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia Sebo miał na myśli kukurydzę Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ty o tym nie pomyślałem ale zawsze można na Ciebie liczyć bo Ty znasz się w temacie
Opublikowano 19 Października 201411 l siema jutro bede mial caly komplecik kabelkow z silniczkami pod tylne alektryke ktos chetny?
Opublikowano 19 Października 201411 l Daje 50gr z matazem. Edytowane 19 Października 201411 l przez POWER-KRIS
Opublikowano 19 Października 201411 l Pany majac tunel bez podlokietnika. Wsadze tunel z podlokietnikiem? Chodzi mi o mocowania podlokietnika. Czy fabrycznie kazda audi miala mocowania na podlokietnik ?
Opublikowano 19 Października 201411 l Daje 50gr z matazem.Pisiiont groszy...gdyby tyle fanty kosztowały Ludzie wie ktoś coś o tym tzw. dogrzewaniu małego obiegu? Jakieś 3 świece żarowe gdzieś na wężu od wody. Montowane to może było w AVF?
Opublikowano 19 Października 201411 l Chyba między silnikiem a ogrzewaniem siedziało. Miałem w Pasztecie b4 http://www.google.pl/search?q=Avf+podgrzewacz&hl=pl-PL&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=R9VDVO6DK9CWarivgcgO&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=320&bih=455#hl=pl-PL&tbm=isch&q=Avf+podgrzewacz+wody Mnie żona steruje tylnymi szybami za darmo. [emoji12] Edytowane 19 Października 201411 l przez POWER-KRIS
Opublikowano 19 Października 201411 l Daje 50gr z matazem.Pisiiont groszy...gdyby tyle fanty kosztowały Ludzie wie ktoś coś o tym tzw. dogrzewaniu małego obiegu? Jakieś 3 świece żarowe gdzieś na wężu od wody. Montowane to może było w AVF? Podłokietnik załozysz nawet w tunelu który nie jest do tego przystosowany, sam tak robiłem u siebie Edytowane 19 Października 201411 l przez hiszpan123
Opublikowano 19 Października 201411 l panowie musze dokupic dolny grill do zderzaka sline i grill s4 a zwykly ma te same mocowania w zderzak czy trzeba cos rzezbic zeby sie trzymal? Mam w tej chwili dolny grill z a6 i pourywane zaczepy ma i na trytytkach trzyma i cos musze wykombinowac.
Opublikowano 19 Października 201411 l W Avf to masz nagrzewnice elektryczna która się zamiast klimy w zimę włącza.
Opublikowano 19 Października 201411 l W Avf to masz nagrzewnice elektryczna która się zamiast klimy w zimę włącza.W każdym egzemplarzu?
Opublikowano 19 Października 201411 l Nie wiem, ale bez nie widziałem. U mnie w awx też jest. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71287-[ALL-B6]-Elektryczna-nagrzewnica