Opublikowano 3 Maja 201511 l Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPoszukaj w warsztacie. Wątek o rezaniu pdc...
Opublikowano 3 Maja 201511 l Czytalem, sa tylko schematy bez opisu pinow a wiazke mam dokladana wiedz kabli kolorami nie przypasuje. Aa potrzebowalbym jeszcze opis kostki 32 pin wiazki drzwi pod alarm i pamiec. Nie moge tego nigdzie znalezc. Albo opis gniazda sterownika drzwi w wersji high moze ktos ma?
Opublikowano 3 Maja 201511 l Chłopaki robi ktoś z forum vt? potrzebuje obczaić jak by fele brata wyglądały u mnie na b6
Opublikowano 3 Maja 201511 l Z RNS D pamiętam że chodziła mi z literką A i bez literki a z RNS E tez ale się potrafiły zawiesić
Opublikowano 3 Maja 201511 l ktore zmianiarki (numer z koncowka czy bez) sa kompatybilne z rsn-d ? Bez literki na końcu numeru oraz ta z literka "D"
Opublikowano 3 Maja 201511 l W moim RNS D ori siedziała z literką A i siedzi nadal z RNS E literką D są typowo pod RNS E ale możliwe że i na RNS D będzie śmigać
Opublikowano 3 Maja 201511 l Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPIN7 CAN LPIN14 CAN H wszystko w 16-to pinowej wtyczce. Jakby coś to mam sterownik i wiązkę po pdc przód i tył Edytowane 3 Maja 201511 l przez kaju
Opublikowano 3 Maja 201511 l Siema, ma ktos opis pinow kostek 12 i 16 pinowej sterownika pdc tyl? Potrzebuje wiedziec ktore piny odpowiadaja za can h i can lPIN7 CAN LPIN14 CAN H wszystko w 16-to pinowej wtyczce. Jakby coś to mam sterownik i wiązkę po pdc przód i tył Dzieks.
Opublikowano 4 Maja 201511 l sam front zderzaka jest deko niżej,potem jest tak samo bo łączy się z osłoną silnika
Opublikowano 4 Maja 201511 l chłopaki , czy zderzak s-line jest niższy od seryjnego? przód, Seba wysokość jest taka sama tzn.od dołu dokładki do ziemi w obu zderzakach Wizualnie sline wydaje się być niżej ale to tylko złudzenie z racji innej budowy kilka swapów już robiłem i wiem co mówię
Opublikowano 4 Maja 201511 l Panowie czy dół spryskiwacza reflektorów w zamienniku można zdemontować? Bo króciec od niego jest skierowany minimalnie do środka belki i każdy wąż mi się załamuje:/