Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kostce quadlock z allegro trzeba bo sie radio nie wlaczy

zależy od kogo bierzesz quadlocka. ja dwa razy kupowałem i za każdym razem odpalił

zależy od kogo bierzesz quadlocka. ja dwa razy kupowałem i za każdym razem odpalił
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemano :hi: nie ma ktoś do sprzedania pompy wspomagania do 1.9tdi avf? Pytałem w dziale kupie ale słabo z odp :decayed:

Opublikowano

pany na szybko sprzedam 4 lampki białe w drzwi. pisiont złotych z kostkami i wysyłem w cenie. zwycięzca na pw dostanie dane do przelewu. nie wysyłam za pobraniem pozdrawiam i całuję :hi:

Opublikowano

kaju dzięki za wiązkę

Opublikowano

kaju dzięki za wiązkę

polecam się :hi:

Opublikowano

witam, jeżeli jest ktoś zainteresowany nowymi ori dywanikami w soul to pw

Opublikowano

Ja mam RNS-D na sell w rozsądnych pieniądzach :wink:

Opublikowano

Jakbyś tak miał 288 w dobrej monecie :naughty:

Opublikowano

Podejrzewam, że Wandej opchnie Ci 300mm w niewiele gorszej monecie, od kompletu 288mm w dobrej monecie :wink:

Opublikowano

tylko zimą bez kół bym musiał jeździć, bo 16 pewnie nie wejdą :decayed:

Opublikowano

W dupowozie mam 312 i zimą jeżdżę na 16" ;) Tyle że alu, bo stal przez kształt zacisku ma problem żeby wejść

Opublikowano

Ale my tu o tylnych 288 piszemy :decayed:

(na przodzie mam 320 i 16 wchodzą)

Opublikowano

Nie wiem czy tez jakiegos kabelka odpowiedzialnego za telefon nie trzeba przepiac lub linii K. Bo ja tak musialem zrobic przy Concercie 3 a kiedy wlozylem RNSe to musialem znowu przepinac kabelki. No i nie wiem jak zachowaloby sie RNSe w takiej wtyczce pod Concerta 3 gdzie sa 2 piny na 12V ustawione, czy w RNSe czegos nie uszkodzi.
Opublikowano

Chorus III to padaka wzgledem Concerta III nawet nie jestem do konca pewien czy Chorus III czyta plyty z mp3. Z uwagi, ze mam padniete radio Concert III i ciezko jest dorwac takie radio z A4 B7 a jest wysyp tego radia z Audi A3 to kupilem wlasnie z A3 przeloze jedynie panel przedni i pozamiatane. Jak juz dojdzie do mnie radyjko to zdam relacje czy wszystko poszlo gładko.

A co do sprawy dolozenia pinu i zmostkowania 15 i 16. To ch6ba jeszcze trzeba przelozyc jeszcze 1 kabelek przynajmniej musza zrobic to te osoby ktore zakupily przejsciowke z ISO na Fakra pod RNSe

gdzie dokładam ten pin i jaki ma nr ?

Opublikowano

k-line z kostki B5 do C7 i musisz dołożyć pin 16 i zewrzeć go z pinem 15

Opublikowano

Kto tu częściami do silnika handluje??

Opublikowano

Greg2505 wszystko wyjasnil. Dzisiaj podjalem probe podmiany przedniego panela z elektronika tj z wyswietlaczem z concerta 3 z A4B7 do Bebechow Concerta 3 z A3 i powiem, że nie nie podejdzie wyskoczyl mi na wyswietlaczu komunikat Invalid mode i d*pa :/ przelozenie samej plytki z wyswietlaczem z A3 do obudowy panela z A4 tez nie uda sie bo troszke inny jest uklad stykow od przyciskow takze ku przestrodze nie probujcie tego bo nie da rady :/ wiec radyjko concert 3 z A3 bede musial odsprzedac :/

Opublikowano

W concert III możecie bez problemu podłączyć gniazdo aux ,ja kupiłem kabel z zakończony jack-em z drugiej strony dolutowałem 3 piny i można podłączyć telefon,mp3 itp,trzeba zakodowač na aux ,przełącza się guzikiem CD

Opublikowano

Wejdą :) mam 300mm z S4 i jedyną modyfikacją, coby wchodziła na ten komplet 16tka (biedronka), była wymiana sprężynki ręcznego na tą z zacisku pod 288mm.

Edytowane przez staniek