booster70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Jest tu ktos z kolbuszowej, majdanu krolewskiego?
barrowiec1 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPoszukaj w warsztacie. Wątek o rezaniu pdc...
matibati2 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Czytalem, sa tylko schematy bez opisu pinow a wiazke mam dokladana wiedz kabli kolorami nie przypasuje. Aa potrzebowalbym jeszcze opis kostki 32 pin wiazki drzwi pod alarm i pamiec. Nie moge tego nigdzie znalezc. Albo opis gniazda sterownika drzwi w wersji high moze ktos ma?
Adrian-A4 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Chłopaki robi ktoś z forum vt? potrzebuje obczaić jak by fele brata wyglądały u mnie na b6
andr3i Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 ktore zmianiarki (numer z koncowka czy bez) sa kompatybilne z rsn-d ?
RicS3 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Pany byłby ktoś zainteresowany czarną ramką środkowej kratki s4?
Robero321 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Z RNS D pamiętam że chodziła mi z literką A i bez literki a z RNS E tez ale się potrafiły zawiesić
turzol Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 ktore zmianiarki (numer z koncowka czy bez) sa kompatybilne z rsn-d ? Bez literki na końcu numeru oraz ta z literka "D"
Robero321 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 W moim RNS D ori siedziała z literką A i siedzi nadal z RNS E literką D są typowo pod RNS E ale możliwe że i na RNS D będzie śmigać
kaju Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPIN7 CAN LPIN14 CAN H wszystko w 16-to pinowej wtyczce. Jakby coś to mam sterownik i wiązkę po pdc przód i tył Edytowane 3 Maja 2015 przez kaju
matibati2 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPIN7 CAN LPIN14 CAN H wszystko w 16-to pinowej wtyczce. Jakby coś to mam sterownik i wiązkę po pdc przód i tył Dzieks.
MAGIC87 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 chłopaki , czy zderzak s-line jest niższy od seryjnego? przód,
baszmak7 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 sam front zderzaka jest deko niżej,potem jest tak samo bo łączy się z osłoną silnika
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 chłopaki , czy zderzak s-line jest niższy od seryjnego? przód, Seba wysokość jest taka sama tzn.od dołu dokładki do ziemi w obu zderzakach Wizualnie sline wydaje się być niżej ale to tylko złudzenie z racji innej budowy kilka swapów już robiłem i wiem co mówię
RicS3 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Panowie czy dół spryskiwacza reflektorów w zamienniku można zdemontować? Bo króciec od niego jest skierowany minimalnie do środka belki i każdy wąż mi się załamuje:/
Rekomendowane odpowiedzi